Įkraunama...
Įkraunama...

APTAMIL mišinukai

Sveikos mamytes,

kokius žindukus naudojat Aptamiliui,nes kristalai netirpūs,uškiša skylutes ir vaikas negali valgyt ,o infolinijoj paklausus parašė,kad aukštesnėj t negalima tirpinti,nes žūsta vitaminai
Atsakyti
Sveikos mamytes, norejau pasiteirauti perkanciu aptamil2 (didele pakuote, parasyta prisidedaprie imunines sistemos palaikymo). Nusipirkau pirma karta ir man toks keistas kvapas jos (lyg i zuvu tauku panasus). Galiojimas nesibaiges. ar turi koki specifini kvapa sie misiniai? Dekoju uz atsakyma.
Atsakyti
as naudoju jau paruosta pienuka aptamil, tai irgi zuvu tauku kvapo turi, nes jame zuvu tauku yra, pasirodo. ax.gif
Atsakyti
Mano mazoji kol buvom LT tai valge Aptamil, o kai grizom namo i Belgija, tai Aptamil'io belgiska analoga Nutrilon. Turiu pastebet, kad sudetis skiriasi kaip ir skonis, na ir bent jau mano mazyles atveju tai belgiskas misinukas geresnis nei kad skirtas lietuviskai rinkai - nuo Nutrilon pilvelio nepucia ir viduriai nekieteja.
Atsakyti
mamytes kurios maitina kudikius Aptamil Comfort 1 atsiliepkite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juružė @ 2013 01 02, 17:14)
mamytes kurios maitina kudikius Aptamil Comfort 1 atsiliepkite smile.gif

Sveiki, mes naudojom, kai mazyle buvo maza.
Atsakyti
QUOTE(Fabricija @ 2013 01 03, 21:32)
Sveiki, mes naudojom, kai mazyle buvo maza.

parašiau į až
Atsakyti
QUOTE(Lopez @ 2012 07 07, 14:48)
Merginos, vakar aptamil 1+ misiny radau kirmele blink.gif vaikas geria, o aš žiūriu kazkas plaukioja piene.. Neteko girdeti tokiu siaubu? Poka ismeciau, bet ar pirkti vėl ta pati?? sad.gif

Mes irgi buvome rade piene plaukiojančią kirmėlę. Didediame Aptamil1 įpakavime.
Grąžinom atgal.Buvome pirkę Akropolio eurovaistinėj. Pakeitėm į NAN, bet prasidėjo bėdos, su pilvuku, su skranduku. Ir vėl grįžom prie Aptamil. Visuomet atidarydama naują pakuotę patikrinu, pasijoju mišinuką. Bet jis mums lab tinka, todėl eksperimentuot su kitais nesinori.

Sakykit, jei naudojam Aptamil1, o dbr duočiau Aptamil comfort, būtų tas pats kas mišinio pakeitimas? Mano mama ne tą nupirko, o valgyt reikia duoti dabar vaikui. Vėliau nupirksiu vėl Aptamil1.. Gal nieko blogo neatsitiks..
Atsakyti
Laba, mes turim nauja pakuote Aptamil HA1, jei norit, susitarsim smile.gif galioja iki 2013-05 men
Atsakyti
Sveikos mamytės. Reikia patarimo. Dukrytei 1,5men. Gėrėm aptamil1 beveik nuo gimimo, nes turėjau problemų su mp. Pradėjo viduriuoti,skystai gelsvai, gleivėtai, l.pučia pilvelį, padarėm pasėlio tyrimą - norma. Gydyt. liepė gert Aptamil viduriuojantiems. Jis geriamas 2 sav. ne daugiau, jis be laktozės, bet viduriavimas apmažėjo, bet nedingo. ką gerti toliau? Gal comfort? Ar be laktozes? pasimečiau visai blink.gif
Atsakyti
Galite pabandyti aptamil comfort ten yra laktozes per pus maziau negu aptamil 1.
Atsakyti
Gal kas zinot kodel aptamil 1 yra isimtas is apyvartos siuo metu, labai sunku buvo gauti.
Atsakyti