Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto Žemė

QUOTE(Mochera @ 2011 06 14, 08:48)
BIKOR neturi jokio blizgesio schmoll.gif

sutinku.visai nera jokio blizgesio,matine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mochera @ 2011 06 14, 10:48)

QUOTE(Laura81r @ 2011 06 14, 14:32)
sutinku.visai nera jokio blizgesio,matine  smile.gif

PUIKU thumbup.gif tada viskas aišku kuri nugalėjo lotuliukas.gif nes IKOS kaip koks blizgutis pasirodė, tai kur jau ten visam veidukui g.gif

Atsakyti
QUOTE(Mochera @ 2011 06 14, 10:48)

Nu kaip neturi blizguciu,,,jos abi ju turi ir Bikor ir Ikos....tik ant kiekvienos odos manau jos skirtingai dengiasi....pvz,mano odai labiau tinka Ikos nei Bikor...dabar vel pirkau Ikos ir esu patenkinta...
Atsakyti
QUOTE(Ridma @ 2011 06 15, 13:57)
Nu kaip neturi blizguciu,,,jos abi ju turi ir Bikor ir Ikos....tik ant kiekvienos odos manau jos skirtingai dengiasi....pvz,mano odai labiau tinka Ikos nei Bikor...dabar vel pirkau Ikos ir esu patenkinta...

doh.gif visai pasimečiau verysad.gif teks ieškot kur gyvai apžiūrėt g.gif kitaip nebus...
Atsakyti
QUOTE(Ridma @ 2011 06 15, 11:57)

nezinau,bet bent jau mano Bikor,pirkta salone,viskas su ja gerai,bet jokiu blizguciu nera.naturaliai matine.jokio blizgucio,jokio svytejimo,tik spalva smile.gif
Atsakyti
apziurejau savo Bikor ir blizguciu neradau schmoll.gif man egipto zeme labai patinka, suteikia toki gera sveika atspalvi. jei esu labiau idegus, daugiau pasitepu ax.gif
Atsakyti
Bikor ( bent jau dabartine, o ne ta pries 5 metus gaminama ) tikrai neturi jokio blizgesio, 100% matine, perziurejau visa deze pas save, be to gi as ja pati naudojuosi, snukutis niekad neblizga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 06 16, 14:43)
Bikor ( bent jau dabartine, o ne ta pries 5 metus gaminama ) tikrai neturi jokio blizgesio, 100% matine, perziurejau visa deze pas save, be to gi as ja pati naudojuosi, snukutis niekad neblizga  4u.gif

As ir turiu Bi kor, nzn kada gaminta, bet pirkau pries 2metus.. tai tikrai turi blizguciu siek tiek.. pries saule tikrai blizga smile.gif pirkau tiesiai is Erdesos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 16 birželio 2011 - 14:21
Tai, kad jo, Bikor prieš saulę blizga tikrai. unsure.gif Bet ne kaip kalėdinė girlianda. Priduoda švytėjimo tokio ir tiek. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2011 06 16, 19:57)
Tai, kad jo, Bikor prieš saulę blizga tikrai.  unsure.gif Bet ne kaip kalėdinė girlianda. Priduoda švytėjimo tokio ir tiek. smile.gif

va va butent drinks_cheers.gif
Atsakyti
nezinau kur jus tuos blizgesius matote g.gif mano oda riebi ir dienos sviesoje blizga doh.gif uzsitepus EZ jokio blizgesio nebelieka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mochera @ 2011 06 16, 20:18)
nezinau kur jus tuos blizgesius matote g.gif mano oda riebi ir dienos sviesoje blizga doh.gif uzsitepus EZ jokio blizgesio nebelieka schmoll.gif

drinks_cheers.gif arba mes blizgejima ir svytejima ne taip suprantam g.gif diena galima drasiai teptis,nepaisant ar skaisciai saule sviecia,ar lietus pliaupia,nebijokit,nebusit svytinti.veidas atrodys naturaliai.zinoma,jei su saiku tepsites biggrin.gif
Atsakyti