Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 01, 11:19)
Isgirsti kazkieno nuomoniu nera blogai. Jei as isemusi spalva, nusikirpciau taip trumpai kaip tu, tai tikrai nieko baisaus nebutu. O kai palikt zadu ta pati ilgi, tai nezinau nezinau. O be to visoms skirtingai turbut buna, nes vienu plaukai silpni, kitu stiprus, vienu sausi, kitu nei kiek...
Biski bijau, tai ir bedavojuos  biggrin.gif
O kokios priemones buna? Paskambinsiu jauciu ir paklausiu g.gif

RK paskutini karta pries mane sedejo kirpykloje mergina, kurios namuose dazyti plaukai (juoda spalva) sieke sikna - jai isiminejo spalva, taip kad.... o jei bijai tada nedaryk nieko. As nezinau priemones pavadinimo.
Tik mano kirpeja po spalvos isemimo - niekada ta pacia diena nedazo plauku kita spalva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edituke: 01 vasario 2011 - 10:30
QUOTE(edituke @ 2011 02 01, 11:23)
... o jei bijai tada nedaryk nieko.

Tik mano kirpeja po spalvos isemimo - niekada ta pacia diena nedazo plauku kita spalva.

Jei as ko nors bijodama, nedaryciau, tai daug ko buciau nenuveikus savo gyvenime biggrin.gif

Vat as irgi galvoju nedazyt, o tik po keliu menesiu. Pasiskaiciau, tai ta pacia diena dazant ir spalva gaunasi 2 tonais tamsesne, nei norima dazyt.
O kiek laiko isimineja spalva? Vakar BioEco pardej pardaveja sake irgi issiiminejo spalva ir tai uztruko 3 val. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 02 01, 11:37)
Vat as irgi galvoju nedazyt, o tik po keliu menesiu. Pasiskaiciau, tai ta pacia diena dazant ir spalva gaunasi 2 tonais tamsesne, nei norima dazyt.
O kiek laiko isimineja spalva? Vakar BioEco pardej pardaveja sake irgi issiiminejo spalva ir tai uztruko 3 val.  g.gif

kirpejos skirtingos, uztrukimo laikas irgi skirtingas, nezinau kiek laiko tau truks
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2011 01 31, 22:10)
galesiu rekomenduot santechnikus, katik pabaige pas vienus darbus - kokybiskai ir tikrai nebrangiai  smile.gif

gal galima ir man i AZ kontaktus blush2.gif o jie grindinį šildymą įvedinėja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2011 02 01, 12:08)
gal galima ir man  i AZ kontaktus  blush2.gif  o jie grindinį šildymą įvedinėja  ax.gif

vyras grys parasysiu.... tokiu darbu pas mane dabar nedare, nes vienas patalpas irenginejo musu visa sildymo sistema ( ne name), bet be sildomu grindu, reiktu ju klaust jau ar ta daro
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2011 02 01, 13:11)
vyras grys parasysiu.... tokiu darbu pas mane dabar nedare, nes vienas patalpas irenginejo musu visa sildymo sistema ( ne name), bet be sildomu grindu, reiktu ju klaust jau ar ta daro

ačiuks 4u.gif pasiklausiu
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2011 02 01, 08:53)
indruciuk, grazus, zaismingas ir paprastas tavo eskiziukas... o fonas bus zalsvas? ar tarp debesu skaidys tei balioneliai...man primena vaizda is sklypo, kai matosi kaip parasiutininkai sokineja... bigsmile.gif

taip, fonas bus (yra) zalsvas- visas kambarys isdazytas tokia spalva... taip,kad padaryti dangaus zydrynes nebepavyks biggrin.gif geriausiai butu lipdukus klijuoti,bet... kad tokiu kur noriu kaina netinka... dar siandien permasciau ir nusprendziau,kad dar kentesiu kol susistatys baldai- gal visai nebebus ta siena tokia plika ir nebtiks oro balionai ten g.gif bet nagai kaip niezti parankdarbiauti ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
vat cia pora kamabariuku su balionais, man grazu wub.gif
user posted image
user posted image

edituke,as kai tuos balionus pamaciau melyname kambaryje,is karto apie tavo Tito kambari pagalvojau ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 01 vasario 2011 - 11:47
Labutis 4u.gif
Aš žiūriu čia tokios menininkės susirinkusios ax.gif
Smagu, kad taip sugebate thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 02 01, 12:41)
edituke,as kai tuos balionus pamaciau melyname kambaryje,is karto apie tavo Tito kambari pagalvojau  ax.gif  blush2.gif

edituke kaskada ir dailininka susiradus buvo, disnejaus motyvus nupiesti - bet baisiai brangiai kainavo doh.gif tai dabar T pats perkasi lipdukus tuos ir klijuoja beleka ir belekur, siena ''grazeja'' kas diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2011 02 01, 12:48)
edituke kaskada ir dailininka susiradus buvo, disnejaus motyvus nupiesti - bet baisiai brangiai kainavo  doh.gif  tai dabar T pats perkasi lipdukus tuos ir klijuoja beleka ir belekur, siena ''grazeja'' kas diena  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kas jiems su tais lipdukais darosi blink.gif mazius mano dar nelabai ant ju "uzsikabliaves",nu bet drauges mergaites tai iki isprotejimo doh.gif - pilni albumai tu lipduku ir vis galo nera doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Ritaram @ 2011 02 01, 12:48)
Labutis  4u.gif 
Aš žiūriu čia tokios menininkės susirinkusios  ax.gif
Smagu, kad taip sugebate  thumbup.gif

dar nesugebu blush2.gif , tik isivaizduoju kad sugebesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 02 01, 12:54)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
kas jiems su tais lipdukais darosi  blink.gif mazius mano dar nelabai ant ju "uzsikabliaves",nu bet drauges mergaites tai iki isprotejimo  doh.gif - pilni albumai tu lipduku ir vis galo nera  doh.gif

tas pats maniskiui zinok, liga konkreti, perkam ir perkam, temos nesvarbios, tinka ir Benas Tenas, ir sypseneles, ir pukuotuko serija ir t.t., ir viskas ant sienu......klijuodamas jau sako ''kai suklijuosiu, jau reiks nauju'' biggrin.gif tik kai kurie ant sienos blogai laikosi, nukrenta biggrin.gif
Atsakyti
Mano mergytė taip pat buvo pamišusi dėl tų lipdukų, bet jau praėjo šis bumas mūsų klasėje...
Aš taip pat bandžiau būti "menininke"... pasidariau šablonus iš kartono, nusipirkau dažų, ir bandžiau dekoruoti garažą blush2.gif bet greitai supratau, kad tai ne taip jau ir paprasta... doh.gif
Atsakyti