QUOTE(Fleur de force @ 2011 09 22, 14:20)
Mama pasakojo,kai jai buvo gelezies stygius,gydytojai pasiule paprasta dalyka,i obuoli ismeigti stora dezinfekuota vini,palikti per nakti,tada ryte suvalgyti obuoli,labai greit pasitaise kraujas, nors pries tai ir burokeliu sultis gere,dar kazka kita.
O man atrodo,kad vel plaukai slenka,nu nezinau,labai daug ju issisukuoja pries plovima, po plovimo,plaunant su rankom nemazai istraukiu

ant galvos nesijaucia stygiaus,bet matau,kad jie mane palieka

Nors siandien gatvej moteris uzklause, ka darau,kad tokie geri plaukai, tai gal tas slinkimas tik isivaizdavimas, nes plaukai ilgi,tai ir vienas jau susisukes atrodo kaip 2 trumpesni
Vajej kaip įdomu
O bandei skaičiuoti plaukus? Nu tikiu, kad su Tavo ilgio plaukais pavargtum beskaičiuodama, bet dėl tos šventos ramybės
Nes ir man atrodo, kad daugiau, nei kad vasarą išslenka, bet kai suskaičiavau, tai per vsia dieną iki 80 buvo, ir tai plaukus ploviau po 2 d.

tai gal nieko..

Bet va šiandien pasidariau FE tyrimus, skydliaukės-žiūrėsim
Beje, turbūt girdėjot apie PUKKA BHRINGARAJ aliejų, kuris ne tik gražina plaukus, bet ir stabdo slinkimą. Tai viena BIO krautuvėlės konsultantė patarė tiesiog nusipirk sezemų al. ir įlašint eukaliptų ea

nes būtent tokia jo sudėtis