QUOTE(vovera @ 2011 01 21, 20:28)
ir as su KETVIRTADIENIO naujienomis. Zodziu ziauriai gavosi, IUI ''ateme''.
Kristinuke, matai, viskas ne taip jau blogai

Bus tas tavo klimaksas isvytas ir dar koja paspirtas

Tikrai idomu kodel IVF nesiulo. Gal is pradziu pabandys su IUI kaip i vaistus reaguosi?

Visgi pigiau, o jeigu ir nepavyks, bus labai vertinga informacija pries IVF. Nu cia as taip manau
nieko sau

tai duoda, tai atima...
O man sakė, kad nusimušti FSH iki 14 ir iš karto atmauti stimuliuotis, tai manau, kad ir tau nėra ko nusiminti. Be to, gerk granatų sultis. Man jos nepamainomos. Vėl pradėjau pumpuoti litrais. Ir kas keisčiausia - ovuliacinių gleivių mačiau šį ciklą daugiausiai per visą pusmetį. Aišku, atlikinėjome ND baisiai entuziastingai ne tik dėl teorinių galimybių, bet ir dėl mano begalinio noro...
Žodžiu, bandau aš tą savo klimaksiuką
Papildyta:
QUOTE(zirza @ 2011 01 22, 13:15)
kristinuke, prie endo labai daznai buna antros ciklo fazes nepakankamumas, ta prasme per trumpa ji, nes progesterono organizme nepakanka (kazkoks endo itakojamas hormoninis disbalansas). uztat daznai endmetrioznikem skiria dufastono profilaktiskai. siaip nieko jis blogo padaryti negali.. nebent jis pagal tyrimus nera butinas tavo individualiu atveju arba veikia nekaip organizma (mane, pamenu, jis is proto varydavo tiesiogine prasme - uztrukusi ir uzpumpinta PMSine busena apimdavo

).
Taigi tą patį man aiškino paprasta ginė, tada
Krūminis tai patvirtino. Šitaip prasiilginau du ciklus. Kitas ciklas, deja, buvo dar trumpesnis, tik 10d.

VK paneigė, kad man buvo reikalingas D, ir jis tik pakenkė. O endokrinlogas pasakė, kad mano galvelė duoda blogus signalus, ir deja, čia ne kiaušidės kaltos. O D nieko blogo. Taip kad prisiklausiau įvairiausių nuomonių, kuri teisingiausia... nežinau. Toliau bandau studijuoti save, nes du gydytojai jau sakė, kad aš unikalus egzempliorius. Kas padeda kitoms, man gali suveikti priešingai.
Papildyta:
QUOTE(avvka @ 2011 01 22, 18:29)
Sveikutes,
Pratęsiant temą apie progersterona...Pasakysiu is savo patirties

Po IUI, buvo paskirtos 2 tabl Duphastono per diena. Darant HCG, kartu pasidariau ir progesterona...Skaiciukas buvo tik 36... Ir cia geriant po 2 tabl D!!!
Iki pabėgant ciklui be jokio D, mano prg būdavo apie 26. Paskui nebežinau...O gėriau D po 3 ir paskui po 2 tabl. per dieną...