Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

Net nemačiau, kad nauja akcija prasidėjo. Reikės eiti pažiūrėti ir man.
Man reikėtų didesnės keptuvės, kad tiktų indukcinei. Geriausia nusinešti magnetą ir patikrinti ar limpa. Nes jei gamintos pagal Maxima užsakymą Kinijoje, tai Tesco aprašymas gali ir netikti g.gif
Jei lips - tuomet tikrai tinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Visi tie puodai ir keptuvės yra Kinų gamybos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cocacola28: 17 vasario 2012 - 20:32
QUOTE(Cocacola28 @ 2012 02 17, 20:31)
Visi tie puodai ir keptuvės yra Kinų gamybos.

O kas siais laikais NE kinu gamybos, leiskite paklausti?
LT Audimas ir tas pagamintas Kinijoje doh.gif
Atsakyti
kad kinu tai nereiskia kad jau S...das mirksiukas.gif
yra galybe geru-garsiu firmu gaminiu su uzrasu made in china ax.gif
greitpuodis toks klibantis pasirode g.gif keptuviu taflonas nepatiko,o va puodai kaip puodai,tikrai bent viena su rankena ta pabandysiu ysigyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(renatyte.r @ 2012 02 17, 18:32)
Geriausia nusinešti magnetą ir patikrinti ar limpa. Nes jei gamintos pagal Maxima užsakymą Kinijoje, tai Tesco aprašymas gali ir netikti  g.gif 
Jei lips - tuomet tikrai tinka  drinks_cheers.gif

magnetas nelimpa schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nonsi @ 2012 02 17, 18:59)
Ir as isitraukiu i interesanciu sarasa...  4u.gif

pavartinejau as tuos puodus siandien, tai jei pirksiu, tai tik kazka is puodu manau...  g.gif
Keptuves su teflonu...  kazkaip nevylioja  schmoll.gif    siuo metu svarstau apie keramikiniu isigyjima...

As turiu keramikine keptuve, mokejau 280lt doh.gif sudu sudas doh.gif joje tik troskinti galima, o kepant viskas prisvyla, arba aliejaus daug pilt reikia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2012 02 17, 20:54)
As turiu keramikine keptuve, mokejau 280lt  doh.gif  sudu sudas  doh.gif  joje tik troskinti galima, o kepant viskas prisvyla, arba aliejaus daug pilt reikia  verysad.gif

Mes prieš pusmetį pakeitėm keptuves į keramikines, kepa viskas puikiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2012 02 14, 17:39)
Turiu klausimeli, gal kas turi gril keptuve, idomu suzinoti ar tai reikalingas daiktas namie, nes sudomino? g.gif

turiu ta keptuve, pirkau per ana Maximos akcija, tai panaudojau gal kokius tik 3 kartus. Man tai visai nereikalingas daiktas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2012 02 18, 11:41)
turiu ta keptuve, pirkau per ana Maximos akcija, tai panaudojau gal kokius tik 3 kartus. Man tai visai nereikalingas daiktas  schmoll.gif

Manau, kad tinkamas dalykas kepantiems kepsnius (karbonadus) - nes mesa buna siek tiek pakilusi nuo dugno, i kuri subega sultys ir mesa kepa, o ne troskinasi...
Atsakyti
Puodas isbandytas ir tikrai puikus.Rankenos neikaito,bulves nesubiro. smile.gif
Atsakyti
Mane taip pat domina greitpuodis, bet paciupinejus pasirode nelabai kokybiskas, toks lengvas..as turiu bergoff, bet nezinau kas jam pasidare, pradejo leisti ora pro sona o ne pro ta pipsiuka doh.gif siaubas kaip baisu, vien karta pastaciau virti, sedziu virtuvei, kaip pradejo jis man snypsti ir ta ora leisti pro sona, kaip lekiau as is tos virtuves doh.gif gerai kad nesprogo..ir nezinau kame problema, guma ta tvarkoj, nesuplysus, neiskilus g.gif
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2012 02 18, 23:08)
Puodas isbandytas ir tikrai puikus.Rankenos neikaito,bulves nesubiro. smile.gif

jau ysigijot bigsmile.gif kokio litrazo? g.gif tos gelezines rankenos nekaito? bigsmile.gif va kad tie du,kur turi tik po viena rankena tai malyk,kad nekais o vat kiti du kur su dviem rankenom gelezinem tikrai atrode kad kais g.gif
Atsakyti