Įkraunama...
Įkraunama...

IVF merginutės

QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 29, 15:51)
Jolantulia, ar kalbejot su daktaru, kiek laiko geriausia turi praeiti, kada galima vel IVF daryti? Na, ga daktaras pasake mazdaug, per kiek jau organizmas atsigauna..
Atleisk uz klausima, bet ar turi snaigiuku ar pavasari vel darysi fresh cycle?

Dar su daktaru nekalbejom, bet planuoju kita savaite pasikonsultuoti. Rekomenduojama sekanti Ivf daryti po triju menesiu, organizmas turi atsigauti. Mano pirmas IVF buvo labai lengvas, lengvai vaistus "pernesiau", punkcija labai sklandziai praejo, o va, antra karta, beveik visa laika pradejus leisti slopinancius iki pat punkcijos blogai jauciausi ir pati punkcija buvo skausminga, pas mus daro be narkozes, su intravenine nejautra.
Snaigiuku, deja, neturiu unsure.gif
O kokios pas Tave problemos, jeigu ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2011 01 29, 08:07)
O kokios pas Tave problemos, jeigu ne paslaptis?  ax.gif

Man atsinaujinancios cistos kiausidej.... Kelis kartus pavyko isskaidyti, pora kartu dare laparoskopija ir vale. Pati pirmaji karta su baisinem komplikacijom. Nezinojau, kad turiu cista ir pravaiksciojau daugiau nei puse metu (prasidejus astriems skausmams itare umini apendicita, kai nepasitvirtino, daugiau nebesityriau ir kentedavau, kai paskaudedavo). Prisikentejau tiek, kad cista truko ir uzliejo puliniu viska... Pasekmeje, 2 savaites ligoninej ir negyvi, susitrauke kiausintakiai... Kai antra karta operavo cista, specialiai ir kiausintakius bande plesti - be rezultatu. Gimdos nuotrauka parode pries metus kad lygtai prateka - pusmetis praejo ir vel be rezultatu. Kaip daktare pasake, kad prateka, nebutinai reiskia, kad atlieka savo funkcija... Taigi - vienintelis kelias su tokiais kiausintakiais IVF.
Klausiau del tarpo tarp IVF, nes nesekmes atveju (nors labai labai tikiuosi, kad pasiseks is pirmo karto... netgi gal daugiau tikiu nei tikiuosi 4u.gif ) bandysiu likti LT ilgesniam laikui ir gal iskart darytis 2 IVF...

Oi kaip jaudinuosi ir laukiu... Jau tiek mazai beliko. Turiu bilieta kovo 13 d. po to susitikimas su daktaru ir tikiuosi, kad iskart leis startuoti. Nes tyrimus jau turiu, manau, kad niekas nebesutrukdys...
Va tokia mano istorija 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2011 01 28, 23:42)

O kodel nedaro HCG testo Norvegijoj g.gif Bet bet kokiu atveju labai linkiu tau pamatyti II ir buti laimingiausia mamyte pasaulyje  4u.gif

na taigi jie begalo ramus zmones ir tipo nera ko cia jaudintis bus taip kaip bus.Zinoma jie gali tai atlikti,bet tuomet reikia kreiptis i seimos gydytoja,ir jis to nesupras ,kad tai tik is smalsumo blink.gif

QUOTE(vilmosa:) @ 2011 01 29, 10:34)
sveikos mergytes pirmiausia tai stiprus apkabinimas  jolanteles gaila kad nepavyko  4u.gif  4u.gif  4u.gif o Mai-ja tai kantrybes ir lauksim geru.... o as jau nuo treciadinio ir pradejau su vaistukais kita penktadieni vaziuoju konsultacijai ir jei viskas gerai gal gausim koki embrionuka atgal blush2.gif

Sveika sugrizus 4u.gif
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 29, 13:53)
Labas,grizau jau namo su dviem zirniukais pilve:) Tai dabar ilgos NT laukimo dienos,sake vasari 9 darytis,bet manau as siek tiek parizikuosiu anksciau blush2.gif
Turiu nuotraukyte ax.gif
Ir du dejo be pasipardymo,matyt musu savivaldybe iki tiek leidzia.

Saunumelis thumbup.gif
Atsakyti
Jolantulia, kas man tavo istorijoje labiausiai nustebino, kad turint omenyje tavo amziub(su amziumi kiausialasciu sieneles storeja) ir nepasisekusius IUI (jei nemaisau), tau pirma karta dare paprasta IVF'a g.gif Nes man butent del nepasisekusiu IUI is karto ir numate iVF+ISCI. Ar pas tave buvo kazkokie didesni nukrypimai nuo normu tyrimuose (turiu omenyje hormonu), ar buvo ovuliaciniu sutrikimu?

Mai-ja, o ar jauti ka nors? ax.gif Kokie pojuciai?
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2011 01 29, 17:43)
O kaip pas Tave buvo pirmaji karta, ar kiausialastes apsivaisino? Nes pas mane del storos kiausialasciu sieneles spermiukai negalejo patekti i vidu,( tiesa, vienas gudruoliukas kazkaip pateko vidun, bet nesidalino lasteles), tai antra karta dare IVF+ICSI ir pries isodinant paplonino sieneles. Tai, kaip man, naturaliu budu, jeigu kiausialaste negali buti apvaisinta, tai ir nera embrioniuku verysad.gif Bet zinau dar, kai atsildo embrionus, jiems irgi truputi paplonina sienele,
kad butu lengviau issilupti po saldymo.

Pas mus bet kokiu atveju taikė ICSI, nes IVF darom dėl vyriškų bėdų. Pirmąjį IVF kai darėm nieko apie sieneles nesakė, galvoju gal tiesiog neakcentavo. g.gif Užtat labai įdomu kokie šansai natūraliai su tokia problema. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 01 29, 18:06)
Mai-ja, o ar jauti ka nors?  ax.gif Kokie pojuciai?

nestumo tikrai nejauciu schmoll.gif tik maudimas kiausidese tarsi memes pareitu o ko gero taip ir bus verysad.gif nes papuliai jau visai nebeskauda ir dar naktimis ziauriai prakaituoju tes temperatura labai sokineja (iki 37,6),bijau kad ji ir sunaikins mano zirniuka cray.gif
Na bet vilties dar turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mai-ja @ 2011 01 29, 21:38)
nestumo tikrai nejauciu  schmoll.gif tik maudimas kiausidese tarsi memes pareitu o ko gero taip ir bus verysad.gif nes papuliai jau visai nebeskauda ir dar naktimis ziauriai prakaituoju tes temperatura labai sokineja (iki 37,6),bijau kad ji ir sunaikins mano zirniuka cray.gif

Kol gyvenimas neirode kitaip, laikykime, kad tu nescia biggrin.gif
Tie papuliai daznai pabliuksta pries tariamas memes, daug kartu esu apie tai skaiciusi. O popierini testa gadinsi ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 01 29, 17:06)
Jolantulia, kas man tavo istorijoje labiausiai nustebino, kad turint omenyje tavo amziub(su amziumi kiausialasciu sieneles storeja) ir nepasisekusius IUI (jei nemaisau), tau pirma karta dare paprasta IVF'a  g.gif Nes man butent del nepasisekusiu IUI is karto ir numate iVF+ISCI. Ar pas tave buvo kazkokie didesni nukrypimai nuo normu tyrimuose (turiu omenyje hormonu), ar buvo ovuliaciniu sutrikimu?

As tai sito fakto nezinojau ir man keista, kad nepasiule is kart ICSI verysad.gif Nemaisai, turejau 5 IUI, po 3 dariau LP, sake,kad viskas svaru, tai bandem dar du kart. Pas mane ovuliacija reatai buna, beveik visai nebuna....
Pries kokius tris metus, as savo draugei, vienmetei, pasakiau, kad mes norim tureti vaikeli, ji taip i mane keistai paziurejo, sako atsargiai: gal tu jau per sena.... Praeitu metu balandi ji man paskambino ir pasake, kad ji laukiasi ir buvo tokia laiminga, netyciuke gavosi, dabar turi mergyte, jai jau antras menuo eina tongue.gif tongue.gif Matai, kaip buna, kai taip troksti, lauki, nesigauna, o cia ji sake du kart i menesi su savo vyru pamiegojo.... doh.gif

QUOTE(Mai-ja @ 2011 01 29, 19:38)
nestumo tikrai nejauciu  schmoll.gif tik maudimas kiausidese tarsi memes pareitu o ko gero taip ir

verysad.gif nes papuliai jau visai nebeskauda ir dar naktimis ziauriai prakaituoju tes temperatura
labai sokineja (iki 37,6),bijau kad ji ir sunaikins mano zirniuka cray.gif

Neprarask vilties jokiu budu, kad papukai subliusko nieko baisaus, hormonu poveikis nuslugo.

Neverk, pamatysi, viskas bus  thumbup.gif , mes uz Tave kumsciukus laikom  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantulia: 29 sausio 2011 - 23:54
QUOTE(Zubriuka @ 2011 01 29, 16:18)
Man atsinaujinancios cistos kiausidej.... Kelis kartus pavyko isskaidyti, pora kartu dare laparoskopija ir vale. Pati pirmaji karta su baisinem komplikacijom. Nezinojau, kad turiu cista ir pravaiksciojau daugiau nei puse metu (prasidejus astriems skausmams itare umini apendicita, kai nepasitvirtino, daugiau nebesityriau ir kentedavau, kai paskaudedavo). Prisikentejau tiek, kad cista truko ir uzliejo puliniu viska... Pasekmeje, 2 savaites ligoninej ir negyvi, susitrauke kiausintakiai... Kai antra karta operavo cista, specialiai ir kiausintakius bande plesti - be rezultatu. Gimdos nuotrauka parode pries metus kad lygtai prateka - pusmetis praejo ir vel be rezultatu. Kaip daktare pasake, kad prateka, nebutinai reiskia, kad atlieka savo funkcija... Taigi - vienintelis kelias su tokiais kiausintakiais IVF.
Klausiau del tarpo tarp IVF, nes nesekmes atveju (nors labai labai tikiuosi, kad pasiseks is pirmo karto... netgi gal daugiau tikiu nei tikiuosi  4u.gif ) bandysiu likti LT ilgesniam laikui ir gal iskart darytis 2 IVF...

Oi kaip jaudinuosi ir laukiu... Jau tiek mazai beliko. Turiu bilieta kovo 13 d. po to susitikimas su daktaru ir tikiuosi, kad iskart leis startuoti. Nes tyrimus jau turiu, manau, kad niekas nebesutrukdys...
Va tokia mano istorija  4u.gif  4u.gif

Ooo, koks pas tave kelias nueitas console.gif Saunuole, kad tiki! Ir mes tikim, kad tau pasiseks, imk 4u.gif
Apie antra IVF net negalvok, turi pirmas pasisekti 4u.gif Ar tu New Yorke gyveni? Ar neimanoma tenai pasidaryti IVF, nepyk, kad klausiu, as nezinau, kaip ten su dirbtiniu apvaisinimu, ar labai brangu ar kokios kitos priezastys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantulia: 30 sausio 2011 - 00:13
[quote=T.P.Keberiokst,2011 01 29, 12:53]
Labas,grizau jau namo su dviem zirniukais pilve:) Tai dabar ilgos NT laukimo dienos,sake vasari 9 darytis,bet manau as siek tiek parizikuosiu anksciau blush2.gif
Turiu nuotraukyte ax.gif
Ir du dejo be pasipardymo,matyt musu savivaldybe iki tiek leidzia.

Sodino ankstyvas blastas,kiti du sake irgi vejasi,tai tikriausiai saldytu rytoj.Sumokejom siandien uz saldyma,o ryt bus aisku kaip,dar lauksiu skambucio.
Singerita,zinau,kad i pregnacare conception sudety yra medziagos butent kiausinelio sienelei.Veliau parasysiu ar imesiu sudeti.
[/ quote]

Smagu girdeti! Saunios naujienos,na su 2gerom blastom tai net neabejoju kad tau pavyks,linkiu kad laukimas neprailgtu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mai-ja @ 2011 01 29, 19:38)
nestumo tikrai nejauciu  schmoll.gif tik maudimas kiausidese tarsi memes pareitu o ko gero taip ir bus verysad.gif nes papuliai jau visai nebeskauda ir dar naktimis ziauriai prakaituoju tes temperatura labai sokineja (iki 37,6),bijau kad ji ir sunaikins mano zirniuka cray.gif

Jokiu isskydimu negali sau leisti! tik geros mintys ir jokiu blogu! O papuliai tavo pabliusko kad baigesi visi vaistukai,bet va tie papuliai ne visoms nestuma parodo,o temperatura gali sokineti nuo nestumo.Ramybes ir dar karta ramybes! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 01 29, 20:49)
Kol gyvenimas neirode kitaip, laikykime, kad tu nescia  biggrin.gif
Tie papuliai daznai pabliuksta pries tariamas memes, daug kartu esu apie tai skaiciusi. O popierini testa gadinsi ar ne?

Tai kad kito varianto ir neturiu tik "NT" nes net ir esant teigiamam rezultatui niekas kraujuko nenuleidines tik gausiu pasiulima rentgenui po penkiu sav. Vat tokie pas mus reikalai tongue.gif
Atsakyti
sveikutes, o kas nors pirkote gonali ar puregona Lenkijoje? Ar labai skiriasi kaina? Nežinau ar verta važiuoti ten pirktis? 4u.gif
Atsakyti