Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyras nenori mylėtis?

QUOTE(kurto377 @ 2011 01 21, 14:57)
as nezinau...

Jaučiatės išnaudojama?
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 01 21, 13:52)
dar nežino.... palauks, kol kas nors kitas ką nors dar taikliau parašys ką darytų jos vietoj biggrin.gif

o ka tu darytum mano vietoj???? smile.gif as nepykstu ir suprantu, kad kitoms galiu atrodyti tokia naivuole, kuri tik laukia svetimu patarimu, bet istikruju situacija nera lengva.
Papildyta:
QUOTE(laumupė @ 2011 01 21, 13:59)
Jaučiatės išnaudojama?

taip

Papildyta:
va dabar su jumis susirasyneju ir dar internete ieskau psichologo, nes jauciu, kad man tikrai reikia kokio patarimo...
Atsakyti
QUOTE(kurto377 @ 2011 01 21, 14:00)

nu seima savotiski naudos mainai.. viskas pas jus gerai ziuriu,tik sekso ner.. ir tai taip viska griauna doh.gif .. kazin ar einant metams toliau tu vis galvosi jog tau uztenka seimos ir ramybes rolleyes.gif .. vaikai uzaugs,ka darysi tada?
Atsakyti
Šiaip anokia čia bėda g.gif , juk be sekso dar niekas nenumirė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dite25 @ 2011 01 21, 16:04)
Šiaip anokia čia bėda g.gif  , juk be sekso dar niekas nenumirė ax.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dite25 @ 2011 01 21, 14:04)
Šiaip anokia čia bėda g.gif  , juk be sekso dar niekas nenumirė ax.gif

nenumire,bet sveikesniais nepatapo.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kurto377 @ 2011 01 21, 14:59)
o ka tu darytum mano vietoj???? smile.gif  as nepykstu ir suprantu, kad kitoms galiu atrodyti tokia naivuole, kuri tik laukia svetimu patarimu, bet istikruju situacija nera lengva.

Aš Jums galiu visokio bieso prirašyti ką daryčiau Jūsų vietoje, bet aš nesu joje, o Jus nesat mano.... aš irgi nepykstu ir nelaikau Jūsų naivuole. Aš matau moterį, įstrigusią spąstuose, nei pirmyn, nei atgal. Va ką aš matau. O ką daryčiau.... nu ne man Jūsų gyvenimą nugyventi, o ir ne Jums klausyti ir kopijuoti kitų mintis ir idėjas... suraskite pati savo sprendimą, kad jeigu ką, nereikėtų tų kitų blogai patarusių kaltinti, gyvenkite savo galva, o iš kitų geriau semtis palaikymo, paguodos ir kuo greičiau augintis savo savivertę, gal tai gavosi grandininė reakcija.... nu negeidžia vyrai moterų su pamažinta saviverte ir nukarpytais sparnais, nors kaip tai bebūtų paradoksualu patys juos dažniausiai ir nukarpo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kurto377 @ 2011 01 21, 15:02)
va dabar su jumis susirasyneju ir dar internete ieskau psichologo, nes jauciu, kad man tikrai reikia kokio patarimo...

neblogas sprendimas thumbup.gif ... tik manau jis duotų apčiuopiamos naudos tuo atveju, jei į vizitus pas jį eitumėt kartu su vyru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 01 21, 14:08)
.. nu negeidžia vyrai moterų su pamažinta saviverte ir nukarpytais sparnais, nors kaip tai bebūtų paradoksualu patys juos dažniausiai ir nukarpo  doh.gif

ne jie nukarpo... mes pacios sau nusidraskom juos vardan ju vieninteliu,kad tik itikti,kad tik buti,kad kvepuoti palei ju norus .. doh.gif .. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2011 01 21, 14:08)
Aš Jums galiu visokio bieso prirašyti ką daryčiau Jūsų vietoje, bet aš nesu joje, o Jus nesat mano.... aš irgi nepykstu ir nelaikau Jūsų naivuole. Aš matau moterį, įstrigusią spąstuose, nei pirmyn, nei atgal. Va ką aš matau. O ką daryčiau.... nu ne man Jūsų gyvenimą nugyventi, o ir ne Jums klausyti ir kopijuoti kitų mintis ir idėjas... suraskite pati savo sprendimą, kad jeigu ką, nereikėtų tų kitų blogai patarusių kaltinti, gyvenkite savo galva, o iš kitų geriau semtis palaikymo, paguodos ir kuo greičiau augintis savo savivertę, gal tai gavosi grandininė reakcija.... nu negeidžia vyrai moterų su pamažinta saviverte ir nukarpytais sparnais, nors kaip tai bebūtų paradoksualu patys juos dažniausiai ir nukarpo  doh.gif
Papildyta:
neblogas sprendimas  thumbup.gif ... tik manau jis duotų apčiuopiamos naudos tuo atveju, jei į vizitus pas jį eitumėt kartu su vyru  biggrin.gif

O jeigu vyras tame problemos jokios nemato ir jam to psichologo visai nereikia. Jam užtenka karto per mėnesį ir taškas ax.gif Kuo jis kaltas tada, kad žmona pistis nori, kaip išprotėjus?! doh.gif ax.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
o ką tas psichologas? pasakys kodėl jūsų diedas jūsų nenori?
aš tai nežinau smile.gif man atrodo pirmiausia reiktų atvirai su vyru pakalbėt. nu palikit kam nors tuos vaikus, išvažiuokit, pabūkit dviese , pasikalbėkit. taigi jūs kartu gyvenate, jūs esate šeima, tai pasikalbėti bijote? yra situacija, vieno iš jūsų ji netenkina-sėdat ir kalbat ką daryt kad abiems gerai būtų
Papildyta:
QUOTE(Dite25 @ 2011 01 21, 15:11)
O jeigu vyras tame problemos jokios nemato ir jam to psichologo visai nereikia. Jam užtenka karto per mėnesį ir taškas ax.gif Kuo jis kaltas tada, kad žmona pistis nori, kaip išprotėjus?! doh.gif  ax.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

gal ji mylėtis nori. dažniau nei kartą į mėnesį. nori būti geidžiama. apie tai nepagalvojot?
Atsakyti
QUOTE(Dite25 @ 2011 01 21, 15:11)
O jeigu vyras tame problemos jokios nemato ir jam to psichologo visai nereikia. Jam užtenka karto per mėnesį ir taškas ax.gif Kuo jis kaltas tada, kad žmona pistis nori, kaip išprotėjus?! doh.gif  ax.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif

Na tada tegul jis prieš atsisakydamas vizito pas psichologą, tegul paaiškina kas tokie mylisi vieną kartą per mėnesį, bo apie tuos, kurie mylis kasdien jau yra pasisakęs, tai kodėl neįvardinti jam ir priešingo varianto...nu taip drąsiai ir aiškiai, gal tada atpultų reikalas trenktis pas tą psichologą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 21 sausio 2011 - 14:16
QUOTE(wit @ 2011 01 21, 14:14)
o ką tas psichologas? pasakys kodėl jūsų diedas jūsų nenori?
aš tai nežinau smile.gif man atrodo pirmiausia reiktų atvirai su vyru pakalbėt. nu palikit kam nors tuos vaikus, išvažiuokit, pabūkit dviese , pasikalbėkit. taigi jūs kartu gyvenate, jūs esate šeima, tai pasikalbėti bijote? yra situacija, vieno iš jūsų ji netenkina-sėdat ir kalbat ką daryt kad abiems gerai būtų
Papildyta:
gal ji mylėtis nori. dažniau nei kartą į mėnesį. nori būti geidžiama. apie tai nepagalvojot?

Aš tai pagalvojau ir suprantu, kad Ji nori mylėtis dažniau nei kartą per savaitę, bet vyras nenori ir vadinasi tam yra priežastis.
Galiu pasakyt tik iš savo patirties, turėjau vyrą, su kuriuo iš pradžių buvo lyg ir nieko, bet su laiku visai nenorėjau su Juo mylėtis ir ne todėl, kad Jis kažką blogai darė, o todėl, kad man geriau būdavo, kai Jis nieko nedarydavo.
Aš iš tų, kurioms seksas užima, jeigu ne pirmą vietą gyvenime, tai 2 ar bent jau 3 vietą tai tikrai. Bet tai buvo ne tas žmogus, su kuriuo norėjau mylėtis dažniau, nei kartą per savaitę, o su laiku tas noras išnyko ir iki karto per mėnesį, kaip autorės vyrui. Tad nežinau, kas ten buvo iš mūsų kaltas, bet buvo taip, kaip buvo doh.gif .
Atsakyti