Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(kreizzy @ 2011 01 30, 19:24)

aciu 4u.gif
QUOTE(Cili @ 2011 01 30, 19:51)
Aš asmeniškai šiai dienai galvočiau apie stiklą, tik va įdomu ar praktiška  g.gif

ir man stiklas visada buvo 1 vietoje ,o dabar kaip reikia psipresti bijau jo

QUOTE(tiutis @ 2011 01 30, 20:11)

dazyt tas vietas tarp spinteles ir stalvirsio butu pats blogiausias variantas.

o kodel pats blogiausias varijantas? nes sake galima padengti kazkokiu spe laku ,ir tada valysis super
Papildyta:
QUOTE(Rendi @ 2011 01 30, 19:36)
Sveikuciai, 4u.gif
gal kas turit tokia orkaite 4u.gif domejausi su pirolize orkaitemis, tai jos apie 3000 kainuoja, o cia tokia prieinama kaina, gal pakomentuotumet ka nors?
http://www.megamarkt...-B-5941-5M.html  blush2.gif

as sita orkaite nusiziurejusi pirkti smile.gif isgyre jau keliose parduotuvese ja ,tai ir nebeziuriu kitos smile.gif

kur kreizy idejo 1 foto su raudonu ,cia mano virtuves vaizdelis kuri as visada isivaizdavau pas save
ir spinteliu spalvytes net tokios kokiu noriu bigsmile.gif
Atsakyti
Labas,norejau paklausti ar daretes geologinius grunto tyrimus,kas taip,tai gal galetumete tlf. numeriuka,ar Siauliuose daro kas?
Atsakyti
QUOTE(tiutis @ 2011 01 30, 21:11)
stikla valysit tiek pat kiek blizgias plyteles,tik jautri vieta bus salia kaitlentes,nes netycia galima iskelti,zinot visaip buna.matines plyteles svelniu spalvu idealiausios man rodos,ant ju ne taip matosi visokie taskiukai trupiniukai riebaliukai.aisku valyt visais atvejais reikia:)
jei medzio drozliu plokste desit tai galima nudegint su keptuvem ir puodais,pas draugus taip yra.
pas mane baltos spalvos blizgios,nes pirma uzmatem baltos spalvos dekora kuris labai patiko ir nupirkom.
dazyt tas vietas tarp spinteles ir stalvirsio butu pats blogiausias variantas.

Daug postu apie stikla,bet atsakysiu kartu i tavo ir kitu,tad nesuasmenink. Stikla galima grudinta deti,neskils,o kad nepapultu niekas tiesiog raziai silikonu visa apeini ir viskas. Tiuti,medzio drozliu plokste neapdegs,nebus tokio karscio,pas mane praeitam bute taip.. ax.gif Dazymas yra toks pat normalus varijantas kaip ir plyteles ar visa kita,tiesiog reikia atsparesnius dazus naudoti.. Bet pritariu tau kad matines plyteles pacios geriausios,pas mane dabartiniam bute matines rusvos tai absoliuciai nieko nesimato.
Atsakyti
Dar noriu paklausti ar apdailines klinkerio plytos Rot-bronce-blau-geflammt" NF 240x90x71 mm kaina 2.10 lt.normali? Dekui.
Atsakyti
QUOTE(astaes @ 2011 01 30, 21:43)
Labas,norejau paklausti ar daretes geologinius grunto tyrimus,kas taip,tai gal galetumete tlf. numeriuka,ar Siauliuose daro kas?

siauliuose nedaro. daremes kaune kiek pamenu... ivesk i google turetum rasti... seniai darem - kontaktus kaazi ar rasiu. bet maciau cia statybininku temoj buvo tokia tema - turetum ten rast 4u.gif
Atsakyti
Rudenine, gal galetum laiptininku kontaktus 4u.gif

Dar karta ikyriu - bet dar gal rekomenduojamu turit? ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas nors dazet sienas su dulux diamond arba tikkurila harmony dazais? Arba kokiais nors kitais pusiau matiniais, plaunamais dazais?
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 01 31, 10:42)
Rudenine, gal galetum laiptininku kontaktus 4u.gif

Prasau mirksiukas.gif http://www.stair.lt/index1.php
Juozas +37067634386

Mes jais esam patenkinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudenine: 31 sausio 2011 - 12:41
QUOTE(Osera @ 2011 01 30, 21:35)

as sita orkaite nusiziurejusi pirkti smile.gif  isgyre jau keliose parduotuvese ja ,tai ir nebeziuriu kitos  smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenine @ 2011 01 31, 12:40)
Prasau  mirksiukas.gif  http://www.stair.lt/index1.php
Juozas +37067634386

Mes jais esam patenkinti  mirksiukas.gif

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2011 01 31, 12:19)
Sveiki,

Gal kas nors dazet sienas su dulux diamond arba tikkurila harmony dazais? Arba kokiais nors kitais pusiau matiniais, plaunamais dazais?

Pas mus su Tikurila harmony. Nu geri, plaunasi gerai. Turbyt dazyciau dar karta ax.gif Tik kai nudazai, reikia lesiti jiem "subresti'ir neskubeti plauti. Bute as tupj puoliau valyti, tai lopais blizget pradejo doh.gif Gal kt firmos, bet irgi matiniai buvo.
Atsakyti
QUOTE(astaes @ 2011 01 30, 23:49)
Dar noriu paklausti ar apdailines  klinkerio plytos  Rot-bronce-blau-geflammt" NF 240x90x71 mm kaina 2.10 lt.normali? Dekui.

nezinau, gal kiekvienam pagal kisene... smile.gif Musu atveju beveik 22000 gautusi uz klinkeri ,plius darbas. Tai atmetem, nors laaaabai norejau. verysad.gif

O kiek kvadratu reikia jums? smile.gif
Atsakyti