Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės darželiai

QUOTE(lapkrituke @ 2009 09 09, 08:43)
Mano situacija tokai pati. I Pasaka uzrase buvom nuo 2010m vasario men, kai sueis 2m, bet nutiko taip, kad teko man gulti i ligonine, vyras dirbo, negalejo jo priziureti, kitos iseities neturejom, pasiskambinom direktorei, ir ka, sekancia diena ejom i darzeli. Tik reikejo sveikatos pazyma gauti ir gimimo liudijima nunesti. Be jokiu problemu prieme. Grupeje dabar yra tik 5 vaiaki, iki pietu lyg ir 7 buna, jei gerai zinau, nes vyras veda vaika i darzeli, tai as negaliu tiksliai atsakyti. Aukletojos geros, moka uzimti. As irgi galvojau ispradziu palikti keliom valandom, bet susikloste taip, kad liko visai dienai, ir nieko, is valge ir miegojo, ir vakare i tete nei demesio nekreipe  thumbup.gif  Aisku, dabar jau siek tiek rytais pazyzia, matyt jau apsiziurejo, priprato, bet nieko, yra kaip yra smile.gif

mes taip pat jau antra savaitė einam į šį darželį 4u.gif o kurią grupę lankote?
kaip džiugu, kad jūsų vaikutis taip greit priprato,maniškis labai nenori eiti- verkia, taip pat pradėjo kitų žmonių, vaikų bijoti, nors ankščiau mielai žaisdavo,bijau ,kad vaiko netraumuočiau.. verysad.gif nesuprantu kas jam net netinka... verysad.gif o ir man širdis plyšta kai jį palieku verkiantį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird77777 @ 2009 09 10, 09:02)
mes taip pat jau antra savaitė einam į šį darželį 4u.gif o kurią grupę lankote?
kaip džiugu, kad jūsų vaikutis taip greit priprato,maniškis labai nenori eiti- verkia, taip pat pradėjo kitų žmonių, vaikų bijoti, nors ankščiau mielai žaisdavo,bijau ,kad vaiko netraumuočiau.. verysad.gif nesuprantu kas jam net netinka... verysad.gif o ir man širdis plyšta kai jį palieku verkiantį verysad.gif

Mes einame i 2 grupe. Siandien neleidau, nes vakar vakare pradejo sloguoti siek tiek, tai likom iki pirmadienio namie. O tavo sunelis kartais ne Paulius? Vyras pasakojo, kad yra berniukas, kuris verkia, o maniskis kartasi "paguodzia" ir kompanija palaiko ax.gif Paskutini karta irgi verke, nezinau kaip bus toliau... Duok Dieve lengva adaptacija.
Atsakyti
QUOTE(lapkrituke @ 2009 09 10, 11:56)
Mes einame i 2 grupe. Siandien neleidau, nes vakar vakare pradejo sloguoti siek tiek, tai likom iki pirmadienio namie. O tavo sunelis kartais ne Paulius? Vyras pasakojo, kad yra berniukas, kuris verkia, o maniskis kartasi "paguodzia" ir kompanija palaiko  ax.gif Paskutini karta irgi verke, nezinau kaip bus toliau... Duok Dieve lengva adaptacija.

mes tą pačią grupę lankom 4u.gif mano sūnus Nojus...toks tamsus berniukas ax.gif
o mes šiandien parėjom ir su sloga bijau, kad ir mes namučiuose liksim, o jei dar rimtai kuo susirgsim tai vėl atpras nuo darželio doh.gif
sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird77777 @ 2009 09 10, 16:28)
mes tą pačią grupę lankom 4u.gif mano sūnus Nojus...toks tamsus berniukas ax.gif
o mes šiandien parėjom ir su sloga bijau, kad ir mes namučiuose liksim, o jei dar rimtai kuo susirgsim tai vėl atpras nuo darželio doh.gif
sveikit 4u.gif

Tai va, ketvirtadieni vyras irgi parsivede sloguojanti, dabar namie sedim. Prie slogos prisidejo tempa ir kosulys... Pastebejau, ka daukletojos labai prirengia kleckus, vesdamos i lauka, pastoviai randam su pedutem ir kelnem ant virsaus, ir treningas surengtas buna, na o orai tai silti gi... Na tikiuosi, greitai pasveiks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lapkrituke @ 2009 09 11, 16:58)
Tai va, ketvirtadieni vyras irgi parsivede sloguojanti, dabar namie sedim. Prie slogos prisidejo tempa ir kosulys... Pastebejau, ka daukletojos labai prirengia kleckus, vesdamos i lauka, pastoviai randam su pedutem ir kelnem ant virsaus, ir treningas surengtas buna, na o orai tai silti gi... Na tikiuosi, greitai pasveiks wink.gif

na va ir mano mazgis jau šiandien kosti ir turi temperatūros doh.gif o dar ta sloga...
o tas ir man įstrigo lauke šilta, o vaikai aptūzinti, gal mūsiškiai perkaito? g.gif na bet tikėkimės greit pasveiksim ir eisim į darželį... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird77777 @ 2009 09 11, 18:42)
na va ir mano mazgis jau šiandien kosti ir turi temperatūros doh.gif o dar ta sloga...
o tas ir man įstrigo lauke šilta, o vaikai aptūzinti, gal mūsiškiai perkaito? g.gif na bet tikėkimės greit pasveiksim ir eisim į darželį... biggrin.gif

Tai as irgi taip manau, kad perkaito, nes namie tokiu oru mes daug maziau rengiames. Temperaturos siandien jau lyg ir neturim, bet dar siek tiek pakosti ir kartas nuo karto reikia sloga istraukti. O kazin cia bus koks tevu susirinkimas? Ir idomu nuo keliu metu jau pradedamos rengti sventines programeles tevam? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapkrituke @ 2009 09 12, 10:52)
Tai as irgi taip manau, kad perkaito, nes namie tokiu oru mes daug maziau rengiames. Temperaturos siandien jau lyg ir neturim, bet dar siek tiek pakosti ir kartas nuo karto reikia sloga istraukti. O kazin cia bus koks tevu susirinkimas? Ir idomu nuo keliu metu jau pradedamos rengti sventines programeles tevam? smile.gif

na apie susirinkimus dar nieko nesakė, bet ne manau ,kad kas mėnesį jie rengiami g.gif o dėl švenčių tai manau dar reikia palaukt, nes tokie pipiuriukai ten tupi...na ne bent Klalėdom ką nors sugalvotų...
o šiaip tai ketvirtadienį vaikučius fotografavo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird77777 @ 2009 09 12, 15:48)
na apie susirinkimus dar nieko nesakė, bet ne manau ,kad kas mėnesį jie rengiami g.gif o dėl švenčių tai manau dar reikia palaukt, nes tokie pipiuriukai ten tupi...na ne bent Klalėdom ką nors sugalvotų...
o šiaip tai ketvirtadienį vaikučius fotografavo... biggrin.gif

Na va, praleidom fotosesija doh.gif biggrin.gif O as issiaiskinau kodel ten juos taip prituzina- pasirodo, kuo buni aprenges ir ka padedi spinteleje, tuo ri aprengia vedant i lauka ir nesuka del to galvos. Tai jei nori, kad vakare, kai silta, butu neprirengtas, tai issinesk papildomus rubelius ir palik tik tiek, kiek nori, ka dbutu jis aprangtas smile.gif Tik gaila kad as ne sinoptike doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Betė @ 2009 09 09, 17:53)
laba diena, kaip gerai, kad einate į šią grupę, galėsim pasidalint rūpestėliais nors forume. smile.gif  Na patart sunku, nes maniškė nors ir 5mėn vyresnė, taip pat labai sunkiai pripranta. Pradėjau vesti nuo praeito ketvirtadienio ir iš karto palikau iki 12.30, blogai padariau , nes labai sustresavo. Tiesiog man auklėtoja taip patarė, dabar pirmą dieną palikčiau tik valandai. Pasirodo pirmą dieną praklykė ir nepajudėjo iš kampo, kur palikau ten ir radau, nei valgė nei gėrė. Antrą dieną taip pat kampe išstovėjo, nors sako neverkė, valgė sausainį ir duonos, kai atėjau pasiimti tai pamaitinau, su manim valgė truputį. Šią sav sunkūs išsiskyrimai nors kai išeinu sako neverkia, bet manau kažkiek paverkia, ji kažkaip viduj išgyvena daugiau. Auklėtojos ir man pasirodė geros, į lauką nevedė iš pradžių todėl kad buvo daug verkiančių, šiandien jau buvo lauke. Maniškė irgi papo iš burnos nepaleidžia darželyje. Manau nenuleiskime rankų pripras vaikiukai, kitos išeities nėra, dar tik pati pradžia, jiems sunku, juk 2 metus "prie mamos sijono" buvo ir staiga baigta. Per daug jiems emocijų ir išgyvenimų iš karto. Aš saviškę parsivedu po pietų tai atsigeria ir krenta miegot, tiek išvargus būna nuo streso ir įspūdžių. Tikiu - po mėnesio pasidžiaugsim, kad vaikams jau daug lengviau likti, to ir linkiu  4u.gif

mes nuo ketvirtadienio sergam, vemem, viduriavom, temp pakilo, bet jau pirmadieny keliausim i darzeli. gyvenam netoli darzelio, tai maniske net i ta puse neziuri. bet aisku, manau kad pripras, ka daryt, pasikankinsim abi. tik labai jau sunku palikt tokia visa strese. verysad.gif
Atsakyti
Gavau sąskaitą už darželį, nieko nesuprantu doh.gif Kiek diena darželį dabar kainuoja? Kažkas pasikeitė nes nebesusiskaičiuoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2009 09 21, 08:53)
Gavau sąskaitą už darželį, nieko nesuprantu  doh.gif  Kiek diena darželį dabar kainuoja? Kažkas pasikeitė nes nebesusiskaičiuoju  g.gif

Mums tai jau vasaros pradžioj sakė, kad nuo rudens bus didesnis mokestis už darželį. Ten kiek suprantu tai ir už matinimą kilo kaina, ir ypač už ugdymą (Kažkaip seniau ten buvo skiriam 0,50 Lt, o dabar 1,20 Lt. už dieną ar kažkas pan.)
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2009 09 21, 08:53)
Gavau sąskaitą už darželį, nieko nesuprantu  doh.gif  Kiek diena darželį dabar kainuoja? Kažkas pasikeitė nes nebesusiskaičiuoju  g.gif

Lopšelį diena kainuoja 6,50 (maistas)+1,20(ugdymas)

Mūsų už visą mėn. gaunasi 169,40
Atsakyti