QUOTE(Šaltpusnis @ 2011 08 21, 21:07)
Keista, kad neradau šios temos ir sukūriau naują. Na, paprašysiu, kad maniškę ištrintų ir paprašysiu pagalbos čia.
Kaip jau rašiau:
Visą gyvenimą turėjau storus, gražius, blizgančius plaukus. Prieš gerus tris mėnesius patyriau siaubingą stresą. Gal mėnesį keldavausi nuo pykinimo (dėl panikos ir streso), maistą turėjau stumti į gerklę, bet labai sunkiai, nes viskas vimdė. Per tą laiką numečiau apie 8 kg. Ir va, prieš mėnesį pasireiškė viso to rezultatas - plaukai slenka kuokštais. Iš to ką turėjau liko tik trečdalis... O aš taip norėjau juos atsiauginti....
Dabar valgau gerai, stresas senai praėjo. Vartoju žibalą, Fitovalio vitaminus, galvą plaunu su vaistiniu varnalėšų šampūnu - jokių rezultatų. Nors kirpėja sakė, kad matosi atauginėjantįs plaukai, bet kad ilgieji nenustoja slinkt!!
Baisu, kad teks likusius kirpti ir auginti nuo nulio taip sakant.
Beje, man atrodo žibalas prastai veikia mano galvos odą. Ją peršti, degina.
Dėl to gal geriau jo nebevartoti.
Ką patartumėt? Baisiai panikuoju!!
Del zibalo tai jei jums persti oda tai geriau nenaudokit . Galbut jis Jum netinka. o gal per ilgai laikot ?

Pabandykit svogunu sultis, jei nebijot kvapu, sako labai veiksminga priemone , kuri padeda beveik visoms (jei slinkimas ne paveldimo tipo)

tik reikia apsisarvuoti kantrybe, daryti kaukes ne karta per menesi, o i savaite maziausiai karta
O del decepto su CILI pipirais irgi skaiciau dag geru atsiliepimu, tik sako kad siek tiek suasina plauka

galima si uzpila trinti po plovimo ir palikti, o galima pries plauku plovima, itrinti, apristi galva siltai, turetu praet deginti oda, palaikyti kiek galit, tada isplauti

tas deginimas aktyvina kraujotaka