Sveikutes
Su vaikinu esame kartu jau 3 metus, virs metu gyvename kartu. Man 19, jis 10 metu vyresnis. Santykiu pradzioje viskas buvo tobula, myledavomes po kelis kartus per diena, veliau kelis kartus per savaite, bet cia manau normalu ir man tikrai to netruko. Taciau pastaruoju metu, ypatingai pastaruosius kelis menesius jis nebenori myletis

. Pas mus siaip santykiai super, jis labai meilus visada, bucinukai, apsikabinejimai, laikymasis uz rankuciu, nu nieko negaleciau prikisti, taciau miegamajame musu reikalai beveik mire

. Anksciau buvo visokie issisukinejimai, tai velu, tai jam dirbt rytoj reikia, tai jis miegot nori. Tai nusprendem kad ansciau eisim miegoti, nu bet vis tiek nieko is to neisejo. Nesenai paklausiau kas yra, kodel jis manes nenori, pasake kad nezino kas juo negerai. Paklausiau ar as jam vis dar patraukli ir t.t pasake kad aisku kad taip. Nu nezinau, jei bandau ji liesti, glostyti sako kad kutena, viena karta net mano ranka patrauke taip grubiai. Nezinau ka bedaryti

. Kiekviena nakti atsigulam ir as vis tikiuosi kad kas nors ivyks, bet visa laika lieku nusivylus, nezinau kas pasidare. Streso pas ji darbe lyg ir nera dabar, anksciau buvo bet tada gana reguliariai myledavomes, su pinigais siuo metu viskas irgi ciki, turejom skolu bet viska ismokejom pries kelias dienas, kitos jis tikrai neturi nes as ji zinau kaip nulupta, jis tikrai geras zmogus ir jam nebutu laiko kitos tureti nes mes pastoviai kartu ir jis retai vienas kur nors iseina. Tikrai nezinau kas jam cia pasidare. Ka man daryti?
siulau nieko nedaryti, apsimesk slanga, ignoruok, vaidink,kad tau nereikia ir nerupi , pats atbegs...o tu atstumk