Įkraunama...
Įkraunama...

Kada eina miegoti Jūsų vaikai?

apie 22 val., o jei nemiega pietų, tada apie 21 val. 4u.gif
Atsakyti
nuo pat gimimo miegui ruoštis pradedame 20 val.ir iki puse dešimt jau miegame.
Atsakyti
mūsų trimetis eina įprastai 21-22 val. Jei būna be pietų miego, užmiega greitai, jei ne - vartosi dar valandą
Atsakyti
mano vaikas kapitalinė pelėda, bet turėjom žalingą įprotį - gėrimus iš vaikiško buteliuko - ir jis padėdavo užmigti apie vienuoliktą-dvyliktą valandą vakaro.
dabar tą buteliuką škias atėmiau, nes vistik vaikui keturi su puse. tai dar nemiega ir nesiruošia. o trys valandos nakties wacko.gif kyla stiprus noras grąžint, bet aš tipo nepasiduosiu...
Atsakyti
Mūsų vaikas eina miegoti apie 10 val. Dabar pratinamės prie naujos vietos, naujo kambario, atskirai nuo tėvų, tai šiek tiek pakovojam su miegu ir baimėmis, tad mėginimas užmigti nusitęsia iki valandos. Bet, regis, jau prasilaužėm 4u.gif
Atsakyti
Mano dukrelė eina miegot 21-22 val. smile.gif žiemą aišku anksčiau smile.gif
Atsakyti
Sunus eina miegot apie 22valanda ne veliau, jei buna nemiegojes pietu miego tada20:30 jau pats prasosi miego 4u.gif
Atsakyti
visada miega pietu, vakare miegot eina apie 22 h 4u.gif
Atsakyti
naktinis miegas - 22h - 22h30min. Nors keliasi 6h40 min. niekaip nenueina anksciau miegoti g.gif
Atsakyti
vasara eidavome miegoti apie 23 val kadangi ilgai budavome lauke.o dbr stengiuosi ne veliau 22.30 val kad butu lovoj smile.gif
Atsakyti
Apie 22 valandą.
Atsakyti
QUOTE(Tija* @ 2013 07 20, 18:09)
apie 22 val., o jei nemiega pietų, tada apie 21 val.  4u.gif

Mes taip pat smile.gif
Atsakyti