Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Aš šiek tiek peržiūrėjau savo vasaros garderobą, dabar turiu galvos skausmą biggrin.gif Visus turimus rūbus suskirsčiau į dvį kapsules, viena būtų laisvalaikio, kita darbo. Laisvalaikio kapsulėj dominuoja turkio - žalia spalvos , reikia trečios neutralios g.gif Yra pakankamai maikučių, vienos turkio spalvos kelnės, reikia neutralios spalvos sijono, bridžų...
Darbo kapsulės spalvos bus rožinė, balta , dėl trečios nežinau. Yra rožinė - balta suknelė, baltas sijonas, rožinė maikutė, reikia dar tiek daug visko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 02 23, 14:22)
Kokių spalvų batai bus? Aš va irgi galvoju apie pilka ir rusva, bet mano akiai jos tarpusavyje nesiderina g.gif. Dar noriu žalsvų atspalvių smile.gif

Juodų visų irgi neišmesiu, bet naujų kolkas nepirksiu.

O rudos akys, šviesūs gelsvi-pilki plaukai, šviesi oda vasara ar ruduo? Vaikai mano tokie smile.gif

oij, neparasiau,batai pagal ateities plana irgi pilki arba taupe.. na,man tai rusva su pilka derinasi g.gif nors vat del batu tai abejoju, nes manau siltus zieminius tokius batus su storu kailiu ir ne versta oda bus tikrai problematiska rasti.bet visokius kitokius rudeninius/vasarinius,ta galima smile.gif
Atsakyti
donstop gal baltą ... neivi? vasara man norėtusi kažko panašaus...
aš irgi dar nežinau... bandau sugalvot kas man galėtu atstot ir striukę ir lietpaltį... mąstau gal kažkas tokio lyg striukė pasiūta kaip ilgas švarkas, būna tokių hibridinių variantų?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 23, 13:25)
Laisvalaikio kapsulėj dominuoja turkio - žalia spalvos , reikia trečios neutralios  g.gif Yra pakankamai maikučių, vienos turkio spalvos kelnės, reikia neutralios spalvos sijono, bridžų...

Kaip jums naturalaus lino spalva? g.gif Kam ji tinka?

Aš butinai noresiu lininės suknelės vasarai smile.gif

QUOTE(bytte @ 2011 02 23, 14:05)
bandau sugalvot kas man galėtu atstot ir striukę ir lietpaltį...

Man atstoja odinis puspaltis, tokios butersoft odos smile.gif. Pernai striukės net nebuvau užsidėjus.
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 02 23, 15:13)

mano galva,vasarai tinka, cia is ivairiu atspalviu pilkos:)
Atsakyti
Kam ji tinka?

Ne man biggrin.gif

Bytte, navy man patinka smile.gif Tik du aspektai neramina: šita spalva buvo mano rudens žiemos kapsulėj ir ji gal kiek per tamsi vasarai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 23, 14:26)
Ne man  biggrin.gif

Bytte, navy man patinka  smile.gif  Tik du aspektai neramina: šita spalva buvo mano rudens žiemos kapsulėj ir ji gal kiek per tamsi vasarai  unsure.gif

su balta ir rožine puikiai dera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 02 23, 15:32)
su balta ir rožine puikiai dera  smile.gif

Be abejo, bet pas mane jau taip gaunasi:
1 kapsulė: turkio-žalia-?
2 kapsulė: balta-rožinė-?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 02 23, 14:47)
Be abejo, bet pas mane jau taip gaunasi:
1 kapsulė:  turkio-žalia-?
2 kapsulė: balta-rožinė-?

1. smėlinė
2. tamsiai mėlyna arba pilka g.gif
turkis su smėline
žalsva su smėline
žalia su smėline
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinavija Nuostabioji: 23 vasario 2011 - 15:08
Dontstop mirksiukas.gif , tai light vasarai turkis nė pro kur g.gif O aš taip myliu tą spalvą. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 02 23, 15:54)
1. smėlinė
2. tamsiai mėlyna arba pilka  g.gif
turkis su smėline
žalsva su smėline
žalia su smėline

Ačiū u- variantus 4u.gif Trečias derinukas tooks gražus wub.gif

QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 02 23, 16:04)
Dontstop mirksiukas.gif , tai light vasarai turkis nė pro kur g.gif O aš taip myliu tą spalvą. wub.gif

Man rodos, galima parinkt kokį nors turkio atspalvį ir light summer tipui g.gif
Atsakyti

O kokia skaitosi natūralaus lino spalva? Nes kai žiūrėjau sukneles, tai jų visokiausių atspalvių būna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 23 vasario 2011 - 15:43