QUOTE(wit @ 2011 01 21, 14:14)
o ką tas psichologas? pasakys kodėl jūsų diedas jūsų nenori?
aš tai nežinau

man atrodo pirmiausia reiktų atvirai su vyru pakalbėt. nu palikit kam nors tuos vaikus, išvažiuokit, pabūkit dviese , pasikalbėkit. taigi jūs kartu gyvenate, jūs esate šeima, tai pasikalbėti bijote? yra situacija, vieno iš jūsų ji netenkina-sėdat ir kalbat ką daryt kad abiems gerai būtų
Papildyta:
gal ji mylėtis nori. dažniau nei kartą į mėnesį. nori būti geidžiama. apie tai nepagalvojot?
Aš tai pagalvojau ir suprantu, kad Ji nori mylėtis dažniau nei kartą per savaitę, bet vyras nenori ir vadinasi tam yra priežastis.
Galiu pasakyt tik iš savo patirties, turėjau vyrą, su kuriuo iš pradžių buvo lyg ir nieko, bet su laiku visai nenorėjau su Juo mylėtis ir ne todėl, kad Jis kažką blogai darė, o todėl, kad man geriau būdavo, kai Jis nieko nedarydavo.
Aš iš tų, kurioms seksas užima, jeigu ne pirmą vietą gyvenime, tai 2 ar bent jau 3 vietą tai tikrai. Bet tai buvo ne tas žmogus, su kuriuo norėjau mylėtis dažniau, nei kartą per savaitę, o su laiku tas noras išnyko ir iki karto per mėnesį, kaip autorės vyrui. Tad nežinau, kas ten buvo iš mūsų kaltas, bet buvo taip, kaip buvo

.