Net nemačiau, kad nauja akcija prasidėjo. Reikės eiti pažiūrėti ir man. Man reikėtų didesnės keptuvės, kad tiktų indukcinei. Geriausia nusinešti magnetą ir patikrinti ar limpa. Nes jei gamintos pagal Maxima užsakymą Kinijoje, tai Tesco aprašymas gali ir netikti Jei lips - tuomet tikrai tinka
kad kinu tai nereiskia kad jau S...das yra galybe geru-garsiu firmu gaminiu su uzrasu made in china greitpuodis toks klibantis pasirode keptuviu taflonas nepatiko,o va puodai kaip puodai,tikrai bent viena su rankena ta pabandysiu ysigyt
Geriausia nusinešti magnetą ir patikrinti ar limpa. Nes jei gamintos pagal Maxima užsakymą Kinijoje, tai Tesco aprašymas gali ir netikti
Jei lips - tuomet tikrai tinka
pavartinejau as tuos puodus siandien, tai jei pirksiu, tai tik kazka is puodu manau...
Keptuves su teflonu... kazkaip nevylioja siuo metu svarstau apie keramikiniu isigyjima...
Manau, kad tinkamas dalykas kepantiems kepsnius (karbonadus) - nes mesa buna siek tiek pakilusi nuo dugno, i kuri subega sultys ir mesa kepa, o ne troskinasi...
Mane taip pat domina greitpuodis, bet paciupinejus pasirode nelabai kokybiskas, toks lengvas..as turiu bergoff, bet nezinau kas jam pasidare, pradejo leisti ora pro sona o ne pro ta pipsiuka siaubas kaip baisu, vien karta pastaciau virti, sedziu virtuvei, kaip pradejo jis man snypsti ir ta ora leisti pro sona, kaip lekiau as is tos virtuves gerai kad nesprogo..ir nezinau kame problema, guma ta tvarkoj, nesuplysus, neiskilus
jau ysigijot kokio litrazo? tos gelezines rankenos nekaito? va kad tie du,kur turi tik po viena rankena tai malyk,kad nekais o vat kiti du kur su dviem rankenom gelezinem tikrai atrode kad kais