na mano nuomone nera labai gera čia ta akcija su lipdukais, gan nedidelė nuolaida palyginu ssu išleidžiama suma pirkiniams bet... yra bet, pvz aš vis neprisiruošdavau nusipirkti blenderį, o dabar kai laukliuosi tai jis man ateityje bus nepamainomas mažylio primaitinime, nes reikės trinti maistą, tad tokį blenderį su visais priedais manau pardei nenusipirksi už 90lt... tad manau tikrai gaunasi pigiau maximoj nei kurioj kitoj, o juk parduotuvej neperkam specialiai kad gaut lipdukų, plius laikas akcijos tikrai ilgas tad galima prisirinkti tu lipduku laisvai...
mane domina kombainas,ar gerai isspaudzia sultis?ar tirsciai neperslapi lieka?nes kazkada turejau philips sulciaspaude ir kokteiline,tipo 2-viename.tai plaka kokteilius gerai,o sultis spaudzia labai prastai,su rankom daugiau isspausdavau nei su sulciaspaude.nusivyliau ziaurei.dabar bijau rizikuot,patarkit kaip jums sekesi?
tai kad kombaine lygtais ner sulciauspaudes
QUOTE(GITALE @ 2011 02 25, 15:26)
tai kad kombaine lygtais ner sulciauspaudes
as siandien ziurejau,tai,kad ant dezes pavaizduota sulciaspaude.nu reikes tada idemiai apziuret

QUOTE(ikiuke @ 2011 02 24, 13:24)
Sveikutės
skaitau, skaitau...visko apie kombainą prirašyta, bet niekas nepakomentavo to vadinamo plakiklio: ar gerai suplaka grietinėlę ir kiaušinio baltymą? mėgstu kepti tortus, tai galvoju, ar nereikės paprasto mikserio traukti, kai nesusiplaks su kombainu? 

siandien bandziau platik kiausinius, tai isplake lyg ir normaliai, o del baltymu nezinau ar standziai isplaktu.
QUOTE(4mamyte @ 2011 02 25, 16:52)
as siandien ziurejau,tai,kad ant dezes pavaizduota sulciaspaude.nu reikes tada idemiai apziuret 

Sulciaspaudes maximiniame modelyje nera TIKRAI, yra HR7772. Ir vat idomu ar imanoma gauti priedu is to modelio, nes mano manymu sie modeliai yra gana identiski ir manau, kad tiktu abiem

QUOTE(4mamyte @ 2011 02 25, 23:08)
gal kokiam topo centre pasiklausineti?gerai,kad siandien nenusipikau to kombaino,nes man sulciaspaude yra pagrindas ir tik paskui darzoviu pjaustymas.o kitu funkciju net ir nereikia 

o as manau, kad paskubejau nusipirkti. Vakar tarkavau morkas, tai irgi nestebuklas sutarkavo, jauciu, kad ir su bulviu tarkavimu gryba supjaus

QUOTE(vvjuka @ 2011 02 24, 15:17)
Tikrai nėra.
QUOTE(bimbaM @ 2011 02 26, 13:52)
o as manau, kad paskubejau nusipirkti. Vakar tarkavau morkas, tai irgi nestebuklas sutarkavo, jauciu, kad ir su bulviu tarkavimu gryba supjaus 

Tarkavau morką, ir, pabandymui vieną bulvę. Šiaip viskas ok, tik lieka nemaži gabalai, kurių nesutarkuoja

O vištienos krūtinėlę sumaliau

kaip gerai kad cia paskaitinejau, vis galvojau tarp blenderio ir mikserio ir matau kad blenderis bus pats tas ir leliukui sutrint koseles ir kepiniams baltymus standziai issiplakt

QUOTE(mamaaura @ 2011 02 27, 08:48)
kaip gerai kad cia paskaitinejau, vis galvojau tarp blenderio ir mikserio ir matau kad blenderis bus pats tas ir leliukui sutrint koseles ir kepiniams baltymus standziai issiplakt 

nusipirkau jau ir aš, tik dar neišbandžiau, bet šiaip viskas patinka