Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(raami @ 2011 02 19, 13:24)
Ačiū 4u.gif

Dar radau Muted summer tipą. Ieškau kam žalios akys priklauso tongue.gif 

Čia kažkoks kitas ar tik kitaip pavadintas?

manau, kad reikia žiūrėt į visumą (plaukus, akis, odą) ir įvertinti bendrą vaizdą. Beje, mano akys taip pat žalios, o esu cool summer.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 19, 11:38)
Liv clear winter, kažkur skaičiau  4u.gif  O mila bent pagal mane tai taip, cool summer smile.gif
Papildyta:

Atsirenku iš paletės tas spalvas, kurios patinka  ax.gif  Juk jų tiek daaaug  4u.gif

Man Milla irgi panaši į cool summer g.gif

aš irgi radau daug gėrio savo paletėj (buvau "atspėjus" nemažai savo spalvų), o netinkančias bet labai patinkančias priderinu prie mano spalvų ir renkuosi aksesuarams rolleyes.gif
Atsakyti
kadangi muted manau čia tas pats kas soft summer. Man truputi pergriežtai parašyta ten, lyg žalių akių nebūna šaltų... rudas matyt irgi neseniai idėjo...
Pagal bfas sistema visas vasaras skisto dar pagal akis ir tada jau į kontrastingą, šviesią ar naturalią... Ten yra žaliaakės, pas jas paletėje daugiau visokių žalių, geltonų spalvų kiek pastebėjau.
O cool žvaigždžių kaip ir nėra labai jau verysad.gif , visos bėga į kokį softą ar laitą matyt... tamsesnės visos žiemos ... va Ornella Mutti ir ta į blondes įsirašė senatvėj...
Papildyta:
QUOTE(Tarja @ 2011 02 19, 13:19)
o netinkančias bet labai patinkančias  priderinu prie mano spalvų ir renkuosi aksesuarams  rolleyes.gif

jei aksesuaras skarelė-negerai, geriau atvirkščiai. Pagrindinį rūbą netinkančios spalvos galim labai pataisyti su tinkančia skarele. O kokias kelnes ar sijonus tai išvis galim rinktis mėgiamų spalvų. Svarbu kad prie odos ir veido nebūtų "ne tavo" spalvų.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 02 19, 14:35)

jei aksesuaras skarelė-negerai, geriau atvirkščiai. Pagrindinį rūbą netinkančios spalvos galim labai pataisyti su tinkančia skarele. O kokias kelnes ar sijonus tai išvis galim rinktis mėgiamų spalvų. Svarbu kad prie odos ir veido nebūtų "ne tavo" spalvų.

visiškai pritariu drinks_cheers.gif arčiausiai veido stengiuosi dėvėti "mano spalvas" - pvz. juodą paltą nešioju su man tinkančių spalvų šaliais ir skaromis, tad juoda nebūna tiesiogiai prie veido.

Netinkančių spalvų aksesuarus parenku labiau "neutraliose vietose" - pvz. man oranžinė visiškai netinka ir tokios spalvos rūbo nenešiočiau, bet turiu nuostabią oranžinę apyrankę, kurią derinu su man tinkančio mėlyno atspalvio rūbais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tarja: 19 vasario 2011 - 13:51
user posted image
Merginos kaip manot kas yra ši asaba?

Ir kaip manot ar nevertėtų atskirt spalvinius tipus į atskirą temą mados skyrelyje? O tai greit vėl teks naują temą atidaryt.... visgi ši tema skirta apie rūbų kapsulę, o spalvinis tipas tik vienas žingsnis į tai ax.gif .

Aš įsitikinau į senesnėje temoje nagrinėtą temos tiesą - kapsulę rinktis pradėt nuo palto. Mano žieminė "pufaikė" visai netiko prie turėtų kepurių ir šalikų, ir svarbiausiai prie įsigytų batų, nors pirkausi tokius maždaug univarsalius ir taupe spalvos, kad tiktų prie visko... bet prie visko visgi netinka niekas... dabar neseniai įsigijau tokius kokių man reik, (keisčiausia kad tamsiai rudus, kas retai būna)...

Tarja su oranžine drinks_cheers.gif ... visur rašo kad visos spalvos tinka visiems tipams, tik reikia tinkamą atspalvį pasirinkt... matyt jie pamiršo oranžinę, nes ji vasaroms schmoll.gif , o kartais visgi jos irgi norisi
Atsakyti
QUOTE(Tarja @ 2011 02 19, 12:55)
manau, kad reikia žiūrėt į visumą (plaukus, akis, odą) ir įvertinti bendrą vaizdą. Beje, mano akys taip pat žalios, o esu cool summer.

Žiūriu į viską mirksiukas.gif
Kaip ir light summer esu, bet visi rekomenduojami mėlyni, turkio atspalviai man netinka schmoll.gif Oda įgyja melsvo atspalvio doh.gif
QUOTE(bytte @ 2011 02 19, 13:35)
Pagal bfas sistema visas vasaras skisto dar pagal akis ir tada jau į kontrastingą, šviesią ar naturalią... Ten yra žaliaakės, pas jas paletėje daugiau visokių žalių, geltonų spalvų kiek pastebėjau.

Kurioj vietoj žaliaakės? g.gif Kaip rašiau mėlyna, man netinka g.gif O light vasarai ji rekomenduojama g.gif
QUOTE(bytte @ 2011 02 19, 14:38)
Ir kaip manot ar nevertėtų atskirt spalvinius tipus į atskirą temą mados skyrelyje? O tai greit vėl teks naują temą atidaryt.... visgi ši tema skirta apie rūbų kapsulę, o spalvinis tipas tik vienas žingsnis į tai ax.gif .

drinks_cheers.gif
QUOTE(bytte @ 2011 02 19, 14:38)
Aš įsitikinau į senesnėje temoje nagrinėtą temos tiesą - kapsulę rinktis pradėt nuo palto.

Kokios spalvos? g.gif

o mano beveik visi rūbai juodi unsure.gif O pasirodo man jie visai netinka verysad.gif

Bytte, jei atsiųsčiai į AŽ savo nuotrauka, gal padėtum man save atrasti...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 06, 08:55)
Dominica, ko neišeis parduot, galima atiduot per paramos skyrelį SM, įdėjus skelbimą be jokių nuotraukų pusvalandžio bėgyje pasiima bet ką  4u.gif

jei nesunku gal galima nuoroda, i koki konkreciai skyreli, nesusigaudau...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 02 19, 15:38)

Merginos kaip manot kas yra ši asaba?

Ir kaip manot ar nevertėtų atskirt spalvinius tipus į atskirą temą mados skyrelyje?

Tarja su oranžine  drinks_cheers.gif ...

Aš gal klystu, bet visas azijietes automatiškai priskiriu žiemoms unsure.gif

Vertėtų drinks_cheers.gif Man kiek pabodo spalvinių tipų tema blush2.gif Norisi daugiau apie rūbus biggrin.gif

Oranžinė dar ir žiemoms vienintelė netinkanti spalva ( ta prasme, kad joks jos atspalvis netinka)
QUOTE(raami @ 2011 02 19, 16:06)

Kaip ir light summer esu, bet visi rekomenduojami mėlyni, turkio atspalviai man netinka schmoll.gif Oda įgyja melsvo atspalvio doh.gif

Keista. Mėlyna tinka visoms, tereikia pasirinkti tinkamą atspalvį. Tai arba atspalvį parenkat ne tą, arba tiesiog nemėgstat šios spalvos smile.gif

QUOTE(pamparam:) @ 2011 02 19, 16:23)
jei nesunku gal galima nuoroda, i koki konkreciai skyreli, nesusigaudau...

Paramos skyrelis
Toliau ten pagal miestus yra, pvz Kauno sandėliukas, Vilniaus sandėliukas ir tt
Atsakyti
Tema kuo toliau, tuo labiau krypsta į lankas...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 19, 16:33)
Vertėtų  drinks_cheers.gif  Man kiek pabodo spalvinių tipų tema  blush2.gif  Norisi daugiau apie rūbus  biggrin.gif

Čia tikriausiai naujokių indėlis doh.gif Nes prieš formuojant garderobą, norisi išsiaiškinti kokios spalvos tinka smile.gif.

Nors jei prieš tai nebutų buvusių diskusijų, tai man net toks klausimas nebutų iškilęs ax.gif. Ir toliau sėkmingai bučiau pirkus juodus rūbus tongue.gif Dabar juodų ir baltų rubų stengsiuosi nebepirkti smile.gif

Dabar apie rūbus, po kiek naujų perkate naujan sezonui, ar visiškai viską keičiate?
Atsakyti
Skaičiau Jūsų temą ir randu daugel kur parašyta apie tokį ar tokį tipą. Kaip Jūs tai nustatote, kur aš galėčiau apie tai rasti smile.gif ?

Ačiū
Atsakyti
~Lady Jo~ siame puslapyje yra nuoroda i pirma tema, toje pirmoje temoje yra daug nuorodeliu i tipo ir potipio nustatymus. o kai kyla dvejoniu, gali padeti musu ekspertes. pirmoje temoje taip pat rasi paleciu lenteles, galesi prisiderinti tau tinkancias spalvas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikusituka: 20 vasario 2011 - 12:21