Proksi,yra iseiciu,sakai nepaliktum bet kam vaiko.Na gerai,gi gyveni vilniuje,koperuokis mamkose su mamom i ta pati baseina.Mano grupioke eina taip.,tik su savo pazystamom,na ne is mamku.Nueina kokios penkios su vaikais ir keiciasi,pora mamu isleidzia pasiplaukiot,ar burbulinej vonioj pagulet,kitos vaikucius daboja vaiku baseine, paskui keiciasi...Na tu pati pagalvok,argi nesmagu tau paciai butu kazkur pasibuti,pabendrauti,atsijungti nuo grindu,puodu ir diedo.Leisti sau per savaite pora kartu pasimegauti,atsipalaiduoti ir smegenus tarp zmoniu pravedinti.Zek ir pamatysi, kad ir be diedo gali...Nugis superinis jausmas.Tiesiog susikaupk ir pabandyk,kol nepabandysi - nesuzinosi
Papildyta:
QUOTE(proksi @ 2011 02 20, 15:22)
na zinot vaizdas kirpikloje butu idomus, vaikas laksto po kirpykla, as is paskos, o man is paskos meistras.. ORIGINALU !!! be to kalbu ne apie apsergima, nereikia mano zodziu dar vartyti, as parasiau apie kvepavima tom visom medziagom, plauku dazymui, manikiurui ir pan. ir trecias aspektas turiu as mama ir teva, tevas susikures nauja seima, as jam iki lemputes, mama gyvena tama paciame mieste, bet labai daug dirba, tad nelabai gali padeti su pupos prieziura. Drauges pagrinde visos dirba pakankamai itemptai. ir pasikartosiu jeigu jau niekas taip nesupranta, mano vaikas nepasilieka su svetimais, tiesiog nepasilieka, isterijos prasideda. ar dar kartoti ???
Butum macius kokios isterijos buvo mano pusseres,kai susikloste taip,kad tetis isejo po keturiu men nuo vaiko gimimo i vaiko prieziuros atostogas,o mama - dirbt

Paisterikavo savaitele ir baiges...Nu dabar isterikuoja kai mama po darbo grizta...Plaucius pravalyt reikia ir sveika kartais

Ka darytum jei kokioj anglijoj gyventum?Ten nuo puses metu vaikus auklem palieka,i darzus veda,nes nada dirbt...Nezinau ne vieno kuris numire nuo to,kad pasiliko su aukle ar isejo i darza.Reikia ir viskas.Nes kitaip neiseina.