Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomotojų "asociacija" - 4

QUOTE(Ijo @ 2012 01 28, 00:37)
Nereikia užsipult, gi ne visiems patogu tame "pirdūnkiemyje" gyvent. Gal žmogui į darbą į kitą galą miesto reiks važiuot doh.gif
Bet 8 mėnesiai tikrai ilgokai g.gif  Ar vien tarpininkai, ar tikitės labai gerą kainą rasti?

Manau pastarasis variantas wink.gif Kiekvienakart kai idedu gero buto skelbima gaunu kruva SMS (taip, net ne skamuciu wink.gif) tipo "sweiki - ar nuomuotumete uz xxx kaina (2-3 kart mazesne nei skelbime). Net neabejoju, kad reikia deretis, bet mano naiviu supratimu tai reikia daryti gyvai, pamacius buta ir proto ribose.
Atsakyti
QUOTE(bigsmile @ 2012 01 27, 20:59)
Tai gal tiesiog per gerai norit? Juk nuomos kaina ne Jus nustatot, o pasiula-paklausa, paprastai brangesnio buto, brangesne nuoma. O kas dar keisto, kad nuomininkams jau pasirodo ir "pirdunkiemis" per prastas  doh.gif

Na as pvz Perkumkiemy negyvenciau nei savam nei nuomuotam nei dovanotam buste.
Jau geriau gyvenciau Fabijoniskese, justiniskese, pasilaiciuose, nors ir ten negyvenciau, mane tie visiskai miegamieji rajonai tiesiog varo is proto.
Bet cia as, kitiem gali visai patikti, juolab kad geri susisiekimai, darzeliai etc, etc.

QUOTE(karra @ 2012 01 28, 08:04)
Manau pastarasis variantas wink.gif  Kiekvienakart kai idedu gero buto skelbima gaunu kruva SMS (taip, net ne skamuciu wink.gif) tipo "sweiki - ar nuomuotumete uz xxx kaina (2-3 kart mazesne nei skelbime). Net neabejoju, kad reikia deretis, bet mano naiviu supratimu tai reikia daryti gyvai, pamacius buta ir proto ribose.

Tiesa pasakius nzn kaip isvis galima rasyt SMS, jei butu domiesi. Neatsakineciau vien del to, kad zmogus nerimtas atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2012 01 27, 20:17)
oho  blink.gif  be sutikimo??? Man kiekvienakaert idejus skambina tarpininkai. Bet atsisakius paslaugu - daugiau neskambindavo.  g.gif

Taip be sutikimo biggrin.gif užtat ir pikta būdavo smile.gif dabar paranojiškai pasitikrinu, ar neatsiranda bent jau tam pačiam aruode mano buto skelbimai smile.gif
Atsakyti
Galime mokėti 800lt už 40-60м2 butą su baldais naujos statybos name. Manau, kad kaina yra teisinga šių dienų NT rinkai. Gal patartumėte kur dar ieškoti be aruodo, skelbiu, alio ir domopliuso skelbimų?
Labai dėkojame smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voverėgeox @ 2012 01 28, 20:44)
Galime mokėti 800lt už 40-60м2 butą su baldais naujos statybos name. Manau, kad kaina yra teisinga šių dienų NT rinkai. Gal patartumėte kur dar ieškoti be aruodo, skelbiu, alio ir domopliuso skelbimų?
Labai dėkojame smile.gif

Mano vieni pažįstami Vilniuje už naujos statybos butą moka 1000Lt +patarnavimai (bet jie nedideli, ypač šildymas, nes šildymas autonominis). Buto dydis - apie 35kv.

Su dalimi baldų.
Atsakyti
QUOTE(voverėgeox @ 2012 01 28, 20:44)
Labai dėkojame smile.gif

Zinau ne viena atv, kai panasios sumos mokamos uz butus Kaune ne Vln.
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2012 01 29, 08:16)
Zinau ne viena atv, kai panasios sumos mokamos uz butus Kaune ne Vln.

Taip, bet ne Kaune ieško, tai dar apie 30 % reikėtų prie tos sumos pridėti. Aš pažįstu vieną žmogutį, kuris už 200 lt 35 kv.m. apstatyto tvarkingo buto sename name moka, tai tas 800 lt skirtumas tikrai autonominį šildymą keliskart pranoksta, (kai kurie labai mėgsta pabrėžti autonominį). Jei norimas butas vertas 250-300 k lt, tai vargiai, kas mažiau nei už 1000 lt nuomos, nebent labai geri Jumis pasitikintys pažįstami, kuriems nereikia pinigų. Todėl tokių būtų ieškoti tik pas pažįstamus reikėtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bigsmile: 29 sausio 2012 - 13:06
QUOTE(bigsmile @ 2012 01 29, 14:04)
Taip, bet ne Kaune ieško, tai dar apie 30 % reikėtų prie tos sumos pridėti. Aš pažįstu vieną žmogutį, kuris už 200 lt 35 kv.m. apstatyto tvarkingo buto sename name moka, tai tas 800 lt skirtumas tikrai autonominį šildymą keliskart pranoksta, (kai kurie labai mėgsta pabrėžti autonominį).  Jei norimas butas vertas 250-300 k lt, tai vargiai, kas mažiau nei už 1000 lt nuomos, nebent labai geri Jumis pasitikintys pažįstami, kuriems nereikia pinigų. Todėl tokių būtų ieškoti tik pas pažįstamus reikėtų.

Apie tai ir buvo pastaba wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bigsmile @ 2012 01 29, 13:04)
. apstatyto tvarkingo buto sename name moka, tai tas 800 lt skirtumas tikrai autonominį šildymą keliskart pranoksta, (kai kurie labai mėgsta pabrėžti autonominį). 

drinks_cheers.gif Ta pati norejau parasyti - gal lengviau susirasti nebutinai jau labai naujame name, bet norimoj vietoj, gerai sutvarkyta, o kaina galutiniam variante ta pati gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 27, 10:40)
Jau priemem sprendima buta parduoti, nes is tikro nematau ko laukti, todel siuo metu padavem skelbima ir nuomai ir pardavimui.

Mes irgi labai rimtai galvojame apie pardavimą mirksiukas.gif
Man įdomu, kas nulėmė jūsų sprendimą parduoti?
Aš jau rašiau argumentus-atsibodo vargai su nuomininkais ir augančios sąskaitos už šildymą..

QUOTE(Ijo @ 2012 01 27, 11:29)
O jei rimtai, tai sugalvokit kokį "neužmušamą" pretekstą ir kraustykit tuos žmones lauk, nervai brangiau.  Ir neskubėkit su tais pardavimais ant karštų (ar "ant nuoskaudos"), va rasit tokius nuomininkus kaip mes, galėsit ir pamiršt visas problemas, patys skambins, norėdami nuomą susimokėti, jei netyčia užsimirštumėt:lotuliukas:
O jei rimtai, tai kartas nuo karto pasižiūriu nuomos skelbimus, šiaip, kad orientuotis. Ir normalių (padoriai atrodančių butų, nuomojamų be tarpininkų) skelbimų kažkaip ten nematyt g.gif Tai kur jūs tuos skelbimus dedate, ne į aruodą, skelbiu ar alio?

Dedu skelbimus į skelbiu, per 8 metus dabar šitame bute treti nuomininkai..Kiekvieną kartą išnuomodavau per VIENĄ dieną, tai suprantama, kad skelbimas irgi tik tiek ir tepabūna internete rolleyes.gif

QUOTE(karra @ 2012 01 27, 12:45)
kiek imant uz nuoma?  4u.gif   nes is patirties sakau: kai emiau simboline nuoma - vienos problemos. O kai sutvarkiau buta ir nuoma emiau atitinkama, tai nuomininkai atitinkami atejo. Kai moka daug tai ir vertina tai, ka gauna.

Tai kad šįkart prieš išnuomojant, bute padarėm remontą, kuris ne taip mažai pinigų kainavo, bet teko išnuomot net už mažesnę kainą nei anksčiau..Nes prieš pat šildymo sezoną, ir dar labai skubėjom, nebuvo šįkart laiko labai atsirinkt nuomininkus..
Visa problema, kad butas su centriniu šildymu, tokiu atveju negali kainos kelt, net ir tvarkingam butui..Šiuo metu nuomojam už 400 Lt (Kaunas), ir tai nuomininkai labai verkia dėl komunalinių...Butas tikrai labai tvarkingas, bet abejoju, kad galėtume kelt kainą..
Žodžiu, tas centrinis šildymas ir yra problema-gali tvarkyt butą kiek nori, kainos labai neužkelsi.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 30 sausio 2012 - 09:40
QUOTE(svetima @ 2012 01 30, 09:39)
Mes irgi labai rimtai galvojame apie pardavimą mirksiukas.gif
Man įdomu, kas nulėmė jūsų sprendimą parduoti?

Na kaip rasiau mes gyvenam uzsienyje, grizti planu nera, pernai cia isigyjom NT. Tas butas jau paliktas 4 metai, kazkaip is kart nenorejom pardavineti, nebuvo aisku kaip kas susiklostys, bet dabar matosi, kad leidziam saknis cia... Pernai galvojom, bet dar taip neintensyviai, kazkaip buvo nuomininkai, netrukdo, valgyt nepraso, bet kaip jus ir sakot - kai prasideda problemos su nuomininkais, musu atveju dar sunkiau viska organizuoti, nes patys vietoj nesam, turim kazko prasyt.... doh.gif O kazkokio kainu pakilimo kazi ar verta laukti...Taip viska sudejus ir gaunasi sprendimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 30 sausio 2012 - 10:10
http://www.supermama...;#entry52961404
Atsakyti