QUOTE(Egliukasz @ 2011 02 14, 11:11)
Cia pats silpniausias, 5 mg? Ar dazniausiai toks ir tebuna?
Atskirai geriant visokių jų būna, paprastai 1 (333% dienos normos), 5 ir 10 mg.
QUOTE(dilgelyt @ 2011 02 14, 14:04)
agl turi argumentu kodel rinkaisi toki? Aciu
As suzinojau ,akd naturaliausiais didziausias biotino saltinis yra zalias kiausinio trinys ( jei kartu su baltymu blogiau isisavinama)

O juk is naturaliu medziagu isisavinama zymiai geriau
Todėl, kad patiko dozė ir kaina

Labai nesvarsčiau, tiesą sakant. Kompanija patikima, atsiliepimai geri, tai per daug ir nedvejojau. Be to tabletės dydis labai mažas, patogu nuryti, kas man aktualu, nes nemėgstu griozdiškų. Turiu kitos firmos 1mg tabletes, tai vos ne dvigubai didesnės, nei tos Swanson firmos 5mg.
Tikrai iš maisto geriausiai pasisavina, bet kad tokias dideles dozes gautum, apsiryt reiktų kasdien. Be to, kai maistas apdorojamas termiškai, dalis biotino sunyksta. Biotino šaltiniai:
Biotin can be found in beans, breads, brewer's yeast, cauliflower, chocolate, egg yolks, fish, kidney, legumes, liver, meat, molasses, dairy products, nuts, oatmeal, oysters, peanut butter, poultry, wheat germ, and whole grains. Good dietary sources of biotin include organ meats, oatmeal, egg yolk, soy, mushrooms, bananas, peanuts, and brewer's yeast. Egg whites contain a chemical that binds to biotin very strongly and prevents it being absorbed into the blood from the intestines. Food-processing techniques can destroy biotin. Less-processed versions of the foods listed above will contain more biotin. In the intestines, bacteria produce a small amount of biotin, which may be absorbed and contribute to daily needs.
Pastoviai vartoju praktiškai visus išvardintus produktus, bet poveikis plaukams pasimatė tik papildus pradėjus gert.