Sveikos merginos. Matau pas kai kurias linksmas savaitgalis buvo

Pas mane ziaurus savaitgalis. Penktadieni suzinojau kodel savo mergytes neturiu, kodel jos sirdute sustojo

gavau tyrimu rezultatus, kalbejau ir su daktare kuri dare skrodima, mergyte mano buvo sveika, issivisciusi , jokiu issigyminu, jokios infekcijos , jokio uzdegimo nei man nei jai nebuvo, tiesiog virkstele apsisuko,

pasismauge mergyte mano

viska paaiskino man daktare... Isdrisau ir nuvaziuot ant kapu , aplankiau savo mergyte, nuveziau roziu.
Praverkiau visa diena.
Sestadienis buvo ziaurus. Anyta pakviete pietu, dar paprase kad atvesciau dokumentus tyrimus, labai nenorejau vaziuot jauciau kad bus kazkas blogai, bet vyras norejo labai tai ir nuvaziavom. Papietavome graziai visi,anyta paprase tyrimu galvojau paskaitys kas ten parasyta ir tiek. Bet ji pradejo viska uzsirasynet kas ir kaip na tyrimu rezultatus, pradejo kaltint daktarus kad jie kalti, ir norejo pasakyti kad as kalta esu kad vaika praradau

bet nutilejo , man tik rankos nutirpo, kojos su ledejo, silpna taip pasidare kad galvojau tuoj nu alpsiu , ji vis kazka kalbejo vis kazka sake man as nieko nebe girdejau, ji su tokia neapykanta su tokiu pikciu kalbejo ir i mane ziurejo , jos akys jos veidas toks buvo ... kad supratau kad ji manes taip nekencia

pradejo klaust koks mano daktares pavarde pas kuria eidavau , as net pamirsau pavarde daktares, ji i mane ziurejo kaip i durne ir gal desimt kartu klause kokia daktares pavarde, pasakiau kad nepamenu ji dar pasiuto labiau vos islemenau daktares pavarde , ir daugiau nieko nepamenu ka ji sake ka ji kalbejo tik zinau kad negero kazka

vyras stovejo ir tylejo ir neapgyne manes ,nepamenu kaip grizom namo, tik prabudau kaip sakant namie vonioje uzsidariusi

visa vakara ir visa nakti prasedejau vonioje, praverkiau

tik paryciais islindau is vonios ir i lova ilipau ir tik siandien is jos islipau. Kaip skaudu kad anyta apie mane si taip galvoja, kad si taip manes nekencia, kad...

net sirdyje kaip sakoma abidna, ja visa laika uzstodavau nuo sunu ir vyro, uztardavau ja visada ... ir po sito pradejau deliot viska, ir supratau kad as jai patykau tik tada kai mes su vyru tik draugavome, pamenu jos zodzius dabar kai ji man pries vestuves pasake tu atimi is manes mylimiausia sunu , bet pagalvojau kad tai ant juoku pasake

kai atvaziuodavome duodavo ten pvz kazko tai sakydavo ne jums vaikai o tau sunau, ir t.t. kaip sirdyje skaudu kad ji ...

skaudu kad vyras stovejo ir tylejo , nieko nepasake , neapgyne manes

o kas toliau bus ? as nepikstu ant jos , neapikantos nelaikau jai, nemoku pikt ant zmoniu , kaip sakoma man gali ir prisikt ant galvos as jiems atleisiu , o pati tyliai kentesiu