Įkraunama...
Įkraunama...

APTAMIL mišinukai

Čia kur taip? Assorti.lt tikrai visada yra, pati iš ten perku, nes pigiausia.
Atsakyti
Kai kurie Aptamil'iai sunkiai tirpsta, pvz., comfort, todėl reik anksčiau paruošt - ilgiau pastovėjęs ištirpsta. Tas ilgiau, tai 10-20min. Nes tik suplakus - akimirksniu neištirpsta. Aptamil Comfort - tirštesnės konsistensijos, skirtas jaustresniems pilvukams, skrandukams. Bet mano kaip vėmė taip vėmė, šitas nepadėjo. Nors keliems pažįstamiems šitas mišinukas išsigelbėjimas buvo.
Yra tekę Aptamil Soya naudot, labai skaniai gėrė, skystas, skanus, super tirpsta.
Aptamil prematil - skirtas per mažo svorio vaikams, tirpsta puikiai, su viduriukais irgi viskas ok. Šitas mums tiko labiausiai, ėmė augt svoris vaikui (kam tai aktualu).

Dar Aptamil FMS esam naudoję - čia papildas mamos pienui, kad kcal daugiau piene būtų - per mažo svorio vaikiukams. Jis tirpsta gerai, duoda čiučiut geltoną spalvą, priduoda kartumo, sako daug kūdikėlių atsisako gert tokį pienelį, bet mano gėrė puikiai 4u.gif

Tokia mūsų patirtis, gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
naudojau tik APTAMIL1, po to is karto perejom iki APTAMIL3, kadangi jis yra vartojamas nuo 6 menesiu.
Comfort ar hungry milk APTAMILO kazkaip neprireike.
neturejome degliuku , o taip pat nebuvo problem su svoriu.
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif Gal yra mamycuy kurios naudoj aptamil AR? Parasykit i AZ
Atsakyti
sveikos smile.gif mamytės. gėrėm aptamil cmfort 1, dabar jau mums 6mėn., galvojame pereiti prie paprasto aptamil2. Kaip jūs manote? Ar comfort 2 gerti?
Atsakyti
Sveikos. Gal kas susidūrėt su alergijom? Mums tik gimus vaikas gavo HIPP organic, bet po kelių parų užkietėjo viduriukai, tada perėjom prie Aptamil , viskas atrodo gerai, o po 2 savaičių kažkur pasirodė lengvas bėrimas ant veiduko, galvytės ir kaklo. Kaip dabar žinot, ar tai nuo mišinio? Vakar jį dar baisiau išbėrė, bet atsekėm, kad nuo netinkamo vitamino D. Šiandien davėm jau Aptamil HA, bet dabar galvoju ar reikėjo keist tą mišinį.? Valgo dar ir MP, bet dėl jo trūkumo, tenka primaitint.. Mišinuką gauna maximum 3 kartus per parą arba mažiau. Vaikui pusantro mėnesio.
Atsakyti
aptamil1 ir aptamil1 pronutra cia tas pats misinis tik pakot pasikeitus?
Atsakyti
QUOTE(rimmuske @ 2013 07 23, 13:56)
aptamil1 ir aptamil1 pronutra cia tas pats misinis tik pakot pasikeitus?


Koncultavausi su aptaklubo koncultante, aptamil pronutra pakeite sudeti, i ji nebeieina krakmolo ir omega rugsciu. Aptamil pronutra padare artima motinos pienui.
O bet taciau mano lialius pronutros netoleravo, radau tada aptamil pirmines sudeties, ir palyginau su pronutros tai praktiskai visa sudetis pakitusi , visu ingredientu gramai kito kaikuriu is vis maximaliai, tai gaunas kaip visiskai naujos sudeties misinukas, nors bendras riebalu, angliavandeniu kiekis tas pats nu bet nzn, kazko manajam netiko, pradejo nevirskint, ir pust pilva.

jei norit artimo pirminiui aptamiliui misinio pagl sudeti identiskas yra miliumil tik nera krakmolo o visi ingredientai ir gr kiekis atitinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milena**: 22 rugpjūčio 2013 - 20:02
Sveikos,

Norejau pasiteirauti. Kadangi atsitiko taip,jog ikandus erkei susirgau Laimo liga,faktas,kad teks nutraukti maitinima bent laikinai apie 2sav. ir vaikuti 2,5men. maitinti misinuku. Ar gydytoja tiksliai pasakys kokio reikia ar paciai nuspresti,na Aptamil,bet kiek suprantu buna daug rusiu.Kuris geriausiai tinka 2,5men. jei svoris ir visa kita yra normalus.Ir ar ant pakuotes ten viskas surasyta buna,kaip pagaminti ir pan.
O gal kazkas turi patirti pamaitinus misinuku ar imanoma grizti prie kruties?
Atsakyti
Mielos mamytes 4u.gif
sakykit cia tas pats misinukas ar skirtingi g.gif

user posted image

user posted image

Kaip supratau Aptamil Comfort tirstesnis g.gif reikia kazkokio specialaus zinduko unsure.gif misinukuose esu zalia...zalia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 17 spalio 2013 - 13:46
Pabandėm Aptamil Soya - vaikas atsisakė gerti.
Atsakyti
Sveiki gal kas galit patarti geriam iprasta aptamila bet dabar gulim ligoniniai jie mums pasiule misinuka bet turi tik Aptamil Soya arba aptamila antialergini kuris butu artimesnis kad vaikas neatsisakytu gerti turbut antialerginis bus kartus?
Atsakyti