QUOTE(kristulee @ 2011 02 01, 16:31)
Labutis...
Aš nuolat čia paskaitinėju, tik toks jausmas kad mūsų era jau pasibaigė
. ateina naujos mamos ir kažkaip savaime gaunasi kad užleidi joms vietą...o liūdžiu kartu su kiekviena nauja mama, džiaugiuosi už tas, kurios jau pagavo gandrus, sėkmės mintyse linkiu visoms planuojančioms.
mano gyvenimas tai kalnai ir nuokalnės. tik kažkaip stengiuosi eit tolyn... kol kas su visa mažiukų trijule draugaujam namuose- o veiklos su jais per akis
. net mažoji panelytė nenusileidžia broliams- tai tik spėk gaudyt, saugot, ramint,mokint, taikyt ir guost. dičkis tikras vyras- mokosi gerai, tik kaip ir berniukas, toookių durnizmų prisigalvoja...bet šiaip šaunuolis
o naktis mano mintims ir prisiminimams... sunku, skaudu, neteisinga... bet tai yra gyvenimas, ir toks jau jis man skirtas.
Smagu kad prisimeni mane
Aš nuolat čia paskaitinėju, tik toks jausmas kad mūsų era jau pasibaigė

mano gyvenimas tai kalnai ir nuokalnės. tik kažkaip stengiuosi eit tolyn... kol kas su visa mažiukų trijule draugaujam namuose- o veiklos su jais per akis

Smagu kad prisimeni mane

jo aš taip pat skaitinėju ir pergyvenu kad vis daugėja nauju mamu ,bet kaip ir sakai pradėjau svetimėti šioje temoj

:gerai kad neturi laiko ,vis mažiau laiko lieka liudniems dalykams,smagu kad mažiukė tavo tokia pasiutelė ,juk ji lepunėlė pas jus ,turbūt

Papildyta:
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 02 01, 16:29)
Turbut as per daug ja isileidau pas save
daugiau nebe isileisiu ir laikysiuos atstumo nuo jos , o taip tai bendrausiu kaip bendravau su ja, ir gerbsiu ja kaip ir gerbiau
Papildyta:
na sita zinau kad pas mane uosvis tai tikrai geras
jis labai nuosirdus yra ir jausmingas
negu anyta. Pamenu kai grizom su vyru is egipto nuvaziavom pas uosvius pranest zinia kad as laukiuosi
anyta nei nudziugo nei ka, bet pamenu uosvis tai apsidziauge labai ir sypsojosi ir verke, emocijos pas ji ...
ir kaip pamenu vestuves buvo ir uosvis apsidziauge ir apsiverke kad mes jau vyras ir zmona, ir pamenu kaip prie zagso pasveikino apkabino pasake martele mano bukit laimingi
o anytos nepamenu kad butu priejusi prie manes ir pasveikinusi arba as nebe pamenu 

Papildyta:
na sita zinau kad pas mane uosvis tai tikrai geras

tai labai gerai kad nors uošvis geras žmogus,vis kažkiek lengviau