Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginutės

Jolantulia,tikejimo ir sekmes sekanciame cikle console.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2011 01 28, 20:01)
Atsiprasau, kad taip ilgai priverciau Jus laukti, turejau daug darbo siandien, negalejau prie kompo prisest..... Mano HCG skaiciukai su asarom nuplove visas viltis siam kartui  verysad.gif ,teisybe pasakius, dar ryte laikiausi, dabar praskydau visai...
Aciu Jums visoms uz palaikyma, as niekur nedingsiu ir busiu su Jumis  smile.gif

console.gif Stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Vaje jolantule,taip gaila verysad.gif , buvau visiskai isitikinus,kad pasiseks ir vis dar tikiu! na bet gal kita karta ,tad laikykis ir stiprybes tau 4u.gif

As jau nuo to laukimo irgi nupusti baigiu : pilva maudzia -nerimauju,nemaudzia vis tiek nerimauju g.gif ,vis ieskau pozymiu ir nieko nerandu schmoll.gif
testavimas tik ketvirtadieni doh.gif
Papildyta:
QUOTE(nanataa @ 2011 01 28, 10:12)
O as Mai-jos rezultatu labai laukiu smile.gif, nes pati sedžiu kaip ant adatų, jau net skambinau HCG testa pasidaryti, o po įsodinimo man tik siandien eina 8 diena, o ji kiek zinau diena pries mane daresi, tai vis tiek greiciau turetu zinoti smile.gif, o HCG testas siauliuose 33 lt + uz kraujo paemima dar 6 lt, tai nutariau palaukti, juk vistiek niekur nenuskubesiu

As irgi lauksiu kol sueis 2sav. nes cia niekas HCG testu nedaro tik eilini nestumo testa doh.gif
O kaip tu jautiesi ?
Labai dziaugiuosi,kad turiu pakeleive thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 28, 17:11)
Labai labai tikejau.... Tikesiu dabar sekanciu kartu... Nezinau kaip paguosti... Siunciu silta apkabinima...

console.gif

Ir as tikesiu sekanciu kartu, aciu silta apkabinima, jis tikrai ramina friends.gif

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 01 28, 17:15)
Jetau Jolantuk:console: ,laikykis labai tave suprantu,na bet nenuleisk ranku bandykit dar tikrai pavyks!

As tikrai dar bandysiu ir tikrai pavyks, aaaaciu uz palaikyma ir 4u.gif

QUOTE(Pireja @ 2011 01 28, 18:52)
Jolantulia, laikykis  console.gif
Bet kokia tu stipri moteris! Po stimuliaciju, punkciju, vilties, nesekmes tu vel keli galva ir jau zinai, kad bandysi dar karta  blink.gif Zaviuosi tavimi, nuosirdziai  4u.gif Tau pavyks, pamatysi. Ir tavo amzius tikrai dar ne riba. Zinau ir vyresniu, pastojusiu IVF'u pagalba, visas dvi zinau  smile.gif
Papildyta:
Dar pagalvojau... Tu rasei, kad embrioniukai silpnoki buvo. O tu nenori pabandyti su donorinemis kiausialastemis? Aisku, jei si mintis tau priimtina...

blush2.gif, as neesu tokia stipri, bet ner kur detis, reikia toliau gyventi ir tiketi ir Tavo zodziai labai paskatina. Apie donorines kiausialastes jau po truputi galvojau, bet dar noriu pabandyt su savo. As sapnavau savo mazyte mergyte pries metus, ji buvo tokia panasi i mane ir sapne as jai jauciau nerealia meile.... as iki siol pamenu jos akytes... pabudau tokia laiminga wub.gif Negaliu pamirst sio sapno.

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 28, 19:04)
Jolantulia,tikejimo ir sekmes sekanciame cikle console.gif

QUOTE(egk @ 2011 01 28, 19:47)
console.gif Stiprybės 4u.gif

Aciu, mergytes uz palaikyma, as Jums visoms linkiu tvirto tikejimo savo pergale ir tapti mamytemis , laikysiu uz jus kumstukus 4u.gif

QUOTE(Mai-ja @ 2011 01 28, 21:28)
Vaje jolantule,taip gaila verysad.gif , buvau visiskai isitikinus,kad pasiseks ir vis dar tikiu! na bet gal kita karta ,tad laikykis ir stiprybes tau 4u.gif

As jau nuo to laukimo irgi nupusti baigiu : pilva maudzia -nerimauju,nemaudzia vis tiek nerimauju g.gif  ,vis ieskau pozymiu ir nieko nerandu schmoll.gif
  testavimas tik ketvirtadieni doh.gif
Papildyta:
As irgi lauksiu kol sueis 2sav. nes cia niekas HCG testu nedaro tik eilini nestumo testa

Aciu Mai-ja, as pasistengsiu but stipri ir man tikrai dar pasiseks !!!! Neieskok pozymiu savyje, nes tikrai taip galima isproteti, o nerimauti yra naturalu, kalbek su savo mazyliu, kazkur skaiciau, kad tokie mazi embrionai jau turi atminti, ir pas maziukus, ka tik gimusius vaikucius, pasamonej lieka silti zodziai jiems istarti, kai jie buvo dar tik embrioncikai.
O kodel nedaro HCG testo Norvegijoj g.gif Bet bet kokiu atveju labai linkiu tau pamatyti II ir buti laimingiausia mamyte pasaulyje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantulia: 29 sausio 2011 - 00:44
jolantulia, zaviuosi tavo stiprybe, laikykis ir sekmes tau kita cikla 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 01 29, 08:11)
jolantulia, zaviuosi tavo stiprybe, laikykis ir sekmes tau kita cikla 4u.gif

Aciu labai smile.gif O kaip tau sekasi?
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2011 01 29, 11:19)
Aciu labai  smile.gif O kaip tau sekasi?

aciu, kad klausi 4u.gif o man padare eiline LP, dar histero, paremontavo kiausintakius (bet jau tikrai paskutini karta) ir vis tiek kazkokie skysciai matosi sad.gif tik neaisku, kur, nes lyg ir ne kiausintakiuose, lyg ir gimdoje butu, bet echoskopu nepasiekiama..., todel kazkokia mistika su tais skysciais pas mane sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 01 29, 10:48)
aciu, kad klausi  4u.gif o man padare eiline LP, dar histero, paremontavo kiausintakius  (bet jau tikrai paskutini karta) ir vis tiek kazkokie skysciai matosi sad.gif tik neaisku, kur, nes lyg ir ne kiausintakiuose, lyg ir gimdoje butu, bet echoskopu nepasiekiama..., todel kazkokia mistika su tais skysciais pas mane sad.gif

Žinok, buvo ir pas mane skystis kažkur apie 2-3 ciklus, o paskui išnyko. Gyd. taip pat sakė, kad ne kiaušintakyje. Bent tai jau guodė ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 01 29, 12:29)
Žinok, buvo ir pas mane skystis kažkur apie 2-3 ciklus, o paskui išnyko. Gyd. taip pat sakė, kad ne kiaušintakyje. Bent tai jau guodė ax.gif .

irgi po LP? o kurioje vietoje? nes pas mane normaliai nesimato, kurioje vietoje doh.gif
Atsakyti
sveikos mergytes pirmiausia tai stiprus apkabinimas jolanteles gaila kad nepavyko 4u.gif 4u.gif 4u.gif o Mai-ja tai kantrybes ir lauksim geru.... o as jau nuo treciadinio ir pradejau su vaistukais kita penktadieni vaziuoju konsultacijai ir jei viskas gerai gal gausim koki embrionuka atgal blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 01 29, 11:48)
aciu, kad klausi  4u.gif o man padare eiline LP, dar histero, paremontavo kiausintakius  (bet jau tikrai paskutini karta) ir vis tiek kazkokie skysciai matosi sad.gif tik neaisku, kur, nes lyg ir ne kiausintakiuose, lyg ir gimdoje butu, bet echoskopu nepasiekiama..., todel kazkokia mistika su tais skysciais pas mane sad.gif

Tu pas O.K. tebevaikštai? O ką ji sako dėl tų skysčių?
Tikiuosi tai nenukels tavo susitikimo su mažyliais?

vilmosa:) sėkmės 4u.gif
O tu neturėjai snaigiukų? Kiek pamenu bus antras kartas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 29 sausio 2011 - 11:38
QUOTE(Atiloja @ 2011 01 29, 11:33)
irgi po LP? o kurioje vietoje? nes pas mane normaliai nesimato, kurioje vietoje  doh.gif

Ne, ne po LP. Antroji LP man daryta 2010 vasario mėn, o skystis buvo atsiradęs rudenį, kažkur prie kiaušintakio, tai gyd. spėjo, kad gali būti sąaugų prie jo.
Atsakyti