Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kristinuke @ 2011 01 24, 14:37)
Aš ir pačius granatus valgiau anksčiau, ir sultis gėriau. Dabar tik prie sulčių likau. Keisčiausias dalykas tas, kad aš po LP iškart vyro prašiau nupirkt granatų. Aš jų taip norėjau... Pasirodo, ne be reikalo, pats organizmas prašėsi. Beje, pasiderink kainas, nes labai jau nevienodai parduodama.
O tu naktį neprakaituoji? Nes man po LP taip būdavo...  schmoll.gif  Aišku, nesupratau, kas dėl to kaltas.
Ir viskas bus gerai, pamatysi. Aš pati dar nežadu nusileist  smile.gif

Laba diena, as gal nelabai i tema, bet labai sudomino tos jusu granatu sultis ax.gif kazkaip as irgi jauciu joms potrauki lotuliukas.gif laparaskopijos metu man patvarke antros stadijos endo, tai zodziu noriu pasiteiraut, kokias tas sultis geriate? nes kazin ar to parduotuvines labai jau ten sultis blink.gif kazkaip turbut spaust reikia ne? ar kazkur galima nusipirkti spaustu? Pasidalinkit informacija prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 25, 10:13)
*nu tai aš tau bandysiu artimu laiku siuntinį pakuot.
**Zuiki tave pykins nuo Tiroksino, nes ir mane ryte nuo jo tąsė (beje nuo šiandien jo nebegersiu  thumbup.gif ) žodžiu ryte tą tabletikę užgerk geru gurkšniu vandens, paskui jau tą pusvalandį iki valgio kentėk  4u.gif  aš tave suprantu, po kiek geri? pilną tabletę? Su Thybon'u tai širduką sek labai  mirksiukas.gif  Beje idealu, jei anksčiau tabletę nurytum ir sugebėtum tam pusvalandžiui užmigti

*Ačiū, ačiū, šiuo metu Rutės gerumu naudojuosi. (Galėčiau paprašyti sūnėno, kad iš tavęs paimtų, jei siųst nesinori blush2.gif)
**Šiandien nejaučiau pykinimo, bet pusryčių schmoll.gif O dėl pamiegojimo, tai aš sėkmingai su vyru keliuosi, arbatos išgeriu ir išleidžiu 6 ryte darban. Pati dar mielai žiemos sezonu atgal į lovą grįžtu ir sugebu nusnaust valandžiukę iki savo kėlimosi darban laiko. Taip kad tiroksiną prisipratinsiu kaip nors. Geriu dabar po pusę, o thybono visą, kol kas širdžiai nieko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(REVO @ 2011 01 25, 11:53)
labai sudomino tos jusu granatu sultis  ax.gif kazkaip as irgi jauciu joms potrauki lotuliukas.gif

Matau, kad tampu granatų reklamos veidu bis.gif Aš jų nespaudžiu, bet perku iš mamos maximos, nes ten pigiausias variantas kol kas, mano patyrimu. Teigiama, kad 100proc. O buteliukus sėkmingai naudojame rudenį obuolių sultims. Va, bent taip išlošiama iš nemažos kainos atsiimant šiokią tokią dalį. Beje, neseniai ir akcija buvo. Tik atsargiai su skranduku, gali jam nepatikti. Maniškis, tiesa, jas toleruoja kuo puikiausiai.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 01 25, 18:07)

Matau, kad tampu granatų reklamos veidu bis.gif  Aš jų nespaudžiu, bet perku iš mamos maximos, nes ten pigiausias variantas kol kas, mano patyrimu. Teigiama, kad 100proc. O buteliukus sėkmingai naudojame rudenį obuolių sultims. Va, bent taip  išlošiama iš nemažos kainos atsiimant šiokią tokią dalį. Beje, neseniai ir akcija buvo. Tik atsargiai su skranduku, gali jam nepatikti. Maniškis, tiesa, jas toleruoja kuo puikiausiai.

Aciu granatu reklamos veidui 4u.gif Uz reklama turetum koki procenta gauti thumbup.gif eisiu i maxima ieskot sulciu, as tai preitais metais is Rusijos parsiveziau granatu sulciu, tai etikete sako, kad jos is Azerbaidzano, tai jau tokios jos skanios buvo, kad nerealiai, daviau lauktuviu draugei, tai jai taip patiko, kad pirko parduotuvej (nezinau kurioj) tai sake Azerbaidzanietiskos nepalyginamai skanesnes, o tos is pardes jai pasirode kaip labai labai skiestos g.gif tai del to ir klausiu, kazin kur cia gaut kuo tikresniu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(REVO @ 2011 01 25, 20:14)
Aciu granatu reklamos veidui 4u.gif Uz reklama turetum koki procenta gauti  thumbup.gif eisiu i maxima ieskot sulciu, as tai preitais metais is Rusijos parsiveziau granatu sulciu, tai etikete sako, kad jos is Azerbaidzano, tai jau tokios jos skanios buvo, kad nerealiai, daviau lauktuviu draugei, tai jai taip patiko, kad pirko parduotuvej (nezinau kurioj) tai sake Azerbaidzanietiskos nepalyginamai skanesnes, o tos is pardes jai pasirode kaip labai labai skiestos g.gif tai del to ir klausiu, kazin kur cia gaut kuo tikresniu drinks_cheers.gif

Jos iš Azerbaidžiano taip pat. Mano viena draugė negalėdavo grynų gerti, nes per stiprios. O man pats tas good.gif Bet ... endometriozė pas mus pagrindinė tema, tai atidėkime granatus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 01 25, 09:13)
netgi du  bigsmile.gif  slapukė, tai jie po IUI?

aha po 3IUI sake kad bus sis paskutinis...sake kad tikrai nepavykes nes ten kazkas neidealiai buvo...bet va se tau lotuliukas.gif DU lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 01 25, 19:27)
Jos iš Azerbaidžiano taip pat. Mano viena draugė negalėdavo grynų gerti, nes per stiprios. O man pats tas  good.gif Bet ... endometriozė pas mus pagrindinė tema, tai atidėkime granatus  smile.gif

Gerai aciu, 4u.gif eisiu ieskot
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 01 25, 17:07)
*Ačiū, ačiū, šiuo metu Rutės gerumu naudojuosi. (Galėčiau paprašyti sūnėno, kad iš tavęs paimtų, jei siųst nesinori  blush2.gif)

rašyk až tuo klausimu
Atsakyti
Sveikos mergaites, 4u.gif ,as cia karts nuo karto parasineju, paskaitineju, patarimo paieskau.. Kokius 3 men nerasiau, norejosi nuo visko pabegti ir uzsimirsti, taip pat geriau KT, nes pavargau pati nuo saves.. Tai galiu pasakyti tik tiek, kad padeda jos ar ne, bet bent jau nervus man ramina tai tikrai ax.gif .

Dabar jau men po KT, prisipirkau zolyciu ( ir vienasale uzgina ir jadvygos zoliu, ), be to stengiaus jau ir anksciau derintis maista, kurio lyg ir negalima su endo.. Siaip turiu pasakyti, tikrai kazkiek veiksminga, as rydavau kilogramais mandarinus ir sokolada.. o ju kaip tik nereikia, tai si iproti meciau, ir labai pasijaute.. Dar atseit juoduju serbentu reikia kas dien po truputi nes labai imuniteta stiprina.. Kaip tcia nemegstu, bet saldymo kameroj ju turejau..Aisku matyt arbateles irgi veikia, tepliojimai sumazejo.. Tik vat nestuke.gif pasigirt negaliu, kol kas smile.gif, o taip noretusi.. Uz poros dienu mm, bet itariu kad jos cia pat, jausmas toks..Nors pasimatavau BT, seniau esu matavusi kelis ciklus, niekad nebuvo kad ji man taip laikytusi 37'2..Tai vat jausmai dviprasmiski, maudzia ir skaudzia kaip kad bus mm, o ta temp dar truputi vilites duoda..

MB apsilanke pas Zilaitiene, kazkuri is mergaiciu kontakta dave, dekui labai, tai neisgyre , bet labai ir neispeike, paprastus vitaminus ir tribestan prirase, jokiu bacilu nera, vasari kartot tyr.. Tikimes optimistiskai, kad viskas vyks naturaliai.. Mano briedis biggrin.gif , kaip kazkas cia sake, uzsispyres, pries IUI, ( maciau kad ne viena as cia tokia, guodzia irgi:)) ax.gif .

O nukrypstant nuo temos, bet apie ta pati, labai neblogas straipsnis nevaisingumo temomis buvo lryte.. nzn ar skaitet, man padejo jis, pakele upa kazkiek.. gal kam pravers paskaityti.. geros dieneles 4u.gif

http://www.lrytas.lt...6...žintis.htm
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2011 01 26, 11:08)
geriau KT tai galiu pasakyti tik tiek, kad padeda jos ar ne, bet bent jau nervus man ramina tai tikrai  ax.gif .
Dabar jau men po KT, prisipirkau zolyciu ( ir vienasale uzgina ir jadvygos zoliu, ), be to stengiaus jau ir anksciau derintis maista, kurio lyg ir negalima su endo..  Dar atseit juoduju serbentu reikia kas dien po truputi nes labai imuniteta stiprina..

vat del KT tikrai pritariu ir as db jas vartoju tai jauciuosi pailsejusi nuo nuolatines kasdienines itampos ax.gif
vienasale ir as geriau bet tinkamo poveikio ji man nepadare...na bet...serbentai rekomenduojami del labai didelio C vitamino kiekio mirksiukas.gif
sekmytes belaukiant teigiamo rezultato mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 01 26, 11:23)
vat del KT tikrai pritariu ir as db jas vartoju tai jauciuosi pailsejusi nuo nuolatines kasdienines itampos ax.gif
vienasale ir as geriau bet tinkamo poveikio ji man nepadare...na bet...serbentai rekomenduojami del labai didelio C vitamino kiekio mirksiukas.gif
sekmytes belaukiant teigiamo rezultato mirksiukas.gif  4u.gif

Gal kazkada ateis tie isvajotieji II bruksniukai smile.gif
del arbatu -man is tirkuju geriausiai veike ta Jadvygos zoles Nr.11..nors ne nuo endo ji, bet matyt kazkokius ten uzdegimus paslopina.. Man buvo dinge vaisng. gleives, tai nzn ar sutapimas ara ne, bet geriant ta arbata ir bioceli, ju padaugejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskos @ 2011 01 26, 10:08)
O nukrypstant nuo temos, bet apie ta pati, labai neblogas straipsnis nevaisingumo temomis buvo lryte.. nzn ar skaitet, man padejo jis, pakele upa kazkiek.. gal kam pravers paskaityti.. geros dieneles  4u.gif

http://www.lrytas.lt...6...žintis.htm

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Lyg mano mintys būtų surašytos ant lapo blush2.gif
Atsakyti
Nors dar kartą paskaičius g.gif yra daug ir neteisingų mano galva minčių rolleyes.gif
Nu žodž, esmė ta kad TIK NESUGALVOTŲ VALDŽIA atmesti tą mintį apie nemokamą d.apvaisinimą doh.gif
Ai, nu žodž- skaudi ir daug nuomonių turinti tema doh.gif
Atsakyti