Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

QUOTE(n/a @ 2012 02 29, 23:21)
va va, mes irgi berghoff'o keramikine isigijom, is pradziu atrode super, bet labai greitai pradejo svilti, nors jokiom astriom kempinem netrynem ir juo labiau metaliniais irankiais nebraizem, saugojom.

dabar labai rimtai ziurim i sitas maximines teflonines

o as nusipirkau delimano keramikine.paskutiniss...dvieju keptuviu kotletu negaliu prikept,iskepi siaip ne taip 1 ,tada reikia isvalyt svariai,po to vel kept,nes traukia,o naudoju ja gal tik 1.5menesio.turejau pries tai woll,tai sita pusantru metu istrauke.vienu zodziu neapsimoka brangiu pirkt. dabar laukiu atsiliepimu apie maximines,turiu jau lipduku prisirinkus
Atsakyti
As labai jau norejau Thomas Cook keptuves 4u.gif , bet pradejau abejoti g.gif
Dabar maximoj balladini 40% akcija. Ziurejau tikrai italiskos, importuotojas gerduva:
http://www.gerduva.l...tuve-iseo-26-cm
Kainos kaip ir Gerduvos, vis gundaus tomis kur ECO, ir likau apmastymuose iki kovo 7d. kol pasikeis lankstinukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2012 03 01, 17:33)
As labai jau norejau Thomas Cook keptuves 4u.gif , bet pradejau abejoti g.gif
Dabar maximoj balladini 40% akcija. Ziurejau tikrai italiskos, importuotojas gerduva:
http://www.gerduva.l...tuve-iseo-26-cm
Kainos kaip ir Gerduvos, vis gundaus tomis kur ECO, ir likau apmastymuose iki kovo 7d. kol pasikeis lankstinukas g.gif

as niekam nerekomenduociau jokiu keramikiniu jau dabar schmoll.gif bet jei nusipirksit, parasykit komentara, kaip ivertinsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(n/a @ 2012 03 01, 22:47)
as niekam nerekomenduociau jokiu keramikiniu jau dabar  schmoll.gif bet jei nusipirksit, parasykit komentara, kaip ivertinsit  4u.gif

kodel mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(n/a @ 2012 03 01, 22:47)
as niekam nerekomenduociau jokiu keramikiniu jau dabar  schmoll.gif bet jei nusipirksit, parasykit komentara, kaip ivertinsit  4u.gif

tai kokia pirkt tada?.kazkas gyre ketaus(spizine)
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2012 03 02, 08:46)

matai kokia uztaikysi nezinia doh.gif
cia tas pats ir su bet kuria kitokia,nebutinai spizine..jei gerai uztaikai laikys ilgiau jei neuztaikai laikys trumpiau...ir nesvarbu ji ketaus,taflonine ar gelezine blink.gif biggrin.gif
mes dabar turim wolu keptuve tai laiko..net neatsimenu jau kiek metu rolleyes.gif o puodai ju doh.gif padek dieve...tai va db supykus pirksiu situs uz lipdukus...ar taip ar taip puodu nauju reikia,o tu lipduku nori nenori bus tai velniai nemate...kiek jau tos kokybes bus tiek..vis ne 300lt uz puoda(cia 1 wolas tiek atsiejo)ir kokybes =0 doh.gif
viena puoda su rankena ta didesny jau vakar parsitempiau rolleyes.gif dar nieko neviriau,bet ydomiai ta metaline rankena man atrodo g.gif kais ji malyk stipriai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2012 03 01, 22:07)
kodel mirksiukas.gif

kaip jau rasem- pradeda svilti ir gan greitai po pradejimo naudoti. ir ne man vienai taip, kiek kalbejau su pazistamomis, tai nepatenkintos. ir nusiplauna tie svilesiai sunkiai.
QUOTE(vaida39 @ 2012 03 02, 07:46)

ketaus is tiesu geri daiktai, turiu keptuve, taciau jos viskam nenaudoju, greitiems pakepimams, mano nuomone, ji netinka. ji labai ilgai islaiko siluma, tai pliusas, tad man ideali mesos kepimui, kazkam, ka ilgeliau kepti reikia. taciau sunki.
ketus siaip pretenzingas metalas, rekomenduoju pasiskaityti.
mes seimoje nutareme pirkti teflonines, turime maza (blyneliams, kiausinienei) tefal'io, tai tarnauja puikiai jau 3 metus (keramikine pirkome praejusios vasaros pradzioje)
Atsakyti
Va va, as italiska teflonine desimt metu jau isnaudojau, tik dabar pasibaige-atsilupineja schmoll.gif . Tai ir mastau ar naujena keramikine, ar teflonine is Thomas kolekcijos g.gif Apie teflonines tiek blogo dabar prirasyta, o ir gamontojas Kinija stabdo... .Tai gal geriau keramikine, bet italiska? ax.gif
Atsakyti
drauge dirba maxei, pasakojo kad jau atejo moteris, skundesi greitpuodziu. eina garai ties rankena ar kazkur toj srity... tai oj oj, ir moteris nepatenkinta ir pardes vadyba, uzsirase kazka ir neaisku kaip spres sad.gif nu zodziu su garantiniu tai kazkas baisaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bemsiuke @ 2012 03 02, 11:22)
drauge dirba maxei, pasakojo kad jau atejo moteris, skundesi greitpuodziu. eina garai ties rankena ar kazkur toj srity... tai oj oj, ir moteris nepatenkinta ir pardes vadyba, uzsirase kazka ir neaisku kaip spres sad.gif nu zodziu su garantiniu tai kazkas baisaus  doh.gif

nu ir mes nusipirkom greitpuodi, bandziau tik su vandeniu paziuret ar kas neblogai, tai ties rankena yra spec padaryti tarpukai kurie uzvirus nuleidzia pirmini gara, paskui isoka toks pypsiukas ir uzdaro tas angas ir tada viskas liuks, niekur daugiau per niekur bent pas mane neina, bet pradzioje kol neisoko toks pypsiukas ir is rankenos ejo, bet ten spec padaryta g.gif
Papildyta:
del tefloniniu keptuviu ir man idomu, o ka darot toj gilioje g.gif
Atsakyti
QUOTE(bemsiuke @ 2012 03 02, 12:22)
drauge dirba maxei, pasakojo kad jau atejo moteris, skundesi greitpuodziu. eina garai ties rankena ar kazkur toj srity... tai oj oj, ir moteris nepatenkinta ir pardes vadyba, uzsirase kazka ir neaisku kaip spres sad.gif nu zodziu su garantiniu tai kazkas baisaus  doh.gif

Na, jei ji blogai uždarė, ar neužsegė puodo, ar nepažiūrėjo ar pypsiukas gerai vaikšto, tai ir leidžia tuos garus. Gi viskas instrukcijoje aprašyta, o ir ta lietuviška mirksiukas.gif Ten daugiau nėra kam leisti... Nemanau, kad garantija pritaikys dėl nemokėjimo naudotis wink.gif Pirmą kartą užkaitus man irgi atrodė nenormalu, kad ne tik garuoja, bet ir laša iš rankenos. Paskaičiau instrukciją ir supratau, kad paprasčiausiai neužsegus dangčio buvau ax.gif
Atsakyti
Surizikavau ir visgi nusipirkau Thomas keptuve 4u.gif Pamasciau kad jei jau bus bloga, bent iki liepos menesio pinigus atsiimsiu. Sivakar pabandysiu sparnelius iskept rolleyes.gif
Atsakyti