Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai, maisto papildai ir kt.

Sveikos,

norejau Jusu pasiklausti apie Amway vitaminus. Nezinau kokius man rinktis is ju kad suteikti energijos ir darbinguma ir atminciai gerinti.
aciu ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif nusipirkau ir as thera-m free ziuresim kaip cia su jais bigsmile.gif
Atsakyti
As geriu zuvu taukus, per mmm papildomai pageriu gelezies, retsykiais koki magni suciulpiu ar vit.C saltuoju sezonu smile.gif
Atsakyti
Naudoju "Wellness by Oriflame" multivitaminų ir mineralų kompleksą. 60 tablečių kaina 64,90lt, atrodo daugoka, bet kadangi pati esu Oriflame konsultantė, perku su nuolaida, tad man kainuoja 45-49lt.
Koks efektas? Visą laiką skųsdavausi siaubinga nemiga ir be migdomųjų jau nebeišsiversdavau. Dabar miegu puikiai. Norėčiau tikėti, kad už tai reiktų dėkot šiems vitaminams rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif . Gal galėtumėt rekomenduot kokius vitaminus nagams stiprint, nes paskutiniu metu visai nusisluoksniavo doh.gif
Atsakyti
Amway thumbup.gif
Ypac kalcis , akiu vitaminas thumbup.gif .Apskritai visos Amway prekes mane dziugina, netik vitaminai
Atsakyti
QUOTE(JustinaNek @ 2009 02 17, 19:54)
Amway  thumbup.gif 
Ypac kalcis , akiu vitaminas  thumbup.gif .Apskritai visos Amway prekes mane dziugina, netik vitaminai

sakyciau tikrai taip thumbup.gif
Atsakyti
Na man tai labai padeda vitaminai is Amerikos, nors poveikis tikrai jauciasi... o gal mano organizmas kitos g.gif g.gif g.gif nui bet jei kokiu reiketu, tai galiu pasistengti gauti , nes siaip jie naturalus, nekaip Lietuvoj (tikrai zinau, nes sese ir mama medikes,tai ir jos sake) ax.gif ax.gif ax.gif ... wink.gif ir dar visu aprasymus atsiusciau, jei kas paprasytu wink.gif tik esu is kauno ar vln wink.gif o skype tai grobuoniukas21 wink.gif tai jei ka domina rasykit wink.gif pagelbesiu kiek galesiu wink.gif cool.gif
Atsakyti
O gal zinote vitaminu, maisto papildu veido odai? Konkreciai - turiu riebia oda ir amzinus spuogus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gagadiga @ 2009 02 10, 23:15)
Pati pries metus baigiau mokslus krimsti. Man tuo metu nuo nuovargio, neissimiegojimo labai padejo atrodo firmos FOREVER biciu ziedadulkiu kapsules. Kazkaip jas pagerus, man grizdavo jegos, o ir nuovargis ne taip kankindavo. Jose, kiek zinau, yra BEVEIK visu vitaminu.
Idedu nuoroda, kur galima pasiskaityti:
http://www.aloe-vera...;products_id=47
Nezinau kaip kitiems, bet man sios firmos produkcija labai patinka, ir, palyginti su vaistiniu visais papildais, ne taip brangiai iseina  blush2.gif
Papildyta:
Vel ikisiu trigrasi. Man labai patiko odos sveitiklis su alavijais is firmos FOREVER. Ji ir mano sesuo paaugle naudojo, buvo isbandziusi ir visokias ampules ir daug visokiu budu, bet sis sveitiklis jai patiko. Bet cia tik mano nuomone.

Papildyta:
QUOTE(anizarg @ 2009 02 23, 18:37)

Labai geri maisto papildai GNLD .Kompanija iregistruota Lietuvoje ir notifikuoti maisto papildai.Viskas gaminama is maisto produktu ,be jokios chemijos.
Papildyta:
QUOTE(Pilgatvis @ 2009 02 11, 10:03)
Sveikos,

norejau Jusu pasiklausti apie Amway vitaminus. Nezinau kokius man rinktis is ju kad suteikti energijos ir darbinguma ir atminciai gerinti.
aciu  ax.gif

Amway neregistruota Lietuvoje,tai kad gali nezinia ka nusipirkti
Atsakyti
QUOTE(anizarg @ 2009 02 23, 18:51)
Papildyta:

Labai geri maisto papildai GNLD .Kompanija iregistruota Lietuvoje  ir notifikuoti maisto papildai.Viskas gaminama is maisto produktu ,be jokios chemijos.
Papildyta:

Amway neregistruota Lietuvoje,tai kad gali nezinia ka nusipirkti

Amway zinoma visame pasaulyje, naudoja vokieciai, lenkai,na, nevardinsiu, daug kas - tikrai pagaminti is naturaliu vaisiu ir darzoviu bei kt.naturaliu zaliavu. Be jokios chemijos negamina niekas, nereikia meluoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samba_lt: 24 vasario 2009 - 11:52

ar gnld turi vitC?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samba_lt: 24 vasario 2009 - 13:02