Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai ir kt.

O tai gal galetum parasyti kokios mazdaug tu vitaminu kainos ir kiek laiko reiketu juos gerti kad pajustum visa teigiama ju poveiki?
Atsakyti
Ar kas vartojat vitaminus Amway unsure.gif rolleyes.gif ohmy.gif huh.gif
Atsakyti
nors nesu medike, bet rekomenduoju pavartoti maisto papildą- kapsules su nakvišos aliejumi. Vartoti reikia apie pusę metų. Labai sveika moterims, nes reguliuoja hormonų pusiausvyrą ir gerina bendrą savijautą. man rekomendavo mano daktarė. Tai tikrai ne vaistas, bet paprasčiausias papildas. be to, nustojo slinkti plaukai, labai sutvirtejo nagai, oda taip pat labai pasitaisė.
Jei reikia ekstrinės pagalbos, greito ir užtikrinto poveikio, norint pataisyti sveikatą ir pagerinti savijautą- pavartokite VITAMAX ( po viena kaps. 7 dienas). Pamatysite pacios!..
O šiaip tai, mada užejo del tu vitaminu. Ir savarankiškai spresdamos, kas gerai, kas ne, galime ir nesuderinti tu vitaminu ir papildu ir jie netures jokio poveikio...

Dar gerai vitaminas C. bet nuo jo apetitas dideja... Bet vartoju, nes stiprina imunitetą.
Atsakyti

Taip vartojam visa šeima super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PULA @ 2004 12 14, 10:14)
Ar kas vartojat vitaminus Amway unsure.gif  rolleyes.gif  ohmy.gif  huh.gif

Esu gerusi ir multivitaminus,ir B grupes kompleksa,bet stebuklo kuris zadamas nepajutau.Tas pats kas ir visi vitaminai.Man geriausi Vitakur.
Atsakyti
Labai patinka B grupes kompleksas. Kadangi visokiems sintetiniams vitaminams esu alergishka, tai buvo beveik vieninteliai, kurie man nesukele alergijos ir nuo kuriu jau po savaites vartojimo pradejau atsigauti (iki tol nepadedavo net vitaminu injekcijos)... Taip pat megstu Ca-Mg kompleksiuka, vitamina C. Girdejau labai geru atsiliepimu apie "Omega-3", bet pati dar nebandzhiau. Reikes artimiausiu metu nusipirkti smile.gif
Atsakyti
Mano šeima irgi naudoja šiuos vitaminus. Vaikai nuo multivitaminų pradėjo geriau valgyt geria kalcį -magnį, vitaminą C.Man jie patys geriausi,jokios sintetikos.
Atsakyti

Mano seima naudoja siuos papildus jau apie 7 metai.
“Nutrilite” kompanija yra įkurta 1934 m., priklauso “AMWAY” korporacijai ir gamina multivitaminus ir vitamininius priedus augalų koncentratų pagrindu. Ji yra viena žymiausių pasaulyje. Nuo 1953 m. augina augalus be pesticidų, herbicidų ir kitų cheminių preparatų. Tręšimui naudojami kompostuoti augalai. Plantacijos laistomos iš artezinių gręžinių. Visi augalai, iš kurių gaminami koncentratai, auginami tik savose plantacijose, virš kurių uždrausti net lėktuvų skrydžiai. Viskas yra griežtai kontroliuojama nuo dirvožemio iki galutinio produkto, testuojama 541 kartą.Sių natūralių vitaminų įsisavinimas yra iki 85%. Viskas išgaunama iš grynarūšių augalų, o ne iš mutantų.
As kaip vartotoja galiu pasakyti, kad pasaliniu padariniu nepatyriau, nors vartojau tam tikrais momentai didelius kiekius C, CAMG+L.
Zinau kad jei prasideda sloga C kas 2h, po tablete ir ant rytojaus liuks, jokiu simptomu.As juos vertinu tiesiog puikiai.
Sia kompanija eina pasitiketi nes ji sioje srityje jau nebenaujoke ir patirtis keliauja per visas issivysciusias pasaulio salis. thumbup.gif
Atsakyti
Ar jums nebūna, kad išgėrus vitaminus po kokių 5-10 min. pasidaro kažkaip negera, silpna, lyg koks sunkumas skrandyje, karšta, o paskui praeina?
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2004 12 30, 13:29)
Ar jums nebūna, kad išgėrus vitaminus po kokių 5-10 min. pasidaro kažkaip negera, silpna, lyg koks sunkumas skrandyje, karšta, o paskui praeina?

Isgerk daugiau vandens wink_3.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2004 12 30, 13:47)
Isgerk daugiau vandens  wink_3.gif

Atrodo sąžiningai vykdau instrukciją ir užgeriu po valgio stikline na, ne vandens, bet kompoto ar kt. skysčio... kažkaip čia man taip pasidarė kai wellwoman gert pradėjau....
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2004 12 30, 13:54)
Atrodo sąžiningai vykdau instrukciją ir užgeriu po valgio stikline na, ne vandens, bet kompoto ar kt. skysčio... kažkaip čia man taip pasidarė kai wellwoman gert pradėjau....

Gali buti del to, kad nepavalgius geri vitaminus. Ant tuscio skrandzio is ryto isgerus ir apsivemti galima. Vitaminus geriu valgant arba iskart po valgio ir man jokiu probemu nekyla.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazile: 30 gruodžio 2004 - 15:57