Ne, ne apie tą patį. Ant šių buteliukų nurodyta kilmės šalis Šveicarija, bet ji nėra tikroji produkto kilmės šalis... Tai klaidina vartotoją.
QUOTE(spygluze @ 2010 12 18, 20:56)
micefee, mes abi kalbame apie tą patį.
cia jus labai suinteresuota prakisti sita psl.kur sertifikatai, uz ka cia tokios kainos? skiriam naturaluma, ekologija ir kokybe
QUOTE(Etama @ 2010 12 18, 22:18)
cia jus labai suinteresuota prakisti sita psl.
kur sertifikatai, uz ka cia tokios kainos? skiriam naturaluma, ekologija ir kokybe
kur sertifikatai, uz ka cia tokios kainos? skiriam naturaluma, ekologija ir kokybe
Etama, jau kelinta karta pastebiu, kad Jusu postai kvepia agresyvumu...

Nesinervuok, te tau

QUOTE(micefee @ 2010 12 18, 22:04)
Ne, ne apie tą patį. Ant šių buteliukų nurodyta kilmės šalis Šveicarija, bet ji nėra tikroji produkto kilmės šalis... Tai klaidina vartotoją.
Ant buteliukų yra parašyta Made in Switzerland! Išvertus iš anglų kalbos tai reiškia - pagaminta Šveicarijoje. Tai neklaidina vartotojo. Kilmės šalys taip pat nurodytos ant dėžučių. Naivu būtų manyti, kad visų EA kilmės šalis Šveicarija(šiuo atveju)
Dėl sertifikatų - kreipkitės pas pardavėjus, manau, kad tikrai bus. Įdomu, ar visada pirkdamos prašote sertifikatų? Ypač pigesnius produktus? Manau tada "kaina atstoja" sertifikatą.
Dėl ekologijos - kiek man žinoma tai nėra ekologiški gaminiai. Tačiau, kaip su ta ekologija yra iš tikro, manau visi žinome))
Dar kartą pasikartosiu(jei neiškraipysite žodžių ir prie jų nesikabinėsite) - yra daug 100% EA gamintojų\pilstytojų\platintojų bei daug NE grynai 100% EA gamintojų\pilstytojų\platintojų.
Nukrypote nuo temos.
Mano žinutėje ne reklama. Prieš mano žinutę buvo klausimas apie EA panaudojimo plaukų priežiūrai? Berods daviau nuorodas, kur išsamiai aprašytos tam tikrų EA panaudojimo galimybės ir ne tik plaukams stiprinti? Nepriklausomai nuo gamintojo, to paties 100% EA savybės ir veikimas toks pat. Ar ne taip? Negi reikia viską perrašinėti ranka? Kam ta agresija?

Na, jūsų žinutę su tiesioginėm nuorodom į gamintojo kainas ir aršus jo produkcijos gynimas gali būti palaikytas reklama.
Aš, kaip ir minėjau, aprašymai teisingi ir kam nors tikrai gali praversti, bet jei pirkti eterinius aliejus iš čia, galima pasiieškoti ir pigesnių alternatyvų su neabejotina kokybe.

Ieskau geriausiu EA plaukams....

QUOTE(fuksė @ 2010 12 21, 18:47)
iš savo patirties siūlau rozmarinų, jis vienas universaliausių EA

o kur patartumete ieskoti zvakides, kurioje galima butu kaitint EA ir kvepint patalpas? ( Vilniuje)

QUOTE(anille @ 2010 12 23, 12:32)
o kur patartumete ieskoti zvakides, kurioje galima butu kaitint EA ir kvepint patalpas? ( Vilniuje) 

Kvapu namuose yra.
Aš tai kukliai pirkau Jyske
ir nebrangiai labai mokėjau

QUOTE(M_A @ 2010 12 22, 20:09)
Ir koks poveikis is asmenines patirties?