QUOTE(Flos @ 2011 03 24, 17:29)
Grįžtu prie aliejų gėrimo temos - gėriau 2-3 savaites sąžiningai moliūgų aliejų. Kaip tik tuo metu mano oda pasidarė labai graži, nebebėrė, bet visus laurus nurašiau kosmetikai. Aną sav. 4 dienas neišgėriau aliejaus, nu ir kad pridygo.. niekas kitas nepasikeitė, valgiau tą patį, streso tiek pat.. taigi darau prielaidą, kad ne tik iš vidaus padeda, o matoma ir išorėje, nes nuo 1dienio pradėjus gerti vėl viskas gyja ir nebedygsta

Jei ir placebo efektas, bet jei tik veikia, aš už jį
Aš naudojau Dr. Hauschka priemones ir gėriau aliejų 2 sav (abu pradėjau vienu metu), tai oda buvo absoliučiai tobula - nei menkiausio paraudimo, o kas yra spuogai pamiršau išvis, skraidžiau kaip ant sparnų, pudros net nereikėjo. Bet... Prasidėjo mm ir per tris dienas iš princesės pavirtau moliūgu

Spuogų buvo tik keli, tačiau visas veidas nusėtas paraudimais. Toliau uoliai naudojau ir Hauschką, ir aliejų, deja, oda pradėjo eiti geryn tik po savaitės, tačiau ir tai nežymiai... Kol susitvarkys, ateis kitos mm, ir vėl bus viskas iš naujo
www.kinokadras.ltGeras kinas, įdomūs faktai, kino aprašai ir pasiūlymai ką žiūrėti kai norisi kažko ypatingo