Įkraunama...
Įkraunama...

Maximos lipdukų akcijos

QUOTE(Scarlett @ 2011 02 04, 16:42)
vakar pasimėmiau kombainą. dabar bandžiau sutrinti sriubą, tame trintuve su ąsočiu, bet viskas pradėjo bėgti per kraštus ir užpilė pusę stalo ir sienas!
pagalvojau kad per daug įpiliau (nors buvo ne iki maximumo), tai pakartojus su puse skysčio vėl įvyko tas pats.
net ar nesandariai užsidaro tas dangtis ar kame reikalas nesuprantu.  schmoll.gif  g.gif

nešiu atgal, tik dabar nežinau ar keisti ar grąžinti. jeigu daug nekokybiškų daiktų, tai neapsimokės važinėti pirmyn atgal.

beto, knygelėje su instrukcijom bei ant pačios dėžės parodyta, kad laidas turi patempus įsitraukti į vidų, tačiau tokios funkcijos jame iš vis nenumatyta.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif įpili nedaug,o tiek pritaško,verta pirkti,vien dėl to biggrin.gif daugiau nei įpylei lotuliukas.gif nesupykit tik,juokauju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 02 08, 07:10)
man ir nepilde, net neispakavo, dar paklausiau ar nepatikrinsit gal neveikia, pasake kad netikrina jie, gausit ceki nepameskit tai bus kaip garantinis, ir nieks niekur ten jo neprisega

O aš nurkau 3 daiktus (mamai, sesei ir sau) tai kiekvieną ištraukė, apžiūrėjo, kiekvienam surašė garantinį taloną g.gif Beje, pirkau visus daiktus skirtingose Maximose 4u.gif
Nežinau, kaip Jums nerašė... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2011 02 08, 15:29)
O aš nurkau 3 daiktus (mamai, sesei ir sau) tai kiekvieną ištraukė, apžiūrėjo, kiekvienam surašė garantinį taloną  g.gif  Beje, pirkau visus daiktus skirtingose Maximose  4u.gif
Nežinau, kaip Jums nerašė...  g.gif

tingi tai neraso, o po to problemu sugedus turim, reiks uzklaust maxsimos vadovybes el.pastu kaip turetu but istikruju
Atsakyti
Pasisakysiu ir as blush2.gif Nusipirkom ta kokteiline-trintuve su indu ir ka doh.gif maniau galesiu jame ir varskes apkepui tesla sutrint, o man nesuko schmoll.gif vyras sako per tirsta cia tik kokteiliams plakt doh.gif bet as dabar mastau tai jei man ir grietineles tortams is standziu putu nesuplaks tai nereikalingas man toks daiktas, ar kas plaket g.gif g.gif
Atsakyti
Na garantija pildo ne pačios pardavėjos, o informacijoj, bent didžiosiose maxėse, visada deda štampelį kiek galioja garantija.
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 02 08, 22:04)
Pasisakysiu ir as  blush2.gif  Nusipirkom ta kokteiline-trintuve su indu ir ka  doh.gif  maniau galesiu jame ir varskes apkepui tesla sutrint, o man nesuko  schmoll.gif  vyras sako per tirsta cia tik kokteiliams plakt  doh.gif  bet as dabar mastau tai jei man ir grietineles tortams is standziu putu nesuplaks tai nereikalingas man toks daiktas, ar kas plaket  g.gif  g.gif

Ne nu ir norai pas jus... kad trintuvas ir minkytu tešlą, ir plaktų... taigi tam yra plaktuvas, o tešlą minko kombainas su specialiu diskeliu... neįsivaizduoju, kaip peiliukais galima suminkyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 02 08, 23:04)
Pasisakysiu ir as  blush2.gif  Nusipirkom ta kokteiline-trintuve su indu ir ka  doh.gif  maniau galesiu jame ir varskes apkepui tesla sutrint, o man nesuko  schmoll.gif  vyras sako per tirsta cia tik kokteiliams plakt  doh.gif  bet as dabar mastau tai jei man ir grietineles tortams is standziu putu nesuplaks tai nereikalingas man toks daiktas, ar kas plaket  g.gif  g.gif

Jei norejote plakti, reikejo pirkti blenderi, su sluotele kuo puikiausiai isplaka iki afigenai standziu putu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džigė: 09 vasario 2011 - 09:44
Noriu pasiteirauti tų, kurios pirko blenderį. Ar įjungimo mygtuką visą laiką reikia laikyti nuspaustą, kad prietaisas veiktų? Ar paspaudus - įsijungia, o vėl paspaudus - išsijungia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blobse @ 2011 02 10, 12:02)
Noriu pasiteirauti tų, kurios pirko blenderį. Ar įjungimo mygtuką visą laiką reikia laikyti nuspaustą, kad prietaisas veiktų? Ar paspaudus - įsijungia, o vėl paspaudus - išsijungia?  g.gif

Kol laikai mygtuka tol veikia mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2011 02 10, 11:08)
Kol laikai mygtuka tol veikia mirksiukas.gif .

Ačiū, nes jau galvojau, gal brokas blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2011 02 09, 10:23)
Jei norejote plakti, reikejo pirkti blenderi, su sluotele kuo puikiausiai isplaka iki afigenai standziu putu.  smile.gif

nu vat doh.gif tai kibo dar ta su sluotele isigyt g.gif
Atsakyti
Prieš savaitę pasiėmiau Rankinį trintuvą PHILIPS HR1366/53

user posted image

ir ką thumbup.gif dalykas. Man reikėjo galingumo ( jis turi 600 W) viską sutrina puikiai ( kaip tokio galingumo) dar nebandžiau riešutų, bet manau ir juos sumals biggrin.gif

Plakimo šluotelė irgi plaka gerai mirksiukas.gif patogūs indai tiek trintuvui tiek plakimui. mirksiukas.gif Žodžiu, tikrai neblogas daiktas kaip už tokią kainą mirksiukas.gif
Atsakyti