Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai ir kt.

QUOTE(nep @ 2008 04 08, 13:45)

negalima, atrodo, gerti gelezies preparatu ir kalcio kartu, nes nepasisavins...

Jooo, dar ir tarp kavos ir vitaminų gėrimo turi būti nemaža pertrauka verysad.gif
Atsakyti
sveikutes norejau paklausti gal kas vartojote vitaminus is Amway? yra tokie Dayli? juos labai gyria.
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 04 09, 09:05)
Sveikos,
visai nebeturiu atminties  doh.gif , negaliu susikaupti, doh.gif  o sesija ant nosies, gal zinot kokius efektyvius vitaminus ar maisto papildus. Buvau pradejus gerti Neurozan, kazkiek padejo, bet ir svoris augti pradejo  mad.gif Meciau. Vaistinej daug visokiu, bet kaip zinoti kurie geri, juk visu negali isbandyti.  cry.gif

nuo Neurozan svoris auga? blink.gif
negaliu patikėti... nuo maisto papildo? kažkas negerai tuomet tavo organizme... aš rimtai... juk jie tik tvarko viską, o ne atvirškčiai...
aš tavo vietoje tyrimus pasidaryčiau tuomet, kad neeksperimentuoti, o tiksliai žinoti ką pirkti ir gerti smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, gal kuri zinote, kokio vitamino gali trukti, jeigu iskyla lupos kampas, skausmingai taip iskyla, ir ne nuo salcio, parausta, po keliu dienu uzgija. Taip nutinka ziema, pavasari...Labai nemalonu doh.gif Itariu, kad kazkurio is B grupes,bet butu idomu suzinoti tiksliau. arba dalyvaujanciu saveikoje su B grupes...Anksciau, kai taip nutiko, gerdavau arkline vita B strong doze, ir praeidavo. g.gif
Atsakyti
Buvau pradejus gerti Neurozan, kazkiek padejo, bet ir svoris augti pradejo  mad.gif

Keista g.gif Man "Neurozan" kaip tik patiko, kad svoris neaugo, nes nuo visų kitų augdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 04 09, 19:32)
Noriu paklausti, gal kuri zinote, kokio vitamino gali trukti, jeigu iskyla lupos kampas, skausmingai taip iskyla, ir ne nuo salcio, parausta, po keliu dienu uzgija. Taip nutinka ziema, pavasari...Labai nemalonu  doh.gif Itariu, kad kazkurio is B grupes,bet butu idomu suzinoti tiksliau. arba dalyvaujanciu saveikoje su B grupes...Anksciau, kai taip nutiko, gerdavau arkline vita B strong doze, ir praeidavo.  g.gif

Visi tokie dalykai atsitinka nuo kasdieninio streso ir pervargimo, man kai daaaug dirbu tai net temperatura pakyla ir laikosi keles dienas, galva skauda, spuogeliais ismeta doh.gif tiesiog organizmas parodo, kad jam sunku 4u.gif
Nuo tokiu dalykeliu vitaminai B padeda kiek zinau. Dazniausiai tenka girdeti apie mangi su B vitaminais (mangis B6), jis buna "nuo visu bedu" tiek moterisku (PMS), tiek imuniteto (stresas, nuovargis, ju nuvargintas organizmas).
Papildyta:
Sveikos,
visai nebeturiu atminties  doh.gif , negaliu susikaupti, doh.gif  o sesija ant nosies, gal zinot kokius efektyvius vitaminus ar maisto papildus. Buvau pradejus gerti Neurozan, kazkiek padejo, bet ir svoris augti pradejo  mad.gif Meciau. Vaistinej daug visokiu, bet kaip zinoti kurie geri, juk visu negali isbandyti.  cry.gif

aha ir as girdejau, kad nuo neoruzas svoris auga, neisivaizduoju kodel g.gif
as tokiose situcijose perku memorex ir bunu patenkinta thumbup.gif
ir energijos priduoda ir upo dirbti naktimis biggrin.gif salutinio poveikio jokio nejauciau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamukai @ 2008 04 11, 08:34)
Visi tokie dalykai atsitinka nuo kasdieninio streso ir pervargimo, man kai daaaug dirbu tai net temperatura pakyla ir laikosi keles dienas, galva skauda, spuogeliais ismeta doh.gif tiesiog organizmas parodo, kad jam sunku  4u.gif
Nuo tokiu dalykeliu vitaminai B padeda kiek zinau. Dazniausiai tenka girdeti apie mangi su B vitaminais (mangis B6), jis buna "nuo visu bedu" tiek moterisku (PMS), tiek imuniteto (stresas, nuovargis, ju nuvargintas organizmas).

man kaip tik sitie simptomai paskutine savaite pradejo nerima kelt unsure.gif , dar pries pora savaiciu sugebejau po karstos vonios nualpt 3 kartus is eiles (tiek suskaiciavau g.gif ), bet iki gydytoju dar nedasikasiau blush2.gif ..tai laiko pritruksta, tai gydytoja atostogauja, tai vel koks biesas... O as tokia pasimetus dabartinej sistemoj, kad baisu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(tingiu @ 2008 04 12, 01:16)
man kaip tik sitie simptomai paskutine savaite pradejo nerima kelt  unsure.gif , dar pries pora savaiciu sugebejau po karstos vonios nualpt 3 kartus is eiles (tiek suskaiciavau  g.gif ), bet iki gydytoju dar nedasikasiau  blush2.gif ..tai laiko pritruksta, tai gydytoja atostogauja, tai vel koks biesas... O as tokia pasimetus dabartinej sistemoj, kad baisu  verysad.gif

kol kas vitaminus geriu saujom... Pradedant imuno spektrum, baigiant vitaminais akims unsure.gif . Net paciai baisu darosi, kaip prariju tiek visko... ir net pati nesuvokiu is kur tiek vitaminu atsirado pas mane g.gif (draugo mama vaistininke, bet lyg ir nesiulo tu vitaminu tiek) blush2.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tingiu @ 2008 04 12, 01:21)
kol kas vitaminus geriu saujom... Pradedant imuno spektrum, baigiant vitaminais akims  unsure.gif . Net paciai baisu darosi, kaip prariju tiek visko... ir net pati nesuvokiu is kur tiek vitaminu atsirado pas mane  g.gif (draugo mama vaistininke, bet lyg ir nesiulo tu vitaminu tiek)  blush2.gif  blink.gif

as laikausi po zicijos - geriau vieni geri vitaminai, nei daug skirtingu mirksiukas.gif juose juk medziagos dubliuojasi, ar nebijai "vitaminu perdozavimo" g.gif .
stai as kazkada geriau vienu metu "spectrum" ir tokias snypsiancias vitaminu tabletes. atrodo labai skirtingi ir neturetu pjautis, taciau jau po keliu dienu mane ziauriai pradejo bert, pakilo temperatura, net pati nesupratau kas daros doh.gif
daugaiu taip nedarau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tingiu @ 2008 04 12, 01:21)
dar pries pora savaiciu sugebejau po karstos vonios nualpt 3 kartus is eiles (tiek suskaiciavau  g.gif ), bet iki gydytoju dar nedasikasiau  blush2.gif ..

ne mama esu, kad moralą skaityčiau, bet su tokiais dalykais gal nevertėtų juokaut, užleistų problemų gydymas gali būt l. ilgas ir skausmingas ne tik finansiškai. kas jei taip alpt pradėsi ne tik po vonios?
P.S. kažkaip pagalvojau, o nėštumo testą bandei?
Atsakyti
QUOTE(mamukai @ 2008 04 13, 21:50)
as laikausi po zicijos - geriau vieni geri vitaminai, nei daug skirtingu :mirksiukas:  juose juk medziagos dubliuojasi, ar nebijai "vitaminu perdozavimo" g.gif .
stai as kazkada geriau vienu metu "spectrum" ir tokias snypsiancias vitaminu tabletes. atrodo labai skirtingi ir neturetu pjautis, taciau jau po keliu dienu mane ziauriai pradejo bert, pakilo temperatura, net pati nesupratau kas daros doh.gif
daugaiu taip nedarau schmoll.gif

geriu Prenatal care, bet ju man neuztenka...Vitaminu dozes per mazos, kaip rasiau, matyt truksta man B vitamino, o ten to, kur reikia, B3 tik 63 proc. RPN...
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 04 14, 16:27)
geriu Prenatal care, bet ju man neuztenka...Vitaminu dozes per mazos, kaip rasiau, matyt truksta man B vitamino, o ten to, kur reikia, B3 tik 63 proc. RPN...

nu del vitaminu B grupes, galiu patarti tik magni B6 moterims, vartoju tai zinau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 04 09, 20:32)
Noriu paklausti, gal kuri zinote, kokio vitamino gali trukti, jeigu iskyla lupos kampas, skausmingai taip iskyla, ir ne nuo salcio, parausta, po keliu dienu uzgija. Taip nutinka ziema, pavasari...Labai nemalonu  doh.gif Itariu, kad kazkurio is B grupes,bet butu idomu suzinoti tiksliau. arba dalyvaujanciu saveikoje su B grupes...Anksciau, kai taip nutiko, gerdavau arkline vita B strong doze, ir praeidavo.  g.gif

Girdejau, kad jei viduriai uzkieteja ir neissitustini normaliai, tai skilineja lupu kampuciai unsure.gif
Atsakyti