Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos

QUOTE(tanler @ 2011 01 31, 11:09)
musu vakarykstis pasivaiksciojimas  smile.gif
user posted image

Smagumynas. Žinai, tu ne kaip mama, bet kaip vyresnioji sesė savo panom atrodai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Matau pas kai kurias linksmas savaitgalis buvo 4u.gif Pas mane ziaurus savaitgalis. Penktadieni suzinojau kodel savo mergytes neturiu, kodel jos sirdute sustojo cray.gif gavau tyrimu rezultatus, kalbejau ir su daktare kuri dare skrodima, mergyte mano buvo sveika, issivisciusi , jokiu issigyminu, jokios infekcijos , jokio uzdegimo nei man nei jai nebuvo, tiesiog virkstele apsisuko, cray.gif pasismauge mergyte mano cray.gif viska paaiskino man daktare... Isdrisau ir nuvaziuot ant kapu , aplankiau savo mergyte, nuveziau roziu.
Praverkiau visa diena.
Sestadienis buvo ziaurus. Anyta pakviete pietu, dar paprase kad atvesciau dokumentus tyrimus, labai nenorejau vaziuot jauciau kad bus kazkas blogai, bet vyras norejo labai tai ir nuvaziavom. Papietavome graziai visi,anyta paprase tyrimu galvojau paskaitys kas ten parasyta ir tiek. Bet ji pradejo viska uzsirasynet kas ir kaip na tyrimu rezultatus, pradejo kaltint daktarus kad jie kalti, ir norejo pasakyti kad as kalta esu kad vaika praradau cray.gif bet nutilejo , man tik rankos nutirpo, kojos su ledejo, silpna taip pasidare kad galvojau tuoj nu alpsiu , ji vis kazka kalbejo vis kazka sake man as nieko nebe girdejau, ji su tokia neapykanta su tokiu pikciu kalbejo ir i mane ziurejo , jos akys jos veidas toks buvo ... kad supratau kad ji manes taip nekencia cray.gif pradejo klaust koks mano daktares pavarde pas kuria eidavau , as net pamirsau pavarde daktares, ji i mane ziurejo kaip i durne ir gal desimt kartu klause kokia daktares pavarde, pasakiau kad nepamenu ji dar pasiuto labiau vos islemenau daktares pavarde , ir daugiau nieko nepamenu ka ji sake ka ji kalbejo tik zinau kad negero kazka cray.gif vyras stovejo ir tylejo ir neapgyne manes ,nepamenu kaip grizom namo, tik prabudau kaip sakant namie vonioje uzsidariusi cray.gif cray.gif visa vakara ir visa nakti prasedejau vonioje, praverkiau cray.gif tik paryciais islindau is vonios ir i lova ilipau ir tik siandien is jos islipau. Kaip skaudu kad anyta apie mane si taip galvoja, kad si taip manes nekencia, kad... cray.gif net sirdyje kaip sakoma abidna, ja visa laika uzstodavau nuo sunu ir vyro, uztardavau ja visada ... ir po sito pradejau deliot viska, ir supratau kad as jai patykau tik tada kai mes su vyru tik draugavome, pamenu jos zodzius dabar kai ji man pries vestuves pasake tu atimi is manes mylimiausia sunu , bet pagalvojau kad tai ant juoku pasake cray.gif kai atvaziuodavome duodavo ten pvz kazko tai sakydavo ne jums vaikai o tau sunau, ir t.t. kaip sirdyje skaudu kad ji ... cray.gif skaudu kad vyras stovejo ir tylejo , nieko nepasake , neapgyne manes cray.gif o kas toliau bus ? as nepikstu ant jos , neapikantos nelaikau jai, nemoku pikt ant zmoniu , kaip sakoma man gali ir prisikt ant galvos as jiems atleisiu , o pati tyliai kentesiu cray.gif
Atsakyti
Ingridute, neimk i galva.. buvo nebuvo ta anyta.. ne su ja tau reikes gyventi. Jei zmogus kvailas- jau kvailas ir numirs. Nei tu kalta nei ka, niekas nekaltas del to kad virkstele apsisuko.. nei ta gydytoja kalta.. Kaip taip zmogus gali kalbet verysad.gif o dar eik va pas svetimus zmones gydytis, kai is savo artimo zmogaus paguodos nesulauki..Vyras tikrai ne kazkaip pasielge.. bet gal tiesiog ir jis stovejo be zado.. ir jam turbut nelengva.. ne visi elgiasi taip, kaip mes is ju tikimes. Pakalbek su juo. Paklausk ramiai graziai kodel jis taip elgesi.. gal tiesiog jis laiku ir vietoj nesureagavo.. Mano vyras toks karstakosis- jei kas nors ant manes zodi pasako - jis gatavas uzmust.. bet tai irgi kartais nera gerai. Kartais zmogus turi pagalvot.. Ka jau ta anyta ten uzsirase, ka jau ji ten padarys.. gydtojai skambins? nebeprikels tavo mergytes joks jos pyktis ir issisokimas. Nekreipk demesio ir neprisimink ka ji kazkada sake ir ka ji blogo padare.. tegu sau gyvena. Tu galvok apie save. Buk stipri ir zvelk i prieki.. group.gif mes su tavim.
Mano anyta palaidojo pries pora metu savo vyra. Kai nuvaziuojam pas ja, ji verkia kaip jai sunku gyventi ir kokia ji nelaiminga viena.. as suprantu- kiekvienam savo skausmas yra pats svarbiausias. Bet ji kaltina mano vyra, kad jis mazai demesio jai skiria, ji tiek prisikentejo.. ir kazkaip pamirsta, kad ir mano vyras pries pora menesio palaidojes savo vaika..gal ir jam blogai.. jau nekalbu apie save. As nekreipiu demesio..tegu gyvena sau kaip atrodojai geriausia..
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2011 02 01, 10:44)

Dėl kito leliuko, tai galvojame  mirksiukas.gif . Paklausk mėnesio pačioje pabaigoje  biggrin.gif .

Dėl vaikiukų svorių ir ūgių, tai tikrai tavo panytės didelės. Turbūt ir "darbas" šioks toks tokias pupytes pagimdyti. Vis vien sunkiau didesni vaikiukai.

Mano Kristupas buvo 3170 g. ir 51 cm., o Benediktas 3450 g. ir 52 cm.
Papildyta:
Nasata, labai smagu girdėti, kad kapanojies  4u.gif . Ir labai jaučiasi, kad kapanojies. Pamenu tavo pirmas žinutes... Žinai, po teisybei kraupokos buvo... Tikrai nepalyginama su tuo, kaip ir ką rašai dabar. Kuo didžiausios sėkmės tau. Manau, kad iš duobės jau išsikasei, dabar reikia ištiesti nugarą  4u.gif

sveikos 4u.gif
na paklausiu butinai mirksiukas.gif , na o as atrodo nesenai sirgau mmm, o snd ir vel pasirode doh.gif kazkokia nesamone tikrai, nesusireguliuoja niekaip ten niekas... doh.gif
na pirmaja kai gimdziau, buvo lb sunku, visa suplysau, lb sirgau po gimdymo, turejau vargo...o su kita Mergaite , tai viskas daug lengviau, tiek kad negyvas vaikiukas pats nesistumia, todel reikejo uzgult pilva dideliai moteriai, kad istumtu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 01, 13:46)
Ingridute, neimk i galva.. buvo nebuvo ta anyta.. ne su ja tau reikes gyventi. Jei zmogus kvailas- jau kvailas ir numirs. Nei tu kalta nei ka, niekas nekaltas del to kad virkstele apsisuko.. nei ta gydytoja kalta.. Kaip taip zmogus gali kalbet  verysad.gif  o dar eik va pas svetimus zmones gydytis, kai is savo artimo zmogaus paguodos nesulauki..Vyras tikrai ne kazkaip pasielge.. bet gal tiesiog ir jis stovejo be zado.. ir jam turbut nelengva.. ne visi elgiasi taip, kaip mes is ju tikimes. Pakalbek su juo. Paklausk ramiai graziai kodel jis taip elgesi.. gal tiesiog jis laiku ir vietoj nesureagavo.. Mano vyras toks karstakosis- jei kas nors ant manes zodi pasako - jis gatavas uzmust.. bet tai irgi kartais nera gerai. Kartais zmogus turi pagalvot.. Ka jau ta anyta ten uzsirase, ka jau ji ten padarys.. gydtojai skambins? nebeprikels tavo mergytes joks jos pyktis ir issisokimas. Nekreipk demesio ir neprisimink ka ji kazkada sake ir ka ji blogo padare.. tegu sau gyvena. Tu galvok apie save. Buk stipri ir zvelk i prieki..  group.gif mes su tavim.
Mano anyta palaidojo pries pora metu savo vyra. Kai nuvaziuojam pas ja, ji verkia kaip jai sunku gyventi ir kokia ji nelaiminga viena.. as suprantu- kiekvienam savo skausmas yra pats svarbiausias. Bet ji kaltina mano vyra, kad jis mazai demesio jai skiria, ji tiek prisikentejo.. ir kazkaip pamirsta, kad ir mano vyras pries pora menesio palaidojes savo vaika..gal ir jam blogai.. jau nekalbu apie save. As nekreipiu demesio..tegu gyvena sau kaip atrodojai geriausia..

Gal tu ir teisi, reiks paklaust vyro kodel jis taip pasielge? Dabar kaip tik apsiraminusi as jau siek tiek. Kai griz namo is darbo vyras reikes pasikalbet mums.
As anyta gerbiau ir gerbiu bet ji manes negerbia ir negerbia mano skausmo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 02 01, 13:35)
skaudu kad vyras stovejo ir tylejo , nieko nepasake , neapgyne manes  cray.gif o kas toliau bus ? as nepikstu ant jos , neapikantos nelaikau jai, nemoku pikt ant zmoniu , kaip sakoma man gali ir prisikt ant galvos as jiems atleisiu , o pati tyliai kentesiu  cray.gif

geras zmogus esi Ingridute...as kazin ar taip sugebeciau...nepergyvenk taip, ateis lakas, kai ir tave vyras apgins, tiesiog gal tokia situacija pasitaike, pats gal nesitikejo...o galbut Tavo anyta lb valdinga moteris? visos jos gaili tu savo sunu biggrin.gif
o Tu saves nekaltink..., juktu nekalta...juk norejai tik sveiko , SAVO vaiko...ir nera ko kistis Tavo anytai, ar kaltint jai Tave, o juolab jausti neapykanta...juk ne nuo Taves tai priklause, kad atsitiko nelaime, nors kartais kai kuriems zmonems sunku , tai suprasti...turi vyra ir remkis i ji...mane kai uzknisa anyta, gimines, tai nekeliu kojos, iki kol nepasiilgsta patys smile.gif laikykis wub.gif
Atsakyti
Sveikutės, degu po žvakelę visiems angeliukams su praėjusiais tyliaisiais gimtadieniais, su kitomis sukaktimis... user posted image
viki 81, džiaugiuosi geromis tavo naujienomis wub.gif
lairam, lauksim ir tavo gerų žinių mirksiukas.gif (mėnesio pabaigoje...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rencė: 01 vasario 2011 - 12:33
Ingridute ar zinai ta posaki, kad marti visada karti o anyta velnio pramanyta?
tai va cia sventa tiesa...
as su saviske praktiskai nebendrauju, aplankau tik is reikalo. tiek ji man uzkepus doh.gif ... pradzioj labai vyra spaudziau, kad vaziuot aplankyt, juk mama, bet dabar kai ji tiek rodo pastangu ir noro bendraut ne nesiulau vyrui vaziuot, jei jis nori nuvaziuojam ir tiek.
Man gal pasiseke, gal mes jau ilgai gyvenam ir perpratom viens kita, bet vyras visur uz mane piestu stoja, o as uz ji... net ir vaikas jei kas ant musu ka pasako duoda grazos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2011 02 01, 14:33)
Ingridute ar zinai ta posaki, kad marti visada karti o anyta velnio pramanyta?
tai va cia sventa tiesa...
as su saviske praktiskai nebendrauju, aplankau tik is reikalo. tiek ji man uzkepus  doh.gif ... pradzioj labai vyra spaudziau, kad vaziuot aplankyt, juk mama, bet dabar kai ji tiek rodo pastangu ir noro bendraut ne nesiulau vyrui vaziuot, jei jis nori nuvaziuojam ir tiek.
Man gal pasiseke, gal mes jau ilgai gyvenam ir perpratom viens kita, bet vyras visur uz mane piestu stoja, o as uz ji... net ir vaikas jei kas ant musu ka pasako duoda grazos  smile.gif

Taip ir as sakydavau vyrui vaziuojam pas tavo tevus i svecius, juk tevus reikia aplankyti, kaip sakoma daugiau lankiau ir sveciavausi pas ja negu pas savo mama verysad.gif verysad.gif tikiuosi kad vyras susiprotes mano ir gins mane taip kaip tave vyras gina.
Atsakyti
nesakau, kad mano tevai tobuli ar labai geri, tevai kaip tevai , bet atsitikus nelaimei vyras vaziuodavo pas mano mama, skambindavo , tardavosi, vaziuodavo su ja. Savo mamai tada jis ne kart neskambino.
as moku pykti ir to niekada nepamirstu blush2.gif ir nepamirsiu kai prie kuciu stalo pasake, kad nieks nesugeba pagimdyt jai anukes, vien tik bernus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 01 vasario 2011 - 12:44
o as nepamirstu, kai pasake, kad jos dukros vaikai bus tikresni anukai, nei mano vaikai(dar vaiku neturejom), bet dabar kai turim, tai skirtumas laaabai akivaizdus...todel klausiu draugiu turinciu sunus, ar tikrai nustosi labiau mylet sunu, kai jis susituoks ir suslilaus vaiku...? man nesuprantamas tox poziuris, dukra ir jos vaikus myliu labiau, o sunus mazdaug aj...bet juk ir jis ispopinta ismyletas, kaip ir ta dukra... doh.gif
o gal klystu, nes nezinau kaip butu , jeigu butu, nes dar ir sunaus neturiu... g.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2011 02 01, 14:33)
pradzioj labai vyra spaudziau, kad vaziuot aplankyt, juk mama, bet dabar kai ji tiek rodo pastangu ir noro bendraut ne nesiulau vyrui vaziuot, jei jis nori nuvaziuojam ir tiek.

as ir sakydavau vaziuojam , vaziuojam...dbr jau maziau, sakau vaziuok vienas jei nori...nes jie gyvena tam paciam mieste, bet niekad neuzvaziuoja...net anue turim nuvezt, kad nepamirstu kaip atrodo
Atsakyti
Mano anyta irgi reke po pirmo musu vaiko reke visa gerkle kad daugiau jokiu vaiku, kad tai pasuktinis jos anukas, kad labai sunku tuos vaikus auginti ir tt.. toks jausmas kad prikalbejo verysad.gif Bet ne jai juos auginti, ir ne jai sprest kiek tu vaiku mum reikia. Kodel jos nori vadovauti.. kedel negerbia vaiku sprendimo.. juk tie vaikai isauga ir turi savo prota.. Todel kazkaip visada galvoju ir nenoriu tokia tapti.. isaugs tas vaikas ir reikia ji paleisti i gyvenima zmogum.. o ne savo vaiku.. gimdai vaika ne sau.. o pasauliui.
Atsakyti