Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginutės

QUOTE(bum @ 2011 01 21, 13:51)
O prašei po punkcijos ar po įsodinimo?
Aš tai galvoju atostogas imt, bo su tuo biuleteniu atlyginimas labai nukenčia, moka lyg 30 ar 40 proc nemažai dienų..

is tikruju nepamenu, nes irgi turejau atostogas, paskui dar biuleteni, tai nepamenu kas kur ir kaip buvo. Faktas kad tame laikotarpyje tikrai gydytoja isdave biuleteni 4u.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 21, 13:55)
Registruojuos naujuose namuose,ir griebiu virusiuku.

Pireja,panasu,kad pirmadienis musu diena ax.gif
Siandien buvau susiskaiciuot turta,pasiemiau sprogdukus.Jei E tyrimas normalus,ryt sprogdukai o pirmadieni nuims derliu.

nu ir kaip tas turtas? 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Keberiokst, tai iki kiek pas tave uzaugo? Nes pas mane tas vienintelis, kuris buvo 14 pirmadienio vakare - siandiena 17, visi kiti, kur buvo 10-12 pasivijo iki 14-16. Mano skano gydytoja sako, kad pirmadienis dar gali buti per anksti g.gif Gleivine 11.4. Bet pas mane ir toliau tie folikulai dygsta, pilna visokiu po 7-10. Gal del to ir tie didieji taip sparciai neauga.

Laukiu gydytojo skambucio su nurodymais, ziuresim, kaip bus.

Man nedarbinguma duoda savaite nuo punkcijos dienos. Ir net vyras ta diena nedarbinguma gaus, nes mane tures is ligonines pasiimti smile.gif
Papildyta:
Reginiukas, ar dareisi skana siandiena? 4u.gif
Atsakyti
Gleivine 9 mm.

Is viso 24 foliai-8 desinej 16 kairej.
2 virs 17 mm, apie 7 apie 14-16 mm,dar keli siek tiek mazesni,o kiti maziukai.Nelabai ten jis pletesi skaiciais ir ugiais,tai labai tiksliai ir nezinau.Pasake,kad dauguma iki pirmadienio turetu buti pasivije ir priezasciu nedaryti pirmadieni jie nemato.Nebent E tyrimas pareitu blogas,tada kviestu savaitgali dar scanuot.
Atsakyti
Nu dar karta zvilgterejau i rezultatus. Tai yra vienas ir virs 18, bet dauguma vis tiek apie 12-15 sukasi.
Matysim, ka mano gydytojas nuspres. Praeita syki skano ir IVF'o gydytoju nuomones issiskyre, ka toliau daryti, ziuresime, kaip dabar bus.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 21, 12:55)
Siandien buvau susiskaiciuot turta,pasiemiau sprogdukus.Jei E tyrimas normalus,ryt sprogdukai o pirmadieni nuims derliu.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 01 21, 12:47)
Nu dar karta zvilgterejau i rezultatus. Tai yra vienas ir virs 18, bet dauguma vis tiek apie 12-15 sukasi.
Matysim, ka mano gydytojas nuspres. Praeita syki skano ir IVF'o gydytoju nuomones issiskyre, ka toliau daryti, ziuresime, kaip dabar bus.

Tai ta viena jie gali ir paaukoti vardan daugumos kitu auganciu.
O kada suzinosi?Siandien gal i pasimatyma eini?
Atsakyti
Laba visoms 01.19 diena E.Tvarijonaviciene padare man LP ir pasake kad neturiu kairio kiausintakio ,desinys ir kazkoks nekoks nu zodziu sako naujienos nekokios ,belieka tik IVF .Mielosios as apie IVF zalia 3 metus laukiau nieko nedariau dabar uzejo tai pasidariau LP aisku suzinojau kad nieko gero tai jei nesunku jus mane apsvieskit kiek kainuoja sitas malonumas ar reikia pagulet ligoninej ir visa kita.Pasiskaityti dar sunku nes aisku zliumbiu .Tad jei nesunku brukstelkit i AZ .BUSIU BE GALO DEKINGA aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 21, 13:51)
Tai ta viena jie gali ir paaukoti vardan daugumos kitu auganciu.
O kada suzinosi?Siandien gal i pasimatyma eini?

Tai as ir taip galvoju. Man turi paskambinti ir telefonu nurodymus duoti. As i pasimatymus su savo daktareliu vaikstau, kai reikia paskirti nauja "gydyma" ar keisti esama. Siaip as ji macius gal 3 ar 4 kartus hihihi.gif tik zinau, kad jis mano byla priziuri, tyrimus visokius "nagrinejasi", priima sprendimus del vaistu doziu, tuos sprendimus perduoda savo damoms (med.sekretorems), o anosios jau man skambina ir viska perpasakoja.
Va taip pas mus viskas vyksta. Bet ne visur ta tvarka tokia pati, nes mano skano gydytoja irgi IVF'us daro, tai pas ja ir reiketu vazineti ir tiesiogiai bendrauti.
Atsakyti
Tai pas mus irgi panasiai vienas skanuoja,po to perduoda duomenis gydytojams,jie pasako ka ir kiek daryti,tas perduodama slaugtojams,kurios skambina telefonu.
Biski be rysio,nes pasimeta nemazai info.Bandziau vis kitos klinikos tyrimu rezus jiems perduot,kad i faila imestu-tai berods is sesto karto pavyko (jei ir tas nepamirs).

Tai kada tau skambins,ar irgi nezinai?
Man nuo 2 iki 5 turetu pasukt,tai jau viska zinosiu.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 21, 14:25)
Tai pas mus irgi panasiai vienas skanuoja,po to perduoda duomenis gydytojams,jie pasako ka ir kiek daryti,tas perduodama slaugtojams,kurios skambina telefonu.
Biski be rysio,nes pasimeta nemazai info.Bandziau vis kitos klinikos tyrimu rezus jiems perduot,kad i faila imestu-tai berods is sesto karto pavyko (jei ir tas nepamirs).

Tai kada tau skambins,ar irgi nezinai?
Man nuo 2 iki 5 turetu pasukt,tai jau viska zinosiu.

Man tai tvarka visai priimtina. Nes kai realiai nuvaziuoji i ligonine, nera zmoniu arba ju vos keli, sekretores neapgultos minios, tai viska labai maloniai ir kantriai paaiskina. Musu ligonine didele, dideliame mieste, zmonu srautas butu didziulis, uztat viskas taip ir suorganizuota. Jei man pasako, kad krauja reikia pasidaryti siandiena ryte ir laboratorija tyrimu jiems iki pietu nepersiuncia, tai 13.30-14.00 jie man skambina paklausti, kur mano tyrimai.
Siaip man turi paskambinti tarpe 13.30-17.00. Kazkada, pacioje "gydymosi" pradzioje, paskambino visai pries 17.00, tai as jau maniau, kad mane pamirso (tuomet IUI ruosiausi). Vos neapsiblioviau darbe, nes pati popiet jiems pasiskambinti negaliu, tik iki pietu.
Zodziu, kol kas gerai viskas, dar nei karto nebuvau pamirsta cool.gif
O skambinti man siandiena butinai turi. Laukiu kaip nezinau ko... Tu irgi parasyk, kai sulauksi verdikto.
Atsakyti
Keberiokst, mano diena pirmadienis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 01 21, 15:58)
Keberiokst, mano diena pirmadienis  wub.gif

Liuks thumbup.gif As dar laukiu skambucio,kadangi kraujo tyrimus jie dar turi pasiimti tai greiciausiai apie 17 paskambins,tai apsisarvavau kantrybe ir laukiu toliau ax.gif
Atsakyti