Sveikos mergaites,

,as cia karts nuo karto parasineju, paskaitineju, patarimo paieskau.. Kokius 3 men nerasiau, norejosi nuo visko pabegti ir uzsimirsti, taip pat geriau KT, nes pavargau pati nuo saves.. Tai galiu pasakyti tik tiek, kad padeda jos ar ne, bet bent jau nervus man ramina tai tikrai

.
Dabar jau men po KT, prisipirkau zolyciu ( ir vienasale uzgina ir jadvygos zoliu, ), be to stengiaus jau ir anksciau derintis maista, kurio lyg ir negalima su endo.. Siaip turiu pasakyti, tikrai kazkiek veiksminga, as rydavau kilogramais mandarinus ir sokolada.. o ju kaip tik nereikia, tai si iproti meciau, ir labai pasijaute.. Dar atseit juoduju serbentu reikia kas dien po truputi nes labai imuniteta stiprina.. Kaip tcia nemegstu, bet saldymo kameroj ju turejau..Aisku matyt arbateles irgi veikia, tepliojimai sumazejo.. Tik vat

pasigirt negaliu, kol kas

, o taip noretusi.. Uz poros dienu mm, bet itariu kad jos cia pat, jausmas toks..Nors pasimatavau BT, seniau esu matavusi kelis ciklus, niekad nebuvo kad ji man taip laikytusi 37'2..Tai vat jausmai dviprasmiski, maudzia ir skaudzia kaip kad bus mm, o ta temp dar truputi vilites duoda..
MB apsilanke pas
Zilaitiene, kazkuri is mergaiciu kontakta dave, dekui labai, tai neisgyre , bet labai ir neispeike, paprastus vitaminus ir tribestan prirase, jokiu bacilu nera, vasari kartot tyr.. Tikimes optimistiskai, kad viskas vyks naturaliai.. Mano briedis

, kaip kazkas cia sake, uzsispyres, pries IUI, ( maciau kad ne viena as cia tokia, guodzia irgi:))

.
O nukrypstant nuo temos, bet apie ta pati, labai neblogas straipsnis nevaisingumo temomis buvo lryte.. nzn ar skaitet, man padejo jis, pakele upa kazkiek.. gal kam pravers paskaityti.. geros dieneles
http://www.lrytas.lt...6...žintis.htm