Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 4

labai grazi skara Knifofija
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2011 02 27, 20:58)
Sveikos mezgėjėlės. Senai jus stebiu už kampo, skarų mezgimu nuo jūsų užsikrėčiau numezgiau jau ne vieną dešimtį. O čia mano paskutinioji. Kadangi nemėgstu megzti tiksliai pagal scemą, tai vis ką nors perdirbu, taigi ir šioj Aeolian perdirbau centro užbaigimą, pagal schemą man jis toks svetimas šiai skarai. Gal labai nenupeiksit. Plotis 2 metrai, per centrą metras. Siųlai Lama mocher 80 gr. virbalai 3,5

Vau bigsmile.gif labai gražu ir užbaigimas žiūrisi thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazios visu skaros 4u.gif Noriu ir as savo pirmaja pasirodyti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Kokis visos skaros wub.gif wub.gif wub.gif
Aš ir tarpais mezgu Aeolian... Turėjau kid moherio,tai naikinu likučius. Bet kaip nekenčiu aš tų siūlų doh.gif Čiaudžiu ištisai, nosį kutena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 02 28, 09:14)
Kokis visos skaros  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Aš ir tarpais mezgu Aeolian... Turėjau kid moherio,tai naikinu likučius. Bet kaip nekenčiu aš tų siūlų  doh.gif Čiaudžiu ištisai, nosį kutena  doh.gif

o man kaip tik kidmocheris labiau patiko. dabar pradėjau dar vieną iš Romos vilnelės, bet mocherinė man ir žiūrisi gražiau ir mezgasi smagiau...

mano auksinė elfinė skara. 6 yucos. kidmocheris su blizguciu. su daaaug gramatinių klaidų ax.gif
user posted image
Atsakyti
Na ir tavo super thumbup.gif thumbup.gif Klaidų nesimato irnesakyk.gif

Mohera mezgas smagiai, nekrenta nuo virbalo, bet jau tie pūkai doh.gif doh.gif
Dar turiu teksrenos vilnos, tai jei nesibaigs žiema, teks vaikams koines megzt, o jei ateis pavasaris dar kokią skarą lotuliukas.gif

Bet jau tavo avataras lotuliukas.gif Neatpažinau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 02 20, 19:50)

laaaaaabai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
na labai gražios ir ši marga baisiai gražiai atrodo
Atsakyti
Sveikos, merginos, gal mezget kuri is storoku siulu paprasta skara be jokio rasto? Vis bandau ir nesigauna pati pradzia kad graziai lygiai isplatetu arba nuo trikampio kaip akis mazint kad gautusi skaros forma, vis bandau bet niekaip nepavyksta. blush2.gif
Atsakyti
mergaitės, kaip įmegzti karoliuką?

Atsakyti
ir dar, kas su karoliukais mezgėt aeolian. Sakykit, jaučiu pasimoviau....tie karoliukai pradedami verti nuo set Up rašto? man atsispausdino pilkai, o ten pasirodo turi būti karoliukas? Bet kur tada pilkas langelis, kuris ženklų paaiškinimuose yra, bet schemoj nu niekaip nerandu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astisius: 01 kovo 2011 - 21:25