Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(Dovis @ 2011 01 26, 14:55)
kas tai yra,galima lietuviskai.
Biski islekiu is namu, veliau pafotkinsiu. Bet kur zaislus dabar det biggrin.gif

nu lietuviskai nesivercia, cia toks ale pyragelis - saldainis... nu net nzn kaip paaiskinus. JAV nerealus brauniai buna wub.gif
Atsakyti

įdėk nuorodą, kurias išsirinkai 4u.gif
[/quote]

tiesa pasakius jau bijau rodyti biggrin.gif kaip parodziau mb jam nepatiko schmoll.gif ,bet nusileido ,kaip parodziau darbe irgi nepagyre doh.gif tai jei dabar jus dar iskritikuosite tai man bus sakes pomidorai2.gif bet nuomone isgirsti noreciau kad ir kokia ji bebutu biggrin.gif http://www.paradyz.c.../otylia-dessous
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2011 01 26, 16:09)
bet nuomone isgirsti noreciau kad ir kokia ji bebutu biggrin.gif

Man jos gražios, ypač prie šio interjero (šviestuvų, vonios) tik nžn ar jos tinkamos berniuko patalpai? Gėlės asocijuojasi su moteriška lytimi. Pasirinkus tokias plyteles, manyčiau didžiausia užduotis būtų kaip jas išdėstyti. Ar jau sugalvojai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aulina: 26 sausio 2011 - 15:17
[quote=kreizzy,2011 01 26, 16:09]
[/quote]
tiesa pasakius jau bijau rodyti biggrin.gif kaip parodziau mb jam nepatiko schmoll.gif ,bet nusileido ,kaip parodziau darbe irgi nepagyre doh.gif tai jei dabar jus dar iskritikuosite tai man bus sakes pomidorai2.gif bet nuomone isgirsti noreciau kad ir kokia ji bebutu biggrin.gif http://www.paradyz.c.../otylia-dessous
[/quote]

prasmatnu, grazu
Atsakyti
visai nieko tos plyteles, tik man atrodo, kad jos tokios ipareigojancios. sukuria tam tikra atmosfera. tad labai reiks pasistengti ir su santechnika ir su kitomis detalemis. jei tas negasdina, tai kodel gi ne....

man, rodos, as jas maciau ir ermitaze g.gif bet "paradyz" kolekcijas tai tikrai. tai gal ten is katalogo ir galima bet kokias sio gamintojo plyteles uzsisakyti... ar ne pigiau ne iris?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 26 sausio 2011 - 15:28
QUOTE(aulina @ 2011 01 26, 16:16)
Man jos gražios, ypač prie šio interjero (šviestuvų, vonios) tik nžn ar jos tinkamos berniuko patalpai? Gėlės asocijuojasi su moteriška lytimi. Pasirinkus tokias plyteles, manyčiau didžiausia užduotis būtų kaip jas išdėstyti. Ar jau sugalvojai?

netaip supratai ne berniuko voniai lotuliukas.gif musu pirmame aukste bus mazas wc, klozetas ir kriaukle.ten tik 3 m2. galvoju iskijuoti visa sviesiom plytelem,tik deti juosta aplink tu dekoruotu ir dideli veidrodi priesais kriaukle

Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2011 01 26, 16:25)
netaip supratai ne berniuko voniai lotuliukas.gif

dabar supratau smile.gif Nori užgošti vyrišką kvapą namie įrengdama moterišką vonią? lotuliukas.gif
Dekorinių plytelių blizgumas padidins patalpą, pasistenk plyteles pasukti horizontaliai, kad platintų patalpą 4u.gif
Atsakyti
user posted image

mazdaug taip tik jeigu man teks pirkti prabangia kriaukle ar klozeta ,tai man amen doh.gif mb daugiau nebenusileis doh.gif

kas cia dabar yra kad man ebeleidzia nuotrauku ikelt laisvai i foruma?seniau keliau kokias norejau ,o dabar istisai raso kad netinka formatas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kreizzy: 26 sausio 2011 - 15:39
QUOTE(kreizzy @ 2011 01 26, 16:36)
mazdaug taip

smulkus raštas irgi didins patalpą, manau tavo pasirinkimas puikus.
Atsakyti
[quote=kreizzy,2011 01 26, 15:09]
[/quote]
[/quote]

Man grazios, patinka man ta forma, kad siauros ir ilgos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 01 26, 16:37)
smulkus raštas irgi didins patalpą, manau tavo pasirinkimas puikus.

aciu dievui nors viena palaiminima gavau lotuliukas.gif o tai sendiena sedziu ir ieskojau jau kitu verysad.gif biggrin.gif
janna dar as ermitaze pasitikslinsiu ar butent tokias uzsako,nes buvo ten mb pasiteirauti doh.gif kadangi jam nepatiko tai galejo visko buti... biggrin.gif o baugofe tokiu neuzsako,nors paradyzo ten yra g.gif
Atsakyti
[quote=kreizzy,2011 01 26, 15:09]
[/quote]
[/quote]
na cia kur parodyta vonia tai super jos atrodo ,bet kaip atrodys mazute ,ar tures vaizdo plyteles ...nors siaip labai grazios tos dekoro plytos wub.gif
Atsakyti