Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS - 8 tema

QUOTE(Sypsena @ 2011 02 09, 00:34)
kiek esu pirkus is asos sijonus,tai visus teko grazinti del ju trumpumo  doh.gif

As uzsisakiau siandien pasimatavimui Kelnes

o rytoj jau tureciau gaut:
Paltas
sis labai patinka,bet ziuresiu kaip atrodys ant kuno  g.gif siuo metu galvoju,kad siaurinciau palto apacia,kad butu tiesi, o ne platejanti  g.gif

lietpaltis
sitam dirza keisciau,nes platus man netinka ir nepatinka  doh.gif

Šiandien gavau šitą paltą smile.gif Ir šitą striukytę Striuke su visiškai patenkinta, labai patiko. O paltas irgi neblogas, gal kiek plonas dabartiniam nenuspėjamiem oram, bet šiaip labai gražus ir originalus. wub.gif
Atsakyti
Guvile, aš irgi į tą paltuką žiūrėjau ax.gif o jis turi tas ilgas rankoves ar ne? Niekaip nesuprantu ar ten megztukas po pačia, ar toks paltukas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 09 vasario 2011 - 16:22
ar kas esate pirke pirštines asos?
odines?

kaip su dydziais?

ačiū
Atsakyti
QUOTE(Ryuk @ 2011 02 09, 14:03)
veikiantis kodas RIISWSJ24  smile.gif

Nebeveikia verysad.gif

Gal kas turite veikianti 4u.gif

Sitas dar veikia: FEBFASWS11
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 09 vasario 2011 - 18:07
QUOTE(Žm@nytė @ 2011 02 09, 18:35)
ar kas esate pirke pirštines asos?
odines?

kaip su dydziais?

ačiū

dirza esu pirkusi, na neblogas, nesiojasi smile.gif
Atsakyti
Kaip tik papirkau tokias
user posted image
mano rankos plonos, pirštai ilgi ploni, tai ėmiau s dydį, tikiuosi tiks, o jei ne, visada galima grąžinti. 4u.gif
Atsakyti
[quote=Monrutė,2011 02 09, 14:22]
hmmm su kokiu dydžiu koki ėmėte?
nes jų kažkaip dydžiais atitinka, turiu omeny pačios ASOS batus[QUOTE]

uk 7 emiau, nesioju 39. tai netaip i lentele paziurejau ir nepataikiau wink.gif

Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 02 09, 17:22)
Guvile, aš irgi į tą paltuką žiūrėjau  ax.gif o jis turi tas ilgas rankoves ar ne? Niekaip nesuprantu ar ten megztukas po pačia, ar toks paltukas  blush2.gif

Taip turi. Ir ačiū Dievui, kitaip būtų šalta. O tos megztinio tipo rankovės labai pašiltina. Nors vis tiek čia jau pavasariniams orams daugiau paltukas. Rytoj dienos šviesoj galėsiu nufotkinti, kaip realiai medžiagytė atrodo. Šiaip pasiuvimas kokybiškas, jokių priekaištų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2011 02 09, 17:08)
Šiandien gavau šitą paltą  smile.gif Ir šitą striukytę Striuke su visiškai patenkinta, labai patiko. O paltas irgi neblogas, gal kiek plonas dabartiniam nenuspėjamiem oram, bet šiaip labai gražus ir originalus.  wub.gif

Gal galit placiau striuke pakomentuot? Koki didi emet? Kokia spalva? Kaip realiai atrodo? Aciu.
Atsakyti
http://www.asos.com/...lr=Jaguar Green

Sveiki, ka tik gavau uzsisakyta bliuskute ir sijonuka. 10 dydis, atitinka 38, jei kam idomu klausikt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2011 02 09, 17:08)
O paltas irgi neblogas, gal kiek plonas dabartiniam nenuspėjamiem oram, bet šiaip labai gražus ir originalus.  wub.gif

As irgi siandien gavau si paltuka bigsmile.gif Patiko, nors tikriausiai reikejo imti vienu dydziu mazesni g.gif bet jau nekeisiu,tiek to smile.gif As ne LT gyvenu tai dabartiniams orams sis paltukas kaip tik biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 02 09, 17:22)
Guvile, aš irgi į tą paltuką žiūrėjau  ax.gif o jis turi tas ilgas rankoves ar ne? Niekaip nesuprantu ar ten megztukas po pačia, ar toks paltukas  blush2.gif

CIa toks paltukas biggrin.gif
Atsakyti
Gal galėtumėt kuri pamatuoti ŠIO paltuko rankovės ilgį nuo peties? blush2.gif Mat problemą su rankovių ilgiais turiu, tai bijau, kad užsisakysiu ir bus vos ne 3/4 biggrin.gif doh.gif Ir jei nešioju 36/S - imti 8 ar 10 dydį? g.gif
Atsakyti