Įkraunama...
Įkraunama...

Icoo vežimėliai

QUOTE(guoda-paguoda @ 2014 03 23, 01:01)
Laba, noreciau suzinoti, gal kas nors esate keite kokia nors vezimeliu dali? Pvz I'coo peak air stogeli sportinukui? Kur cia Lietuvoje yra I'coo vezimeliu servizas?
O gal kas noretu parduoti sportine dali be remo?



Skambinkit į kotryną, o servisas vilniuj netoli oro uosto. šiaip per musumazyliai.lt mačiau pardavinėja I'coo peak air vežimukus, kažkuris išvis papigiai palygint su naujų kainom, tai pažėkit, gal pigiau bus dėvėtą nupirkt nei stogą pakeist.


Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2014 03 23, 09:35)
Skambinkit į  kotryną, o servisas vilniuj netoli oro uosto. šiaip per musumazyliai.lt mačiau pardavinėja I'coo peak air vežimukus, kažkuris išvis papigiai palygint su naujų kainom, tai pažėkit, gal pigiau bus dėvėtą nupirkt nei stogą pakeist.

aciu 4u.gif
Atsakyti
guoda-paguoda, kuom baigėsi, parašykit? pirkot naują gal?
Atsakyti

 ! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 08 spalio 2014 - 14:18