Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2011, 8 dalis ............ :)

diskutuojat apie fotografus, prisiminimus... o man atrodo prisiminimas turi likti širdyje, o ne fotografijose wink.gif aišku reikia ir jų, bet prisipažinkit atvirai kiekviena, kaip dažnai žiūrite albumus jei išvis darote foto popierines?
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2011 04 18, 22:47)
diskutuojat apie fotografus, prisiminimus... o man atrodo prisiminimas turi likti širdyje, o ne fotografijose wink.gif aišku reikia ir jų, bet prisipažinkit atvirai kiekviena, kaip dažnai žiūrite albumus jei išvis darote foto popierines?

Prisiminimai prisiminimais, bet geros nuotraukos užfiksuoja tokius momentus, kurių kartais nepastebi ir kas kartą žiūrint vis naujai sušildo ir nukelia į šventės dieną smile.gif Aš tik už gerą fotografą, be to, asmeniškai man nesinorėtų šventės dieną apkraut ką nors iš artimųjų - tuomet jau jam bus ne šventė, o darbas g.gif
Atsakyti

AŠ darau popierines nuotraukas ir kai pavartau albumus na .. tikrai labai malonu man juos vartyti .. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

as ir darau nuotraukytes ir mazoji turi savo albuma mes vestuviu ir savo draugystes albuma man patinka ziureti popierinias foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrrre @ 2011 04 18, 21:13)
PRITARIU!!! Nesupykit, kas manot kitaip, taciau as nesuprantu tu, kas rengia Krikstynu svente, graziai aprengia vaikucius, pasipuosia patys, isnuomoja gera restorana ir... patys fotografuoja svente...  g.gif

Nu pas mus net nera minties apie fotografo samdyma, jo tikrai nebus ax.gif i atelje nuvarysim keleta nuotrauku pasidarysim, o visa kita patys, ir nematau tame jokios problemos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija Viltr: 19 balandžio 2011 - 09:22
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 04 19, 10:19)
Nu pas mus net nera minties apie fotografo samdyma, jo tikrai nebus  ax.gif  i atelje nuvarysim keleta nuotrauku pasidarysim, o visa kita patys, ir nematau tame jokios problemos  ax.gif

Problemos, aisku, jokios, bet i atelje vis delto vaziuosit ir mokesit, kad turetumet geru nuotrauku mirksiukas.gif Tik nepriimkit asmeniskai, bet siaip nesuprantu fotografavimosi atelje tokia diena prasmes: juk pats grozis ir svarbiausia dalis - baznycioje kriksto metu ir man svarbiausia, kad butent TIE momentai butu graziai uzfiksuoti smile.gif O jau veliau galima ir patiems pasifotografuoti smile.gif Bet cia tik mano nuomone, nieko nenoriu izeisti, kiekviena savo svente ruosiam savaip wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivuta: 19 balandžio 2011 - 09:57
QUOTE(estetė @ 2011 04 19, 09:19)
Na štai, mes jau turime fotografę  thumbup.gif
Užsakiau slapta nuo vyro  biggrin.gif
Tiesa, neseniai pasakiau, tai tik kainos paklausė ir nieko daugiau nesakė, bet susiraukęs dabar vaikšto  lotuliukas.gif

Valio!!! thumbup.gif

O kas man pades??? IESKAU LAIVO 15 zmoniu plaukiojimui Kauno mariose??? smile.gif Galvoju gal ir banalu, bet kadangi kaip jau minejau pas mus bus operatorius, tai kazkas is forumieciu gerai parase, kad jei buna operatorius, tai reikia veiksmo, zaidimu ir t.t. ACIU LABAI uz sita minti, paprotinot mane gerokai!!! Gi rimtai, negi misraines vargsas filmuos doh.gif doh.gif biggrin.gif Tai nusprendziau (vyras dar nezino biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ) kad po baznycios plauksim laivu! wub.gif Ten bus biskiuka uzkandziuku, sampaniuko wub.gif Paleisim helio balionus su linkejimais dukrytei smile.gif Gal ir banalu, bet man grazu drinks_cheers.gif Tai va GAL KAS ZINOT KOKIOS TU LAIVU KAINOS? O gal net kazka konkreciau galit rekomenduoti? smile.gif Aciu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrrre @ 2011 04 19, 11:57)

O kas man pades??? IESKAU LAIVO 15 zmoniu plaukiojimui Kauno mariose???  smile.gif  Galvoju gal ir banalu, bet kadangi kaip jau minejau pas mus bus operatorius, tai kazkas is forumieciu gerai parase, kad jei buna operatorius, tai reikia veiksmo, zaidimu ir t.t. ACIU LABAI uz sita minti, paprotinot mane gerokai!!! Gi rimtai, negi misraines vargsas filmuos  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif  Tai nusprendziau (vyras dar nezino  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ) kad po baznycios plauksim laivu!  wub.gif  Ten bus biskiuka uzkandziuku, sampaniuko  wub.gif  Paleisim helio balionus su linkejimais dukrytei smile.gif Gal ir banalu, bet man grazu  drinks_cheers.gif  Tai va GAL KAS ZINOT KOKIOS TU LAIVU KAINOS? O gal net kazka konkreciau galit rekomenduoti?  smile.gif  Aciu labai  smile.gif

Labai grazi mintis- pasiplaukiojimas laivu. As irgi apie tai masciau, bet per musu svente panasu dar plaukiojimo sezonas bus neprasidejes biggrin.gif
Atsakyti
dEL LAIVO TAI PRADZIOJ IR AS MASCIAU, KAD NORECIAU SIOS PRAMMOGOS, TIK PAS MANE BUTU tRAKUOSE, TAI KIEK DOMEJAUSI TAI ATSEIKETU 300lt kazkur, mums jau per brangu tai atsisakem blush2.gif
Atsakyti
Man atrodo vogsiu ideja su laivu! bigsmile.gif Grazu tikrai ir mano suneliui turetu patikti. (plaukeme neseniai kruizu baltijos jura, tai jam taaaiip patiko)
Todel manau ir kiti vaikuciai butu labai laimingi. O prie matriu kaip tik ir pasifotografuot galima, grazi gamta ten.
Tik va, kas gera ora uzgarantuos g.gif
Papildyta:
Dabar ju psl paziurejau, kad 8 zmoniu grupei 120 lt
Liuks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esha: 19 balandžio 2011 - 13:33
QUOTE(Esha @ 2011 04 19, 12:37)
Man atrodo vogsiu ideja su laivu!  bigsmile.gif  Grazu tikrai ir mano suneliui turetu patikti. (plaukeme neseniai kruizu baltijos jura, tai jam taaaiip patiko)
Todel manau ir kiti vaikuciai butu labai laimingi. O prie matriu kaip tik ir pasifotografuot galima, grazi gamta ten.
Tik va, kas gera ora uzgarantuos  g.gif
Papildyta:
Dabar ju psl paziurejau, kad 8 zmoniu grupei 120 lt
Liuks...

Kokiam tam JU psl??? smile.gif Gal pasidalinsit! smile.gif
Atsakyti
http://www.aktyviosp...-kauno-mariose/

Tik pamaniau, kad i ja tilps tevai, kriksto tevai ir krikstukas.
Ir + visa valanda moket fotografui biggrin.gif
Papildyta:
Yra dar ir didesnis laivas, ten jau daugiau telpa, bet eina sau, paziurejau bortu nera, tik kazkokie strypai. Vaikai lakstantys, dar nesuziuresi... Geriau jau nereikia tokiu nelaimiu doh.gif
Jei imt jachta tai mazyte, pagrindiniams sveciams pasiplaukiot.
Atsakyti