Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(proksi @ 2011 02 20, 16:03)
na nezinau kaip jus merginos, bet as bet kam savo pupos nepatikesiu  schmoll.gif

Nei viena iš čia esančių, esu įsitikinusi, bet kam vaikų nepatiki. Bet ir paranoja neserga, kad vaikas vieną kartą į pusmetį dvi valandas pabuvęs kirpykloje apsirgs, kad visur nekvalifikuoti prižiūrėtojai,kad vaikas jokiu būdu negali išbūti su kitais. O dar apie grindų kažkokį perdėtą valymą tu ten anksčiau rašei, o gal aš kažko nesupratau.

O šiaip tu turi na tėvus, brolių, seserų, vaikystės draugių, puseserių, tetų? Gal ir rašei, bet nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 02 20, 17:08)
Nei viena iš čia esančių, esu įsitikinusi, bet kam vaikų nepatiki. Bet ir paranoja neserga, kad vaikas vieną kartą į pusmetį dvi valandas pabuvęs kirpykloje apsirgs, kad visur nekvalifikuoti prižiūrėtojai,kad vaikas jokiu būdu negali išbūti su kitais. O dar apie grindų kažkokį perdėtą valymą tu ten anksčiau rašei, o gal aš kažko nesupratau.

O šiaip tu turi na tėvus, brolių, seserų, vaikystės draugių, puseserių, tetų? Gal ir rašei, bet nepamenu.

na zinot vaizdas kirpikloje butu idomus, vaikas laksto po kirpykla, as is paskos, o man is paskos meistras.. ORIGINALU !!! be to kalbu ne apie apsergima, nereikia mano zodziu dar vartyti, as parasiau apie kvepavima tom visom medziagom, plauku dazymui, manikiurui ir pan. ir trecias aspektas turiu as mama ir teva, tevas susikures nauja seima, as jam iki lemputes, mama gyvena tama paciame mieste, bet labai daug dirba, tad nelabai gali padeti su pupos prieziura. Drauges pagrinde visos dirba pakankamai itemptai. ir pasikartosiu jeigu jau niekas taip nesupranta, mano vaikas nepasilieka su svetimais, tiesiog nepasilieka, isterijos prasideda. ar dar kartoti ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 20 vasario 2011 - 15:23
Proksi,yra iseiciu,sakai nepaliktum bet kam vaiko.Na gerai,gi gyveni vilniuje,koperuokis mamkose su mamom i ta pati baseina.Mano grupioke eina taip.,tik su savo pazystamom,na ne is mamku.Nueina kokios penkios su vaikais ir keiciasi,pora mamu isleidzia pasiplaukiot,ar burbulinej vonioj pagulet,kitos vaikucius daboja vaiku baseine, paskui keiciasi...Na tu pati pagalvok,argi nesmagu tau paciai butu kazkur pasibuti,pabendrauti,atsijungti nuo grindu,puodu ir diedo.Leisti sau per savaite pora kartu pasimegauti,atsipalaiduoti ir smegenus tarp zmoniu pravedinti.Zek ir pamatysi, kad ir be diedo gali...Nugis superinis jausmas.Tiesiog susikaupk ir pabandyk,kol nepabandysi - nesuzinosi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(proksi @ 2011 02 20, 15:22)
na zinot vaizdas kirpikloje butu idomus, vaikas laksto po kirpykla, as is paskos, o man is paskos meistras.. ORIGINALU !!! be to kalbu ne apie apsergima, nereikia mano zodziu dar vartyti, as parasiau apie kvepavima tom visom medziagom, plauku dazymui, manikiurui ir pan. ir trecias aspektas turiu as mama ir teva, tevas susikures nauja seima, as jam iki lemputes, mama gyvena tama paciame mieste, bet labai daug dirba, tad nelabai gali padeti su pupos prieziura. Drauges pagrinde visos dirba pakankamai itemptai.  ir pasikartosiu jeigu jau niekas taip nesupranta, mano vaikas nepasilieka su svetimais, tiesiog nepasilieka, isterijos prasideda. ar dar kartoti ???

Butum macius kokios isterijos buvo mano pusseres,kai susikloste taip,kad tetis isejo po keturiu men nuo vaiko gimimo i vaiko prieziuros atostogas,o mama - dirbt ax.gif Paisterikavo savaitele ir baiges...Nu dabar isterikuoja kai mama po darbo grizta...Plaucius pravalyt reikia ir sveika kartais mirksiukas.gif Ka darytum jei kokioj anglijoj gyventum?Ten nuo puses metu vaikus auklem palieka,i darzus veda,nes nada dirbt...Nezinau ne vieno kuris numire nuo to,kad pasiliko su aukle ar isejo i darza.Reikia ir viskas.Nes kitaip neiseina.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2011 02 20, 16:22)
mama gyvena tama paciame mieste, bet labai daug dirba, tad nelabai gali padeti su pupos prieziura.

Drauges pagrinde visos dirba pakankamai itemptai.

ir pasikartosiu jeigu jau niekas taip nesupranta, mano vaikas nepasilieka su svetimais, tiesiog nepasilieka, isterijos prasideda. ar dar kartoti ???

Nu bet sakykim pas mamą tu važiuoji su pupa? Na šiaip pabūti?

Visi mes daug dirbam , bet turim laiko susitikti ir pasikalbėti, pabendrauti.

O tu niekaip nesupranti kodėl tas tavo vaikas toks išskirtinis? Ogi todėl,kad žmonių kaip sprendžiu nematęs. Su niekuo tu nebendrauji, pas tave niekas neateina , nu aš čia taip iš tavo rašymo suprantu. Vaikas mato tik tave ir namus. Tai todėl ir svetimų bijo. Jetau kai augo vaikai pas mus krūva vaikų buvo, aš prižiūrėjau kitų, kiti mano, bendravom, vieni pas kitus, ar šiaip lauke kur nors.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 20 vasario 2011 - 15:39
QUOTE(carela @ 2011 02 20, 17:29)
Proksi,yra iseiciu,sakai nepaliktum bet kam vaiko.Na gerai,gi gyveni vilniuje,koperuokis mamkose su mamom i ta pati baseina.Mano grupioke eina taip.,tik su savo pazystamom,na ne is mamku.Nueina kokios penkios su vaikais ir keiciasi,pora mamu isleidzia pasiplaukiot,ar burbulinej vonioj pagulet,kitos vaikucius daboja vaiku baseine, paskui keiciasi...Na tu pati pagalvok,argi nesmagu tau paciai butu kazkur pasibuti,pabendrauti,atsijungti nuo grindu,puodu ir diedo.Leisti sau per savaite pora kartu pasimegauti,atsipalaiduoti ir smegenus tarp zmoniu pravedinti.Zek ir pamatysi, kad ir be diedo gali...Nugis superinis jausmas.Tiesiog susikaupk ir pabandyk,kol nepabandysi - nesuzinosi mirksiukas.gif
Papildyta:

Butum macius kokios isterijos buvo mano pusseres,kai susikloste taip,kad tetis isejo po keturiu men nuo vaiko gimimo i vaiko prieziuros atostogas,o mama - dirbt ax.gif  Paisterikavo savaitele ir baiges...Nu dabar isterikuoja kai mama po darbo grizta...Plaucius pravalyt reikia ir sveika kartais mirksiukas.gif Ka darytum jei kokioj anglijoj gyventum?Ten nuo puses metu vaikus auklem palieka,i darzus veda,nes nada dirbt...Nezinau ne vieno kuris numire nuo to,kad pasiliko su aukle ar isejo i darza.Reikia ir viskas.Nes kitaip neiseina.

tai, kad jau ir bandau eiti jau smile.gif va kirpykloj buvau pas kosmetologe uzsirasiau jau pries savaite... bandau kaip imanoma visa suderinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2011 02 20, 15:33)
tai, kad jau ir bandau eiti jau smile.gif va kirpykloj buvau pas kosmetologe uzsirasiau  jau pries savaite... bandau kaip imanoma visa suderinti smile.gif

Nu ir saunuole, tik sakyk i kirpykla nuejai todel kad vyras pakomentavo?tikiesi kad budama susitvarkius pakeisi jo buda? 4u.gif

Nauja tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carela: 20 vasario 2011 - 15:40
QUOTE(carela @ 2011 02 20, 17:37)
Nu ir saunuole, tik sakyk i kirpykla nuejai todel kad vyras pakomentavo?tikiesi kad budama susitvarkius pakeisi jo buda? 4u.gif

siaip jau kaip ir rasiau anksciau, jau puse metu vis bandziau i kirpykla nulekti, bet va dabar vyrui atsirado laisvo laiko, tai su pupa pabuvo smile.gif tikiuosi pasiseks ir islekti pas kosmetologe, nes ji jau manes beveik 2 men. laukia smile.gif dar svajoju apie sporto kluba jau seniai smile.gif nes namuose bandziau sportuoti, bet tam, kad visas kunas atrodytu geriau reikia kad dirbtu normaliai visos raumenu grupes, o namuose nelabai buvo efektas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2011 02 20, 15:42)
siaip jau kaip ir rasiau anksciau, jau puse metu vis bandziau i kirpykla nulekti, bet va dabar vyrui atsirado laisvo laiko, tai su pupa pabuvo smile.gif tikiuosi pasiseks ir islekti pas kosmetologe, nes ji jau manes beveik 2 men. laukia smile.gif dar svajoju apie sporto kluba jau seniai smile.gif nes namuose bandziau sportuoti, bet tam, kad visas kunas atrodytu geriau reikia kad dirbtu normaliai visos raumenu grupes, o namuose nelabai buvo efektas  blush2.gif

Nu tai pirmyn thumbup.gif Susikaupi,susikoperuoji su mamkom ir pirmyn! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 02 20, 15:00)
Ką tik rašiau tą patį klausimą. Ale koks minčių sutapimas  biggrin.gif

g.gif biggrin.gif

QUOTE(proksi @ 2011 02 20, 15:03)
na nezinau kaip jus merginos, bet as bet kam savo pupos nepatikesiu  schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(leber @ 2011 02 20, 15:45)

tai pasidalink paslaptim Leber, kur vaikus padedavau, kai dirbdavai ? bigsmile.gif

O kuo tavo vaikas toks įpatingas?

Kaip kur? Kartu su manim ir, o stebūklas, man jie nemaišė, nei dirbt, nei pramogaut, bei gyvent.
Tavęs pasiklausius, toks vaizdas, kad dieve, dieve, kokia kliūtis, koks nepatogumas ta tavo pupa, nu nėr per ją tau gyvenimo. doh.gif

p.s. nu bliam, šuniui užtenka pakartot 3-6 kartus ir jis supranta ko iš jo norima, o tu nori įrodyt, kad tavo vaikui tas neįmanoma? Netikiu, vaikai yra protingi ir supratingi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leber: 20 vasario 2011 - 15:59
QUOTE(Aimeja @ 2011 02 20, 17:33)
Nu bet sakykim pas mamą tu važiuoji su pupa? Na šiaip pabūti?

Visi mes daug dirbam , bet turim laiko susitikti ir pasikalbėti, pabendrauti.

O tu niekaip nesupranti kodėl tas tavo vaikas toks išskirtinis? Ogi todėl,kad žmonių kaip sprendžiu nematęs. Su niekuo tu nebendrauji, pas tave niekas neateina , nu aš čia taip iš tavo rašymo suprantu. Vaikas mato tik tave ir namus. Tai todėl ir svetimų bijo. Jetau kai augo vaikai pas mus krūva vaikų buvo, aš prižiūrėjau kitų, kiti mano, bendravom, vieni pas kitus, ar šiaip lauke kur nors.

na mato mano pupa zmones mato smile.gif ir mano drauge su sunum 2 m. uzsuka, arba mes pas juos, seneliai uzsuka, taip ir per skaipa ar telefona bendrauju su kitom, kuriu seniai nemciau, arba siaip vaziuojam pasizmoneti... aisku ne kiekviena diena... kodel viskas taip yra paisoma juodom spalvom ??? buvo ruduo - vasara tai ir i vaiku aisktele vaiksciojom, tik dabar apmazejo tas bendravimas jos su vaikais, nes jeigu skaitei, tai mes dabar sirgom 2 kartus pakankamai stipriai, tad kol kas patare mums pasisaugoti kol tokie orai..
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti