Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyras nenori mylėtis?

QUOTE(Angel*ina @ 2011 01 28, 11:20)
Aisku, jei vyrui puikiai sekasi profesinej veikloj, nekamuoja jokios sveikatos bedos, tada jau susirupinciau jei pradetu atsisakineti padukti vakarais  rolleyes.gif

O ko? o gal jam ta diena uztrauktukas isplyso,o gal padanga nuleido? taigi iskart stresas,vsio ,jokio sekso .. su zmona lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

jei rimtai tai visko buna niekas nesako,bet tam yra kalbos dovana duota,kad du zmones pasikalbetu apie juos siejancias problemas... a jei nekalba-reiskia simuliuoja,o jei simuliuoja-reik juos tvarkyt kol nevelu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 21, 23:39)
o pagal dvasingąją Juzę skambėtų taip-suvirpink mano pasaulį  wub.gif  (esmė ta pati....potekstė tsakant.)

Aha.
Viskas, arba nieko.
Pusėtinai ar iš bėdos- visiškai neuždega... vadinasi- tai, kaip taisyklė, būna nuobodu. O kam save kankinti nuobodžiais užsiėmimais?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 31 sausio 2011 - 09:15
Linksma tema biggrin.gif Susidariau nuomonę,kad autorė nei šnekasi su vyru apie tą problemą,nei pati imasi iniciatyvos doh.gif
Pirmas dublis: Atsiguliu į lovą,mano vyras žiūri tv ir nekreipia į mane dėmesio,mano akys tokios blink.gif kas čia per nesamonė pagalvoju ,(bet aš žinau,kad laukia mano iniciatyvos),guliu...tyliu...ir aš tipo žiūriu tv nail.gif ...Neiškentus, žinodama atsakymą klausiu jo: kodėl nelendi prie manęs? biggrin.gif atsakymą jau žinote biggrin.gif Aš mastau, gal geriau man ir pamiegoti šį vakarą,guliu rami,neapsisprendus dar ...mano vyras nusisuka ir miega blink.gif aiii pagalvoju miegosiu ir aš tongue.gif .
Antras dublis: kitą vakarą kai vėl nusisuka ir jau knarkia ,aš jį prisižadinu ...kaip? na tikriausiai žinote kaip tongue.gif Tik nepagalvokite ,kad taip kas vakarą,ateina jam nušvitimas ir jis pirmas parodo iniciatyvą wub.gif
Taigi,jei autorė laukia ,kada vyras pirmas pradės, tai taip ir nesulauks ir šlapins paklodę toliau per sapnus blink.gif Vyras rodo dėmesį dieną,to pačio laukia iš žmonos vakare smile.gif O jei vis gi ne tai,tai vyras turi didelių problemų arba meilužę smile.gif
Atsakyti
Na jau karta i menesi nusisauti galima. Na jei jusu antra puse nesupratinga uzsilipkit jam ant keliu ir tiesiai pasakykit i akis noriu demesio. 4u.gif Ir tegu jau jis pajudina savo smegenine kaip zmonai to demesio suteikt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Militukas @ 2011 02 14, 22:19)
uzsilipkit jam ant keliu ir tiesiai pasakykit i akis noriu demesio. 4u.gif

ne ant keliu lipkit,o ant tiesiai ant galvos,reikalaudama aiskiai vieno-sekso.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AraDia @ 2011 02 03, 19:56)
O jei vis gi ne tai,tai vyras turi didelių problemų arba meilužę  smile.gif

O jūs gal esate to vyro meilužė? Kad taip tvirtai, teigiate.
Atsakyti
Mergai, bet čia visai ne į temą varot, gal pasiskaitom pirmą postą? ax.gif
Atsakyti
Tiek vakar ysijauciau i jusu diskusija... vieninteles mintys, tai tik kad turi meiluze arba jam su sveikata ne viskas gerai. Jei autore sakot, kad neistikimybe tikrai pastebetumet, tai patikekit, daug kas patvirtins, kad ne taip paprasta... Aisku linkiu kad taip nebutu. Bet zinot ka as tokioj situacijoj daryciau, gal ir kvaila, bet juk ne visada lengva tiesiai apie tokius dalykus kalbeti, net seimoje. Todel parasyciau laiska. Viska bandyciau issakyt, taip suorganizuociau, kad neliktu neatsakytu klausimu. Parasyciau kaip jauciuosi, kaip noriu, kad abu butume laimingi, kaip noriu sita problema isspresti, noriu kad jis man padetu, nes juk jauciam abu, kad ne viskas gerai. Jei jis turi problemu tegul paraso, jei nebemyli manes - tegu paraso, jei turi kita - tegu paraso, jei as jam nebeseksuali. Zodziu leisciau suprasti, kad esu pasiruosusi bet kokiam atsakymui, kad gerbsiu ji koks jis bebutu, tik svarbu man yra tiesa.
Man zinokit geriau numirt nei nezinot kas cia yra is tikro.
Atsakyti
Norejau pasakyti, kad man vietoj temos autores butu geriau numirt, nei nezinot kas tam mano vyrui daros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2011 02 15, 08:53)
O jūs gal esate to vyro meilužė? Kad taip tvirtai, teigiate.

Jei tik pagal tai sprendi ,tai tada ne aš viena jo meilužė tongue.gif Grįžkime prie temos 4u.gif
Atsakyti
Mano drauge turejo toki kadra, na sugyventini gal, nes gyveno kartu. tai is pradziu labai laiminga buvo, nes lovoj- visoks -iausias, o is jos lupu tai jau rimtas komplimentas, nes patirties mergina turejo neblogos ax.gif bet praejus kazkiek laiko, sexas pradingo, tada ji nabage uzdave jam klausima, ir gavo atsakyma- kai dulkinuosi-dulkinuosi, kai dirbu- dirbu. Tiesa, jis buvo kazkoks 'mokslu daktaras', tai kaip suprantu tas jo mokslas jam pilnai atstojo sexa. g.gif
Atsakyti
na taip, reikia kazkaip libido energija islieti. Jei ji issilieja dirbant, tai kam tada besidulkinti smile.gif Gal ir cia panasi situacija? g.gif
Atsakyti