Įkraunama...
Įkraunama...

Egipto Žemė

Turiu jau apie menesi bi kor egipto zeme. Negaliu atsidziaugti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anglis @ 2011 12 21, 18:58)
na, nuo stovejimo, tai nemanau, kad galejo taip nutikti..  g.gif
klausimas: kokios firmos naudojate?

itariu, kad amerikietiska.. nes Bi kor po 2.5metu kaip nauja, ta prasme sveika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Console @ 2011 12 06, 21:08)
Ka manot apie sia parduotuve  http://www.ikos-beau...ist/id/akcijos/  Gal kuri esate pirkusi is cia ? Kainos manau visai normalios  g.gif  Aciu  4u.gif

QUOTE(Austuja @ 2011 12 06, 21:18)
Aš irgi kaip tik žiūrėjau šį puslapį ir taipogi laukiu atsiliepimų 4u.gif

kazkada esu pirkusi tokia pakuote IKOS - viskas su ja gerai drinks_cheers.gif berods cia sitie zmones kazkada dar platino per SM, paskui tik isikure netini psl ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 22 gruodžio 2011 - 21:21
Ipusejau BIKOR ir priejau toki kieta sluoksni, net sepetelis nebepakabina jos, ar yra kam taip buve..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 12 23, 22:36)
Ipusejau BIKOR ir priejau toki kieta sluoksni, net sepetelis nebepakabina jos, ar yra kam taip buve..? g.gif

Spėju riebalų plėvelė nuo šepetėlio užsidėjo. Siūlyčiau dažniau šepetėlį plaut,o tą plėvelę pagrandyt su kokiu nereikalingų šepetuku reiktu ar kuo nors ne per daug kietu smile.gif
Atsakyti
Turiu bikor jau metus laiko, tai dar net pusės neišnaudojau bigsmile.gif nerealus daiktas, tik aš jį etapais naudoju, žiemą praktiškai kasdien, vasarą visai beveik nenaudojau. Kažkaip susimąsčiau, o kiek laiko jos galiojimas? Kiek laiko maždaug ją naudojate? 4u.gif
Atsakyti
O kurią rinktis naturelle ar mediterran? g.gif mano oda vidutinė.
Atsakyti
QUOTE(Panikė @ 2011 12 29, 20:40)
Turiu bikor jau metus laiko, tai dar net pusės neišnaudojau  bigsmile.gif  nerealus daiktas, tik aš jį etapais naudoju, žiemą praktiškai kasdien, vasarą visai beveik nenaudojau. Kažkaip susimąsčiau, o kiek laiko jos galiojimas? Kiek laiko maždaug ją naudojate?  4u.gif

seip pora metu, bet jei tinkamai naudojat, t.y plaunat reguliariai sepeteli, tai manau galima naudot kol isnaudosit.. biggrin.gif svarbu bakterijos neinest ir riebalo neuzdet
Atsakyti
Ir as pagaliu nusipirkau BI-KOR'o egipto zeme 4u.gif Bet kazkaip man kolkas nelabai 4u.gif
Atsakyti
O kuo skiriasi BI KOR nuo IKOS? Zinau, kad atspalvis IKOS sviesesnis?
Ar nauja be parabenu tik bikor yra, ar ir IKOS?
Atsakyti
QUOTE(Jokūba @ 2012 01 01, 14:54)

ikos 2 atspalviai yra
Atsakyti
QUOTE(Console @ 2011 12 23, 18:33)
Anglis   4u.gif  Tiffany  4u.gif  Aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Uzsisakiau jau  mirksiukas.gif

Prasom 4u.gif

QUOTE(FoxLady @ 2011 12 23, 23:36)

Cia nuo netinkamo sepetelio nutinka (kai sepetelis per kietas, ar per minkstas, kai nera plaunamas ir tt)

QUOTE(Gisana @ 2011 12 30, 16:25)
O kurią rinktis naturelle ar mediterran?  g.gif mano oda vidutinė.

rinkites sviesesni arspalvi, pasitamsint visada spesit smile.gif

QUOTE(Sonie @ 2011 12 31, 15:06)
Ir as pagaliu nusipirkau BI-KOR'o egipto zeme  4u.gif Bet kazkaip man kolkas nelabai  4u.gif

priprasit smile.gif pradziai reik ja ismokt naudotis, kaip teisyngai modeliuoti veiduka smile.gif o poto labai viskas paprasta ir patogu smile.gif

QUOTE(Jokūba @ 2012 01 01, 15:54)

skiriasi:
gamintojai
siek tiek sudetis,
atspalviai (BIKOR - vieno atspalvio, IKOS - dviejua atspalviu)
susinaudojimo laikas
ir kiekvieno zmogaus poziuris i jas smile.gif
Atsakyti