Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

NAuji namučiai 4u.gif

sena tema ČIA

Būkit mylimos wub.gif

user posted image
Atsakyti
4u.gif liuks
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Aciu, FEJA, 4u.gif
labai graziai papuosei naujus namucius - ir priminei, kad arteja Vasario 14 smile.gif
O as savo postais damusineju sena tema lotuliukas.gif
Padekite kas nors tai padaryti, nedaug liko biggrin.gif
Atsakyti
ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 01 21, 12:03)

g.gif Ir ka tai turetu reiksti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giurza @ 2011 01 21, 12:25)
g.gif Ir ka tai turetu reiksti?  biggrin.gif

Slepiuosiu nuo ados. unsure.gif Bijau pizduliai gaut. rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutės,

pagaliau perskaičiau per kelias dienas jūsų rašliavas.. karsta.gif

ada, tu man pasirodei labai idealistė, nepyk tik. 4u.gif
manau,kad reikia tokių žmonių - kurie bandytų atvesti sugedusį pasaulį į šviesų rytojų.. biggrin.gif tik kad tikrai skaitant tavo postus atrodo,kad tu įsikalus savo kelias frazes ir daugiau nieko nei girdi,nei matai. jei kas bando diskutuot, atsakai standartine fraze - ''tai yra blogis, narkotikas ir reikia to atsisakyt'', nė nesigilindama į kitas aplinkybes.

ai, tiesa, pamenu giurza kažkada klausė praeitoj temoj apie mano ex. taip ir neradau laiko atsakyt.. blush2.gif

tai kol kas jis sėkmingai negeria, darbuojasi, nueina į AA karts nuo karto,kai jaučia poreikį. tikiuosi,kad tas jo blaivus laikotarpis tęsis labai labai ilgai.
va, buvo atskridęs per kalėdas į svečius, vaikai labai patenkinti buvo. o ir man daug smagiau su juo blaiviu bendrauti. ax.gif
tiek žinių. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 01 21, 12:28)

thumbup.gif
Dabar supratau, kodel daugiau vieno sakinio nerasai, o dazniausiai tik veideliais apsiriboji biggrin.gif
A vat NIKA tuoj sulauks... g.gif
QUOTE(Nika25 @ 2011 01 21, 12:47)
ai, tiesa, pamenu giurza kažkada klausė praeitoj temoj apie mano ex. taip ir neradau laiko atsakyt..  blush2.gif
tai kol kas jis sėkmingai negeria, darbuojasi, nueina į AA karts nuo karto,kai jaučia poreikį. tikiuosi,kad tas jo blaivus laikotarpis tęsis labai labai ilgai.
va, buvo atskridęs per kalėdas į svečius, vaikai labai patenkinti buvo. o ir man daug smagiau su juo blaiviu bendrauti.  ax.gif
tiek žinių. smile.gif

Labutis, NIKA25 4u.gif
Labai dziugos ir ikvepiancios vilties zinios thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giurza @ 2011 01 21, 12:20)
Pirmiausia reikia pripazinti, kad tu bejege pries darba, ir tik auksciausioji jega gali tau padeti!  lotuliukas.gif
Dar vienas variantas - pakeisk poziuri ir atsiribok nuo jo!  biggrin.gif

P.S.LEBER, nepyk  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
p.p.s. nu tikrai leber nepyk biggrin.gif .
Ale nu vat ir susirupinau, kad prie kruvos mano priklausomybiu dar ir sitos buvau nepripliusavusi unsure.gif smile.gif

QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 01 21, 12:28)

HAHAHA, pati ta baikscioji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giurza @ 2011 01 20, 09:35)
LEBER, skubiai apsispresk, nuo keliu metu leisi vaikams vartoti alkoholi!  biggrin.gif
(Patariu leisti ne anksciau nei jie iseis i pensija)

Beja, kur dingo tavo vaike? Tikiuosi, viskas jai einasi gerai, o nesirodo tik del to, kad jos gyvenime pilna idomesniu dalyku nei musu tema.  smile.gif
Perduok jai linkejimus nuo manes  4u.gif

Sveika, ačiū viskas man gerai,tik sesija buvo užspaudus umn.gif Bet jau įveikta triniti.gif
Velnias, jau geriu ir velnias, dar mamkos leidimo oficialiai neprašiau help.gif Ką dabar daryt?Patarkit moteros,kaip man paprašyt, kad leidimą gaučiau, būtinai gaučiau, nes nu tai kaip čia bus jei neduos?Reiks negert, jei mama neleis, niekada niekada unsure.gif O jei dar prie to lieps ir nekvėpuot?Nevalgyt?Taigi šakės g.gif
Nu ką ,įsirašau į pizdulių nuo ados laukiančių sąraša drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti