Įkraunama...
Įkraunama...

Eteriniai aliejai

Ne, ne apie tą patį. Ant šių buteliukų nurodyta kilmės šalis Šveicarija, bet ji nėra tikroji produkto kilmės šalis... Tai klaidina vartotoją.
Atsakyti
QUOTE(spygluze @ 2010 12 18, 20:56)
micefee, mes abi kalbame apie tą patį.
cia jus labai suinteresuota prakisti sita psl.
kur sertifikatai, uz ka cia tokios kainos? skiriam naturaluma, ekologija ir kokybe
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 12 18, 22:18)
cia jus labai suinteresuota prakisti sita psl.
kur sertifikatai, uz ka cia tokios kainos? skiriam naturaluma, ekologija ir kokybe

Etama, jau kelinta karta pastebiu, kad Jusu postai kvepia agresyvumu... blink.gif blink.gif cia tik tokia pastabele 4u.gif , man tiesiog labai keista, Jus tokia draugiska.... a lia kokia tai muse ikando, ar Kaledu karstlige mirksiukas.gif
Nesinervuok, te tau 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif viskas gerai, nemegstu reklameriu ar tinginiu, gal kartais taip ir pasirodo.
aciu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 12 18, 22:04)
Ne, ne apie tą patį. Ant šių buteliukų nurodyta kilmės šalis Šveicarija, bet ji nėra tikroji produkto kilmės šalis... Tai klaidina vartotoją.

Ant buteliukų yra parašyta Made in Switzerland! Išvertus iš anglų kalbos tai reiškia - pagaminta Šveicarijoje. Tai neklaidina vartotojo. Kilmės šalys taip pat nurodytos ant dėžučių. Naivu būtų manyti, kad visų EA kilmės šalis Šveicarija(šiuo atveju)
Dėl sertifikatų - kreipkitės pas pardavėjus, manau, kad tikrai bus. Įdomu, ar visada pirkdamos prašote sertifikatų? Ypač pigesnius produktus? Manau tada "kaina atstoja" sertifikatą.
Dėl ekologijos - kiek man žinoma tai nėra ekologiški gaminiai. Tačiau, kaip su ta ekologija yra iš tikro, manau visi žinome))
Dar kartą pasikartosiu(jei neiškraipysite žodžių ir prie jų nesikabinėsite) - yra daug 100% EA gamintojų\pilstytojų\platintojų bei daug NE grynai 100% EA gamintojų\pilstytojų\platintojų.
Nukrypote nuo temos.
Mano žinutėje ne reklama. Prieš mano žinutę buvo klausimas apie EA panaudojimo plaukų priežiūrai? Berods daviau nuorodas, kur išsamiai aprašytos tam tikrų EA panaudojimo galimybės ir ne tik plaukams stiprinti? Nepriklausomai nuo gamintojo, to paties 100% EA savybės ir veikimas toks pat. Ar ne taip? Negi reikia viską perrašinėti ranka? Kam ta agresija? g.gif
Atsakyti
Na, jūsų žinutę su tiesioginėm nuorodom į gamintojo kainas ir aršus jo produkcijos gynimas gali būti palaikytas reklama. ax.gif Aš, kaip ir minėjau, aprašymai teisingi ir kam nors tikrai gali praversti, bet jei pirkti eterinius aliejus iš čia, galima pasiieškoti ir pigesnių alternatyvų su neabejotina kokybe.
Atsakyti
Ieskau geriausiu EA plaukams.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 12 21, 18:47)
Ieskau geriausiu EA plaukams.... ax.gif

iš savo patirties siūlau rozmarinų, jis vienas universaliausių EA thumbup.gif
Atsakyti

o kur patartumete ieskoti zvakides, kurioje galima butu kaitint EA ir kvepint patalpas? ( Vilniuje) g.gif
Atsakyti
QUOTE(anille @ 2010 12 23, 12:32)
o kur patartumete  ieskoti zvakides, kurioje galima butu kaitint EA ir kvepint patalpas? ( Vilniuje)  g.gif

Kvapu namuose yra.
Atsakyti
Aš tai kukliai pirkau Jyske ax.gif ir nebrangiai labai mokėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2010 12 22, 20:09)
iš savo patirties siūlau rozmarinų, jis vienas universaliausių EA thumbup.gif

Ir koks poveikis is asmenines patirties?
Atsakyti