Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos

QUOTE(monikam @ 2011 01 28, 17:27)

Mano dukryte jau antra diena snekasi su isivaizduojamais draugais ir dar angliskai  doh.gif  Tie jos draugai turi ir vardus ir pavardes  doh.gif  Tai dabar nezinau ar man cia rimtai susimastyt ar cia laikina  g.gif

Mano MIglė irgi turėjo nematomą draugę... net suakmenėdavau, kai ji kažką kalbindavo, žaislais dalindavos... vyras virpančiu balsu paklausė - su kuo tu čia kalbiesi? Miglė atsakė - su mergyte.
Taip ir likau stiklinėm akim....
Atsakyti
Sveikos 4u.gif as jau trecia nakti zvejoju doh.gif lotuliukas.gif zinokit kilogramai tirpsta ant akiu.. nors atrodo issimiegu, bet va vistiek ka reiskia naktinis bludinimas.. buciau turejus savo suneli, kelciausi ne viena karta kaip dabar- o bent tris unsure.gif Bet jauciuos labiau pavargus po tu naktiniu bludinejimu, todel ir mintys kazkur kitur.. Radau uzsiemima hihihi.gif nuo kurio kustu pati, bet ir pinigine kusta doh.gif vyras jau nieko nebesako. Tik paklausia pries einant miegot ar ir siandien kelsies i darba 5 val. lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras
QUOTE(zydrute @ 2011 01 28, 15:40)
rytoj mano angelo gimtadienis-jau ketvirtas verysad.gif ir trecias angeliskas verysad.gif tik per pirmaji ligoninej putem zvakele ir svajojom kad kitais metais busim sveiki ir svesim namie...

degu žvakutę tavo angelui console.gif
mano ir dukružės šiandien trečiasis gimtadienis cray.gif o kaip norėčiau ją turėti šalia............ cray.gif
Atsakyti
degu zvakute zydrutes ir miilitos angeleliams console.gif

meskute ar randi kanors gero savo ankstyvuose shopinimuose? darbelis tai tavo biski nuostolingas, jokio pelno mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2011 01 29, 21:29)

meskute ar randi kanors gero savo ankstyvuose shopinimuose? darbelis tai tavo biski nuostolingas, jokio pelno  mirksiukas.gif

Zinok randu laaaabi daug gerio wub.gif nerealus rubeliai... nors vienas malonumas, kuri tikrai jauciu sia ziema- graziai aprengt vaika. Bet nemanau, kad nuostolingas.. nes vistiek visus tuos pacius rubelius reikia supirkt.. ar pamazu ar greiciau- iseina tie patys pinigai. Cia neveltui 5 val keltis reikia- viskas tikrai neitiketinai pigiai ax.gif Kai paziuriu SM skelbimuose - tiek kainuoja deveti kiek as moku uz naujus.. Dar laukia kita savaite visa lotuliukas.gif doh.gif ir turbut sale bus baigtas. Sekantis tik vasaros gale. Bet azartas - patikekit koks lotuliukas.gif taigi reaktyviniu greiciu Nextas imeta 6 psl prekiu ir reikia staigiai kopint kodus ir siust tarpininkei. O ryte atsikelus begi prie kompo ir lauki atsakymu - ka ji spejo nupirkt ka ne.. jei nespejo norimo daikto - kita nakti vel eini zvejot lotuliukas.gif doh.gif
Mano drauge laukiasi, kita savaite jau turi gimdyt. Sedi irgi penkta val kaip kareivis.. sakau tai jei bandenys nubegs? sako dzin - apsiperku- tada varau daiktus krautis doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Zydrute, Miilita....zvakeles Jusu angelams....
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 29, 13:09)
Sveikos  4u.gif  as jau trecia nakti zvejoju  doh.gif  lotuliukas.gif zinokit kilogramai tirpsta ant akiu.. nors atrodo issimiegu, bet va vistiek ka reiskia naktinis bludinimas.. buciau turejus savo suneli, kelciausi ne viena karta kaip dabar- o bent tris  unsure.gif Bet jauciuos labiau pavargus po tu naktiniu bludinejimu, todel ir mintys kazkur kitur.. Radau uzsiemima hihihi.gif nuo kurio kustu pati, bet ir pinigine kusta  doh.gif vyras jau nieko nebesako. Tik paklausia pries einant miegot ar ir siandien kelsies i darba 5 val.  lotuliukas.gif

Labutis mergaites 4u.gif
per langa atrodo pasakiskai grazus ziemos rytas, saulute sviecia, o ir laipsniu tik -1. Reikes islysti su vaikuciu i lauka thumbup.gif
Meskute, na tu ir saunuole. As tai tikrai neturiu jegu keltis 5 val. Nors.....siaip ar taip keliuosi 6.30 val i darba...nedaug anksciau reiketu keltis g.gif
Zinai as pagalvojau....jei ka nusipirksi per maza, zinok mes visada pasiruose perpirkti. Kiek maciau jusu pardavinejamu rubeliu,visi labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dona27 @ 2011 01 30, 09:42)
Labutis mergaites  4u.gif
per langa atrodo pasakiskai grazus ziemos rytas, saulute sviecia, o ir laipsniu tik -1. Reikes islysti su vaikuciu i lauka  thumbup.gif
Meskute, na tu ir saunuole. As tai tikrai neturiu jegu keltis 5 val. Nors.....siaip ar taip keliuosi 6.30 val i darba...nedaug anksciau reiketu keltis  g.gif
Zinai as pagalvojau....jei ka nusipirksi per maza, zinok mes visada pasiruose perpirkti. Kiek maciau jusu pardavinejamu rubeliu,visi labai grazus wub.gif

Aciu 4u.gif
Net nesitiki kad metais vyresnis vaikas gali but mazesnis. Bet mano toooks padidintas biggrin.gif Visi kad pamato - kalbina, nes pagal tai, kaip jis atrodo - jau turetu laisvai kalbeti, o jis tik vos veblena kazka doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis...

Pas mus saulėta bet vėjuota. lauk nosies nekišam, bijom ligų. pas dičkį mokykloje karantinas, draugaujam visi namuose.
norėčiau ir aš išmokt pirkt internetu, bet kažkaip tik įledu, pažiūriu ko gero yra ir einu lauk-rodos ten taip sudėtinga blush2.gif
mano visi trys vaikinukai aukštaūgiai, o panelė tokia coliukė...bet kažkaip jau įpratau, nors pradžioje tai taip ir norėjosi ieškot ligų ar kokių augimo sutrikimų smile.gif .
Atsakyti
monikam ir sandrynja ačiū jums
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 29, 23:03)
... nors vienas malonumas, kuri tikrai jauciu sia ziema

Aš anksčiau pirkimo fanatikė kažkokia buvau. Sekiau JAV visus išpardavimus ir žiauriai man visko reikėjo doh.gif . Dabar kažkaip kardinaliai pasikeiti įpročiai. Po Benedikto visi skudurai man tokia tuštybė pasidarė... Atrodo tokia nereikšminga smulkmena...

Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 27, 15:54)
96 ugis ir 17 kg.  biggrin.gif

na dičkiukas. Maniškiui dabar 3 metai ir 3 mėnesiai, tai ūgis 98 cm., o svoris 14 kg.
Papildyta:
QUOTE(tanler @ 2011 01 28, 01:25)
Nereikejo jokiu gudrybiu tesiog sake be puses metu nieko negausi  smile.gif a kai praejo ira savaime net negalvojom reikia ar nereikia..tesiog darem ir padarem  smile.gif

Čia ir nuo vyro priklauso dar. Mano vyras iš karto pasakė, kad vaikų butinai bus dar.
Atsakyti
QUOTE(miilita @ 2011 01 29, 21:22)
Labas vakaras

degu žvakutę tavo angelui console.gif
mano ir dukružės šiandien trečiasis gimtadienis  cray.gif  o kaip norėčiau ją turėti šalia............  cray.gif

QUOTE(monikam @ 2011 01 29, 22:29)
degu zvakute zydrutes ir miilitos angeleliams  console.gif

meskute ar randi kanors gero savo ankstyvuose shopinimuose? darbelis tai tavo biski nuostolingas, jokio pelno  mirksiukas.gif

QUOTE(sandrynja @ 2011 01 29, 23:27)
Zydrute, Miilita....zvakeles Jusu angelams....

dekui mergaites 4u.gif
Atsakyti