Kaip matau cia diskusijos vyksta
Laba diena,
Smagu matyti senasias dalyves
Kartais paskaitau, nelabai turiu laiko dalyvauti, o ir statybos buvo sustojusios. Neatsimenu ar yra mano nuotraukyciu tam albume, nes kiek atsimenu tik pati statybu pradzia buvo
bet jeigu kas yra tai, Aulina, buk gerute - istrink. Nenoriu jokiu irasu apie tai
QUOTE(Osera @ 2011 02 03, 14:05)
kas bus jei caraitems pajurio grazuoles spyga parodys ?
QUOTE(litunas @ 2011 02 03, 21:09)
svetimam sode obuoliai visada atrodo skanesni
QUOTE(indruciukas @ 2011 02 03, 21:15)
butent
QUOTE(nendre @ 2011 02 03, 20:05)
Laba diena,
Smagu matyti senasias dalyves
Kartais paskaitau, nelabai turiu laiko dalyvauti, o ir statybos buvo sustojusios. Neatsimenu ar yra mano nuotraukyciu tam albume, nes kiek atsimenu tik pati statybu pradzia buvo
bet jeigu kas yra tai, Aulina, buk gerute - istrink. Nenoriu jokiu irasu apie tai 
Nera tikrai Jusu nuotrauku
QUOTE(litunas @ 2011 02 03, 21:09)
QUOTE(litunas @ 2011 02 03, 20:09)
na nei cia caraiciu yra ,nei cia tragedija ivyks ....
o ir spygom manau niekas cia nesibadys
man tie visi vaiku kambariai tik foto graziai atrodo ,bet realiai savo namuose neisivaizduoju tokiu ...nes ne su mano tarzanais
turejom minksta kampa ,tai diena ant jo sededavo ,o dabar guli lovoje masinoje ,tai ir joja visa diena ant tu patalu uzdengtu ...nervai istikor ima matant
Sveikos mergaitės ir berniukai
Po kelių metų pertraukos grįžtu į jūsų forumą
Albume dar yra keleta ir mano nuotraukėlių, nors slaptažodžio jau senai nebeturiu, tikiuos po keleto temų užsitarnausiu
Pasistatėm namą, dabar statysim kitą
Stadija - popierizmas. Išsiėmėm technines sąlygas iš dujų, elektros ir vandentiekio, reikia topo nuotraukos. Gal kas galit pasidalinti kainom ir kontaktais?
QUOTE(gi2lux @ 2011 02 03, 20:50)
Albume dar yra keleta ir mano nuotraukėlių, nors slaptažodžio jau senai nebeturiu, tikiuos po keleto temų užsitarnausiu
Stadija - popierizmas. Išsiėmėm technines sąlygas iš dujų, elektros ir vandentiekio, reikia topo nuotraukos. Gal kas galit pasidalinti kainom ir kontaktais? 
sveika sugrizus
tai ka cia sugalvojai ? namas per mazas pasidare
QUOTE(Osera @ 2011 02 03, 20:44)
na nei cia caraiciu yra ,nei cia tragedija ivyks ....
manau ir joms smalsu pas mus butu pasidairyti
man tie visi vaiku kambariai tik foto graziai atrodo ,bet realiai savo namuose neisivaizduoju tokiu ...nes ne su mano tarzanais
turejom minksta kampa ,tai diena ant jo sededavo ,o dabar guli lovoje masinoje ,tai ir joja visa diena ant tu patalu uzdengtu ...nervai istikor ima matant
tai dabar vyresneliui vel bus perkama sofa
o tai ka jie ten tokio daro tuose kambariuose?
As tai galvoju, kad vaiko kambary tv ir kompo nebus... tai gal nebus ir to sedejimo ten nuolat
gi2liux, sveika grizus
janna, grazios foto
QUOTE(gi2lux @ 2011 02 03, 21:50)
???? Labutis!