Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

Bitute, sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 02 03, 22:46)

As tai galvoju, kad vaiko kambary tv ir kompo nebus... tai gal nebus ir to sedejimo ten nuolat g.gif nors maniskiui dar toli toks savarankiskumas, kad kambary vienas butu biggrin.gif siaip del lovos tai geras pastebejimas... gal sofa ir patogiau.... o nebandet koki sedmaisi itaisyt?

as ir taip galvojau biggrin.gif Jei ne savo kambary, tai jei bus kur stacionarus irgi sedes. O jei laptopas, tai tysis pas save i kambari. Mes bandom ryboti ta reikala, tai nors kazkiek apacioj pasedi. Nu nors vaika matau. Kitaip ten pralindetu. O jei neleisi prie kompo, tada telefone sedes, sms siuntines biggrin.gif Nezinau kuom jusiskai didzkiai uzsiima, mano arba kompas, arba smsai, tv nelabai domina.
Sedmaisius du turim, tai pasiteisino kol baldu nebuvo, dabar pas maze kambaryje vieta uzima. Man maitinimui bus gerai biggrin.gif Arba vasara i terasa isnesiu. Kol sausa bus.
Atsakyti
Jau turbut ikyrejau, bet griztu prie laiptu blush2.gif na ka siandien turim dar viena paskaiciavima firmos, kuri yra kaip ir seniausia, laikoma prie brangesniu ir t.t. (cia apie rudenines laiptininkus kalbu) - zodziu jie paskaiciavo 5500 bigsmile.gif tai likau nustebusi, kad kiti meistrai,kurie kaip supratau dirba nelegaliai, ir nera tokie zinomi uzsiprase 7000... Laukiu kol paskaiciuos paskutinieji, kurie irgi buvo rekomenduoti ir patys gyresi kad uz 'laiptu konstrukcijas' yra tikrai pigesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 02 04, 13:41)
as ir taip galvojau biggrin.gif Jei ne savo kambary, tai jei bus kur stacionarus irgi sedes. O jei laptopas, tai tysis pas save i kambari. Mes bandom ryboti ta reikala, tai nors kazkiek apacioj pasedi. Nu nors vaika matau. Kitaip ten pralindetu. O jei neleisi prie kompo, tada telefone sedes, sms siuntines biggrin.gif Nezinau kuom jusiskai didzkiai uzsiima, mano arba kompas, arba smsai, tv nelabai domina.
Sedmaisius du turim, tai pasiteisino kol baldu nebuvo, dabar pas maze kambaryje vieta uzima. Man maitinimui bus gerai biggrin.gif Arba vasara i terasa isnesiu. Kol sausa bus.

mano irgi kompas ,ir telefonas ....na ir serijalai vakare biggrin.gif kompa irgi zadu kol kas isinesti i apacia i sveciu kambari ,kad man salia virtuves butu smile.gif ir matyciau kiek laiko prie jo praleidzia
o jau po keliu metu manau nebeklausys musu jie ir sedes prie jo kiek nores smile.gif

o mazosios kambari Dovis koki zadi daryti ? vaikiska ar neutralu ilgesniam laikui ?
Atsakyti
[quote=aulina,2011 02 04, 10:49]
Bitute, kiek laiko planuoji nutraukti darbinę veiklą? smile.gif
Aciu merginoms (ir vaikinams) uz grazius palinkejimus 4u.gif Tikiuos, kad bus viskas gerai ir paprastai kaip ir su pirmaja, tai tos darbines veiklos taip pat nezadu ir nutraukti, nebent kaip sake kaimynka Gi2lux, kai gimdymo namuose busiu, telefona pasitildysiu smile.gif Be to turiu idarbinus nauju sau pagalbininkiu, tai tikrai nestosim, mokescius valstybei, algas reikia vistiek zmonems moketi, neiseina labai jau ir atitrukti...
Tarp kitko be Lietuvos klientu siuo metu turime nemazai uzsakymu ir is Airijoje, Londone, Norvegije, Svedijoje beisirenginejanciu namu ir bustu lietuvaiciu, kurie taip pat nori graziai pasipuosti langus, tai su jais viskas puikiai pavyksta ir neislindus net i lauka smile.gif Smagu, kad ir ten lietuviams visai neblogai sekasi thumbup.gif
Cia idedu firmos kontakta irgi del toponuotrauku, matavimu ir pan. +37061811241

Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 02 04, 13:42)
Jau turbut ikyrejau, bet griztu prie laiptu blush2.gif  na ka siandien turim dar viena paskaiciavima firmos, kuri yra kaip ir seniausia, laikoma prie brangesniu ir t.t. (cia apie rudenines laiptininkus kalbu) - zodziu jie paskaiciavo 5500 bigsmile.gif tai likau nustebusi, kad kiti meistrai,kurie kaip supratau dirba nelegaliai, ir nera tokie zinomi uzsiprase 7000...  Laukiu kol paskaiciuos paskutinieji, kurie irgi buvo rekomenduoti ir patys gyresi kad uz 'laiptu konstrukcijas' yra tikrai pigesni  smile.gif

o su visom firmom sekesi lengvai bendrauti...nes man tai ne ...buvo su kai kuo neradome kalbos visai ...
tai vat pasirodo kad netik kaian bet ir bendraviomas nulemia pasirinkima firmos smile.gif

na ziuresim ka tau paskaiciuos kiti ...ir tada reikes man uzsirasyti pigiausiu laiptininku kontaktus blush2.gif nes kadanors ir mes keisimes laitus
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 02 04, 13:44)

o  mazosios kambari Dovis koki zadi daryti ? vaikiska ar  neutralu ilgesniam laikui ?

ne Dovis bet atsakysiu 4u.gif
Kad mazosios jau padarytas, o jei apie busima mazaja - tai negaliu nutylet tokios geros naujienos - ten bus JIS clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 02 04, 13:49)
ne Dovis bet atsakysiu  4u.gif
Kad mazosios jau padarytas, o jei apie busima mazaja - tai negaliu nutylet tokios geros naujienos - ten bus JIS clap.gif  clap.gif

o pas mazaja jau ir baldai yra ? kazkaip praleidau g.gif ir sienu nepamenu kaip isdazyta blush2.gif

o naujienos kokios smagios pas Dovis 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 02 04, 13:47)
o su visom firmom sekesi lengvai bendrauti...nes man tai ne ...buvo su kai kuo neradome kalbos visai ...
tai vat  pasirodo kad netik kaian bet ir bendraviomas nulemia pasirinkima  firmos  smile.gif

na ziuresim ka tau paskaiciuos kiti ...ir tada reikes man uzsirasyti pigiausiu laiptininku kontaktus  blush2.gif nes kadanors ir mes keisimes laitus

Siaip bendravimo kaip ir nebuvo per didelio su visais... Matai as konkreciai sakiau ko man reikia ir net neziurejau tu ju nuotrauku ir t.t. Siaip vienintelis kuris bendravo, ta prasme apie kazka snekejom tai buvo tas senukas is laiptu konstrukciju... tik man jis toks biski 'pasimetes' atrode, zodziu matuoja - pamirsta, vel matuoja, su pirstu turiu parodyt... tai jei pas juos darysim prasysiu kad padarytu grynai projekta ir t.t. - kad galeciau sutikrint, nes buvo tokia nesamone susiruoses man skaiciuot - vos ne kopecias biggrin.gif bet paskui paaiskinau kad pakopas ir uz skyles galima daryt ax.gif
Papildyta:
buvau apparici katik, patiko daug kas, tikrai grindines ir laiptines sienai plytkas pirksim is ten thumbup.gif daug patinkanciu buvo, taip kad savo grazuoliu baltu is iriso - atsisakau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2011 02 04, 15:49)
ne Dovis bet atsakysiu  4u.gif
Kad mazosios jau padarytas, o jei apie busima mazaja - tai negaliu nutylet tokios geros naujienos - ten bus JIS clap.gif  clap.gif

Visi mes tais mazaisiais laaabai patenkinti, ir dziaugiames thumbup.gif , nesvarbu JI clap.gif ar JIS clap.gif ... ax.gif be galo dziaugiames, ir mylime... Linkime ir jums isbandyti ta jausma...Ar ne taip Dovis? bigsmile.gif clap.gif O sekancius kada planuojam? mirksiukas.gif
Atsakyti
o mes kaip dabar buvom irise tai labai daug naujienu uzsiveze ..labai daug groziu maciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2011 02 03, 23:12)
KOKS SMAGUS SUJUDIMAS ax.gif  ,IR SENBUVIU APSILANKE KIEK SI VAKARA  thumbup.gif

Visi tyliai is uz kampo ivykius stebi lotuliukas.gif

QUOTE(Osera @ 2011 02 03, 23:30)
tai teks pasirodyti ka grazaus dar pasidarete savo namuciuose ,kiek maciau virtuvini  pakeitete  smile.gif
kaip aplinka ,jau turbut viskas  grazu  smile.gif
Papildyta:

oi neeee ,mano mazas  sokinetu nuo 2 auksto  smile.gif bebaimi auginu bahura

Oj negaliu, jau tie vaikai biggrin.gif
Nu va, namus keicia, baldus irgi biggrin.gif

QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 04, 12:35)
  Kol kas man cia labai nejauku tarp jusu, ilgai bendraujanciu, ir susibiciuliavusiu, todel ir rasyt nedrystu,

Nu,kad tau butu nejauku, tai jau tikrai biggrin.gif Nejuokink lotuliukas.gif

QUOTE(Osera @ 2011 02 04, 14:44)
mano irgi  kompas ,ir telefonas ....na ir serijalai vakare  biggrin.gif kompa irgi zadu kol kas  isinesti i apacia i  sveciu kambari ,kad man salia virtuves butu  smile.gif ir matyciau kiek laiko prie jo praleidzia
o jau po keliu metu manau nebeklausys musu jie ir sedes prie jo kiek nores  smile.gif

o  mazosios kambari Dovis koki zadi daryti ? vaikiska ar  neutralu ilgesniam laikui ?

Musiske jau ir dabar praignoruoja, pasakai isjunk, aha tuoj. Pats pamirsti ar nueini ka veikti, tai ji toliau sedi. Tikios kaip bausmes, draudimai,kad nebegausi, neveikia.Kita diena jau slankioja ispaskos, lyzinasi, zyzia. Tai vel nusileidi. Arba randa ijungta kompa,tai tuoj puola nors akies krasteliu zvilgteleti.

Mazes kambarys jau apstatytas, bet man jis nepatinka, pradedant nuo tapetu,kiti baldai, spinta ir rasomasis stalas, palikimas nuo didzkes. Sofa man per didele ir siaip nervuoja ji mane. Norint ja istiesti reikia nuo sienos atitraukti doh.gif Vyrui ji labai patiko, as nesigilinau, tai dabar ir neapkenciu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Osera @ 2011 02 04, 14:51)
o pas mazaja jau ir baldai yra ? kazkaip praleidau  g.gif ir sienu nepamenu kaip isdazyta  blush2.gif
o naujienos kokios smagios pas Dovis    4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif
Nu tai tu ilysk i albuma ir bent sienas pamatysi. Nu tie berysio margi tapetai, negi neatsimeni biggrin.gif
Atsakyti