Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos

QUOTE(*Aniri* @ 2011 02 02, 11:22)
Tanler, nu ir kaip tas dopleris? kaip as norejau to daikto (cia apie dopleri), visus internetus islandziojau, Vilniui neradau, kur radau mergyte nenorejo siust tai taip ir likau be jo. Zinok svaigau kaip miegosiu apsikabinus ausines. Nes man baisinga fobija, ypac kai arteja vizitas pas gyd. Bet dabar jau turbut nebepirksiu.  g.gif

tai raso kad ji mazdaug reikia naudoti nuo 20savaites buvau pabandzius ti gyrdisi ri dabar smile.gif bet dabar nenaudoju....dar kiek palauksiu...o tada pradesiu vakarais klausytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 02 02, 11:51)
tai raso kad ji mazdaug reikia naudoti nuo 20savaites buvau pabandzius ti gyrdisi ri dabar  smile.gif bet dabar nenaudoju....dar kiek palauksiu...o tada pradesiu vakarais klausytis smile.gif

Matai kaip g.gif As skaiciau kad geriausiai nuo 12 savaites, bet sirdele girdisi ir anksciau. O paskui jau judesiukus kai jauti tai nelabai jis prasmes turi. g.gif
Atsakyti
aš negaliu jai pasakyti,kaip tai širdis neleidžia-turėtu žmogus pats susiprasti,bet...dar,kad nešnekėtu nęsamonių,bet kartais taip suvelia,kd nei juoktis ,nei verkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2011 02 02, 11:54)
Matai kaip  g.gif  As skaiciau kad geriausiai nuo 12 savaites, bet sirdele girdisi ir anksciau. O paskui jau judesiukus kai jauti tai nelabai jis prasmes turi.  g.gif

nezinau gal negerai supratau reiktu susirasti instrukcija lietuviu kalba g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2011 02 02, 12:06)
Aciu  4u.gif  laikausi normaliai. Jau jauciu savo stebuklelio judesiukus  wub.gif  Tik ta beprotiska baime  doh.gif

saunu girdet, noreciau ir as tuos judesiukus kuo greiciau pajusti wub.gif o baime tai tikrai didelis priesas, neina jos niekaip nuvyti schmoll.gif

QUOTE(Laureanza @ 2011 02 02, 12:09)
po kiek laiko vėl pasiryžot pastoti-tos kurios laukiasi?ar nebuvo baimės?

as pastojau po 5 menesiu ax.gif baime yra ir bus...

QUOTE(tanler @ 2011 02 02, 12:14)
.Nusipirkau sau dopleri vaikosyrdele klausyti  blush2.gif nes turbut tik taip galesiu ramiai miegoti.

as irgi ji turiu buvau nusipirkus, kai laukiausi savo angelelio, bet taip sirdutes ir neisgirdau per ji verysad.gif

QUOTE(tanler @ 2011 02 02, 12:51)
tai raso kad ji mazdaug reikia naudoti nuo 20savaites buvau pabandzius ti gyrdisi ri dabar  smile.gif bet dabar nenaudoju....dar kiek palauksiu...o tada pradesiu vakarais klausytis smile.gif

keista, kad tu taip anksti isgirdai, gal sumaisei ka g.gif per ji pradedi girdet tik nuo 20sav. nebent tu isigyjai toki, kaip daktarai turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laureanza @ 2011 02 01, 22:39)
Sveikos mamytės,as cia naujokė...bet su tokiu paciu skausmu kaip ir visos...šiais metais netekau dukrelės...tikiuosi priimsit i savo gretas wub.gif

Sveika prisijungusi verysad.gif gaila, kad čia susitikome, bet čia rasi ramybę, paguodą... skausmas ir ilgesys bus tavo draugais visą gyvenimą...
Matau anytas aptarinėjate - aš neturiu kuo skųstis, man ji labai padeda, gal net per daug vaikus lepina, kartais įsikiša per daug į mūsų santykius, tada padidinu bendravimo atstumą - kuriam laikui viskas gerai būna. Daug padėjo prižiūrint vaikus, ypač su mažuoju... Ir košeles virdavo, prie miegančio budėdavo, kai ėjau į darbą-ji sūnelį prižiūrėjo. Dažnai mano patarimo klausia. Kartais pasako ne tą ir ne vietoj, bet tai smulkmenos.
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2011 02 02, 12:07)
nezinau gal negerai supratau reiktu susirasti instrukcija lietuviu kalba  g.gif

as tau atsakysiu, nes turejau su abiem nestumais.
isgirsti galima ir anksciau, bet sunku, kartais gali ilgai ieskoti sirdutes, nes ji maza ir nelabai garsiai plaka. daznai girdimi gimdos tonusai, galima sumaisyt su sirdute. arba net savo sirdi gali isgirst, bet tavo ritmas bus letesnis, apie 80-100. o leliuko 130-160. po 20 sav jau girdesis aiskiau ir lengviau bus surast sirdute, nes leliukas jau didesnis. ir velesniais menesiais as darzai klausydavausi, nes leliukas juk nejuda pastoviai, buna ir ramybes busenos, miega, va tada man ir budavo neramu. o pasiklausai, tonai normalus ir ramiau.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2011 02 02, 13:13)
as tau atsakysiu, nes turejau su abiem nestumais.
isgirsti galima ir anksciau, bet sunku, kartais gali ilgai ieskoti sirdutes, nes ji maza ir nelabai garsiai plaka. daznai girdimi gimdos tonusai, galima sumaisyt su sirdute. arba net savo sirdi gali isgirst, bet tavo ritmas bus letesnis, apie 80-100. o leliuko 130-160. po 20 sav jau girdesis aiskiau ir lengviau bus surast sirdute, nes leliukas jau didesnis. ir velesniais menesiais as darzai klausydavausi, nes leliukas juk nejuda pastoviai, buna ir ramybes busenos, miega, va tada man ir budavo neramu. o pasiklausai, tonai normalus ir ramiau.

Tai reiskias as kazka netaip supratau 4u.gif
Papildyta:
P.s. kiek mes siandien sveciu turim tupinciu apacioj g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2011 02 02, 12:23)

P.s. kiek mes siandien sveciu turim tupinciu apacioj  g.gif

Čia gal jūsų anytos susirinko pasiskaityt,ką apie jas rašot g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2011 02 02, 13:26)
Čia gal jūsų anytos susirinko pasiskaityt,ką apie jas rašot g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif,

Laureanza, apkabinu stipriai console.gif... tiek laiko laukta, tiek mylėta, tiek tikėtasi wub.gif wub.gif wub.gif ... ir atimta... skaudu be galo verysad.gif... lai šie namučiai tau padės atrasti vidinę ramybę, norą tiestis ir eiti pirmyn... tik neskubėk... arba... skubėk lėtai wub.gif.
Mano mergytės istorija yra Žvaigždelėse 4u.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limour: 02 vasario 2011 - 13:09
QUOTE(*Aniri* @ 2011 02 02, 13:23)
P.s. kiek mes siandien sveciu turim tupinciu apacioj  g.gif

Taip visada kai ateina nauja mama 4u.gif
Atsakyti