Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos

QUOTE(lairam @ 2011 01 30, 21:26)
Kaip tavo savijauta? kaip peršalimai?

savijauta tai thumbup.gif persalymo lyg ir nebera ir pykinimas praejo, tik dar ne viska galiu valgyt ax.gif ir ta baime manes vis nepalieka, nezinau kaip ja nuvyti verysad.gif verysad.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 30, 22:03)
Isbere mano vaika kazkokiais raudonais spuogiukais...  verysad.gif sako kad nuo milteliu.. nu bliamba. Gal ir nuo milteliu  g.gif  anksciau vyras parvezdavo is UK o dbr paskutini poka pirkau LT... gal tikrai nuo milteliu. Niekam taip nebuvo?  unsure.gif

o ant ju ar nera pusleliu? gal tai vejaraupei, jei nesat tokiu tureje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2011 01 30, 22:33)
. tik įdomu ar tikrai išskalbia

Draugė dėjo gana stipriai vaiko išteptą pižamą. Išskalbė. Reiks dar paklaust labiau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif siandien nesimiega nuo sesiu cool.gif akys stacios ir uzmigt niekaip unsure.gif

QUOTE(monikam @ 2011 01 30, 23:07)

o ant ju ar nera pusleliu? gal tai vejaraupei, jei nesat tokiu tureje?  g.gif

Pusleliu tikrai nera. O ir uzsikrest nebuvo kur.. na pabandysiu miltelius pasikeist, gal tikrai tie LT pirkti labai skiriasi nuo atveztu is UK..
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif pasigedot blush2.gif

Per iseigynes su seimyna ilsejomes smile.gif Jauciusi gerai tik siandien vel kazko pykina....

Paskaitysiu veliau ka cia priraset norejau kazka rasyt bet neturiu jegu blush2.gif

Meskute5 nufotkink tos spogiukus ir imesk i fotki paziuresim kas per berimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 01 31, 09:10)
Labas rytas  4u.gif pasigedot  blush2.gif

Per iseigynes su seimyna ilsejomes  smile.gif Jauciusi gerai tik siandien vel kazko pykina....

Paskaitysiu veliau ka cia priraset norejau kazka rasyt bet neturiu jegu  blush2.gif

Meskute5 nufotkink tos spogiukus ir imesk i fotki paziuresim kas per berimas  g.gif

Neturiu as fotki, imesiu tau i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 30, 17:55)
Matai kaip..  unsure.gif  o man be galo svarbu, kad vaikas butu graziai aprengtas.. man labai svarbu kaip atrodau as ir kaip atrodo mano seima.. gal per daug Italijoj prisiatostogavau  tongue.gif  man Anglija - baisi salis, kur eina stora stora angle ir uzsidejus trumpa maike- lasiniai islinde  blink.gif  bloga ziuret. O italai- visada ciki.. pasitempe, svarus grazus kvepiantys..iskart ispudis apie zmogu visai kitoks ir paciam malonu gerai atrodyt.. taigi ir vaika pratinu nuo mazens rupintis ne tik vidumi, bet ir isore.. kad nebutu kaip puse lietuviu - Vingiu Jonai  biggrin.gif

Labas rytelis 4u.gif
Ziuriu prirasiusios merginos....negi tokia grazia ziemos diena namie sedejot?
Mes tai vakar ant kalno buvom, kokias 2 val, po to saslykus kepem tourist5.gif
Labai smaigiai pasibuvom thumbup.gif Tik bijau, kad mazius nesusirgtu unsure.gif Nes truputi neapskaiciavom, perdaug prisirengem, todel grizom visi slapi ax.gif
Meskute, ir as tokio budo... Norisi ir paciai kaip galima graziau apsirengti, ir suneli. Gal tik kartais per skubejima nevisada gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dona27 @ 2011 01 31, 09:38)
Labas rytelis 4u.gif
Ziuriu prirasiusios merginos....negi tokia grazia ziemos diena namie sedejot?
Mes tai vakar ant kalno buvom, kokias 2 val, po to saslykus kepem  tourist5.gif
Labai smaigiai pasibuvom  thumbup.gif Tik bijau, kad mazius nesusirgtu  unsure.gif Nes truputi neapskaiciavom, perdaug prisirengem, todel grizom visi slapi  ax.gif
Meskute, ir as tokio budo... Norisi ir paciai kaip galima graziau apsirengti, ir suneli. Gal tik kartais per skubejima nevisada gaunasi  mirksiukas.gif

Buvom mes ant kapu vakar. Ir su rogutem buvom 4u.gif Vejas buvo labai didelis, nors saulyte sviete graziai.
O del rubu tai aisku thumbup.gif vaika aprengt graziai - tikrai ne tuscias laiko gaisimas. Man smagu ir labai atitraukia nuo blogu minciu, kai isijauti i ta apsiprekinima biggrin.gif Jau aprengsiu tai patikek lotuliukas.gif dzinsus su kabanciu klynu jau turim, kedus turim, ilga maike ir kepure su snapeliu - bus Eminemas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 01 30, 18:46)
Baik tu Bella  lotuliukas.gif  netikek tais melagiais  doh.gif  lotuliukas.gif jie visom is eiles ta pati sako. Ar juoda ar sviesi, jiem visos karalienes ir visos belos. Va ka turi ta turi - melo gena gera  biggrin.gif Ir jau matau lietuviai sita gena perima puikiai..
As niekur nenoreciau gyventi tik Lietuvoje.. bet zaviuosi kitu saliu madom.. ar valgiais ar kazkuo.. kiekviena salis kazka savo turi. Rusai ir tie man prie sirdies savo nuosirdumu..  wub.gif

Joooo... tas tai tikra tiesa doh.gif As Italijoje buvau tik savaite, bet uzteko, kad suprasciau, vos ne kiekvienas pro sali ejes italas uzkalbindavo, vienas net teketi siule lotuliukas.gif Jie visas iseiles blondines kabina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dona27 @ 2011 01 31, 09:53)
Joooo... tas tai tikra tiesa  doh.gif As Italijoje buvau tik savaite, bet uzteko, kad suprasciau, vos ne kiekvienas pro sali ejes italas uzkalbindavo, vienas net teketi siule  lotuliukas.gif Jie visas iseiles blondines kabina  mirksiukas.gif

Mes kai nuvaziavom atostogaut, pas tokia moteri issinuomavom buta- tai ji paziurejo i mane ir sako mano vyrui - is sitos- nebutu visiskai jokios naudos Italijoj lotuliukas.gif atseit as juoda ir tamsaus gymio, pati i itale panasi. Bet tie italai vistiek mirkciojo, net prie vyro. doh.gif Jiem bet kokia moteris- svarbu liezuvi palaidyt. Nes jie savo tu italiu nelabai megsta. Turim drauga itala- sake vedybos su itale labai rizikingos, nes skyrybu atveju - viskas praktiskai lieka jom, visas tavo uzgyventas turtas pagal istatyma biggrin.gif uztai jie myli lietuvaites, uztai mes karalaites lotuliukas.gif
Atsakyti
musu vakarykstis pasivaiksciojimas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2011 01 30, 21:12)
padukelis kox ax.gif
Papildyta:

Melisyte ir gime didele 4570g ir 60 cm... verysad.gif

Dar tokiu naujagimiu buna g.gif Neesu girdejusi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 01 31, 10:09)
musu vakarykstis pasivaiksciojimas  smile.gif
user posted image

Kaip smagu wub.gif mano vyras tai toooks uzsiemes, kad ne per kur su juo neiseisi i lauka pabut.. laikas pinigai verysad.gif
Atsakyti