Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyras nenori mylėtis?

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 01 21, 14:02)
..
pirk guminuka ir demonstratyviai vakarais zaisk..  lotuliukas.gif

Provokacijom užsiiminėti? bigsmile.gif Gal ir variantas g.gif ....
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 01 21, 15:03)
O gal autorė nori sekso, bet ne savo vyro...

jei taip būtų, problemos kaip irneliktų. ji juk rašė, kad nenori meilužio. aiškiai pasakė-vyro nori.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 21, 13:07)
jei taip būtų, problemos kaip irneliktų. ji juk rašė, kad nenori meilužio. aiškiai pasakė-vyro nori.

Ne, ji rašė, kad nenori meilužio, nes yra vaikai, todėl nenori, kad šeima iširtų, prie ko greičiausiai privestų meilužystės.
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 01 21, 14:09)
Ne, ji rašė, kad nenori meilužio, nes yra vaikai, todėl nenori, kad šeima iširtų, prie ko greičiausiai privestų meilužystės.

Jei labai norėtų tik sexo, tai jokie saugikliai dėl šeimos išsaugojimo nesuveiktų.
Nu vat jai reikia savo vyro.... nu ir kaip tą tvirtovę dabar paimti, jomajo.... ar šiandien patars kas nors ką nors... juk savaitgalis artėja ir vėl autorė liks be nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 21, 14:07)

doh.gif Suprantu jusu nora padeti, net 17 cia plusat thumbup.gif gal uz kuria papietauti, kad prisideti prie gelbejimo akcijos? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Linja @ 2011 01 21, 14:12)
doh.gif Suprantu jusu nora padeti, net 17 cia plusat thumbup.gif  gal uz kuria papietauti, kad prisideti prie gelbejimo akcijos? drinks_cheers.gif

Čia tik kelios pluša... kitos šiaip žioplinėja ir tyliai džiaugiasi, kad joms taip nėra kaip autorei tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 01 21, 13:06)
Provokacijom užsiiminėti?  bigsmile.gif  Gal ir variantas  g.gif ....

Viska reik isbandyt... jei nenori meiluzio-teks kryziaus kelius mint biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(laumupė @ 2011 01 21, 13:14)
Čia tik kelios pluša... kitos šiaip žioplinėja ir tyliai džiaugiasi, kad joms taip nėra kaip autorei  tongue.gif

nes joms yra kaip autores vyrui biggrin.gif ...
Atsakyti
anksciau budavo, eini iskelus galva ir tik gaudai vyru zvilgsnius, na ir kas, kad gal pati zinai, kad pora nereikalingu kg, ar dar kazkas, bet tu savim pasitiki, patenkinta ir matai, kaip vyrus nuginkluoji...o dabar, eini tokia lyg ir lieknute ir apsirengusi graziai, bet viduje tustuma ir nepasitikejimas savimi, tai vis dazniau nuleidi akis, kad nieks nematytu ir tau paciai nieko nematyti...man toks jausmas, kad man labai grubiai "sparnus nupjove...ant zemes nuleido"...
Atsakyti
QUOTE(kurto377 @ 2011 01 21, 12:58)
bebuciau pavargusi, seksas man atsipalaidavimas, ne darbas!

Matyt, kad tada vyrui darbas.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 01 21, 14:16)
Viska reik isbandyt... jei nenori meiluzio-teks kryziaus kelius mint  biggrin.gif

Nu žodžiu... pirmas bandymas būtų pirktis vibratorių ir birbinti su juo vyrui panosėj.... jei nesusipras, tai gal bent susigės, kad niu niu niu šlapiems sapnams, kai šalia reali moteris dega iš noro patirti realius kūniškus malonumus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kurto377 @ 2011 01 21, 13:17)
anksciau budavo, eini iskelus galva ir tik gaudai vyru zvilgsnius, na ir kas, kad gal pati zinai, kad pora nereikalingu kg, ar dar kazkas, bet tu savim pasitiki, patenkinta ir matai, kaip vyrus nuginkluoji...o dabar, eini tokia lyg ir lieknute ir apsirengusi graziai, bet viduje tustuma ir nepasitikejimas savimi, tai vis dazniau nuleidi akis, kad nieks nematytu ir tau paciai nieko nematyti...man toks jausmas, kad man labai grubiai "sparnus nupjove...ant zemes nuleido"...

Baisu kai moters saviverte priklauso nuo vieno diedo doh.gif
jums tai savotiska pamokele.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2011 01 21, 13:16)
nes joms yra kaip autores vyrui  biggrin.gif ...

biggrin.gif
Atsakyti