Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliuku mamos

QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 03, 20:41)
Uzsiimk kazkuo.. kazkuo mazu.. po truputi po truputi.. as taip ir gyvenu.. kazko laukdama.. Laukiu kol drauge gris.. laukiu kol 5 ryto ateis ir vel kelsiuos, malonu man tuos rubelius zvejot.. laukiu pavasario..laukiu filmo.. kazkaip kazka susikuriu, kad butu apie ka galvot.. Jei megsti gamint- nusiziurek koki imantru recepta internete, eik pirk, daryk.. lauk vyro.. tiesiog mazais mazais zingsneliais.. mazais kasdieniais rupesciais.. tik i prieki ir i prieki..
Papildyta:
Paziurejau Lairam tavo anketa.. ar kaip cia galima pavadint.. ir supratau ko cia mes taip inirtingai diskutuojam  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Mes cia dviese varom issijuose, zinai kodel??  lotuliukas.gif

Tikrai liuks patarimas. As iskarto po laiduotuviu irgi taip gyvenau.....zingsnelis po zingsnelio ir dabar jau geriau cool.gif Buna tokiu uzimtu dienu, kad tik atsigulus prisimenu savo angeliuka verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 02 03, 21:29)
Matai kaip cia pas atve vyras  biggrin.gif  na mano vyras neleidzia  trumpai plaukus nusikirpt ir persidazyt , visada kai einu i kirpykla tai jam sakau viskas nusikirpsiu plaukus trumpai ir nusidazysiu juodai, tai sake kad net nesvajociau  ir kol kirpykloj bunu visa laika tada sms eina kad nebandyciau taip pasiegt  lotuliukas.gif  bet taip ir nenusidaziau juodai, tik buvau trumpai plaukus nusikirpusi o dieve kaip jis tada piko ant manes  lotuliukas.gif  bet nieko jau ataugo ir vel su ilgais plaukais esu  smile.gif

As irgi esu is prigimties blondine, ir dar ilgakase. Mano vyrui tai labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Murmisė @ 2011 02 04, 13:05)
Nors dabar kai sutinku pažįstamus, nebeverkiu, laikausi iš paskutiniųjų.

Nevalia prie svetimų verkti, aš taip nusistačiau, nors pradžioje kai tas skausmas begalinis buvo, buvo nesvarbu niekas, ėjau gatve per ašaras kelio nematydama, nesigėdyjau nieko, o dabar savo skausmą tik sau pasilieku, ir visos turbūt pritarsite, kad verkiame tyliai, kad net savas žmogus nematytų ir negirdėtų.
QUOTE(Murmisė @ 2011 02 04, 13:05)
Buvau prieš kelis mėnesius pas vieną gydytoją, kuris pasakė, kad dar ne viskas prarasta, bet tam kad galėčiau bandyti dar kartą, reikia įvykdyti planą. Pirma - numesti svorį. Pradėjus laikytis MĖ dietos po gimdymo jau neliko 18 kg, nežinau kiek čia mitybos įtaka, kiek stresas, bet svoris krito dienom. Aišku aš ir buvau jau geras paršelis, nes po visko jau grįžau namo būdama beveik trijų nulių zonoj. Dar liko 12 kg. Jaučiuosi daug geriau fiziškai. Po nelaimės negalėjau gyventi be vaistų, buvo pripažinta bronchinė astma, inhaliatorius visada buvo rankose, vos kvėpuodavau, numetus svorį nebereikia ir vaistų. Nors gydytoja sakė, kad tai dar viena lėtinė liga, vaistus reikės naudoti visą gyvenimą. Vykdau planą, nors apie kitą vaikelį net negalvoju, blokuojasi mintys, tarsi galvodama apie kitą vaikelį išduosiu savo dukrytę.

Tikėk iki paskutinio, kad nėra padėties be išeities net tada kai visi rėkia, kad tai neįmanoma. Viltis visada yra tik reikia labai labai tikėti. Niekada jos neišduok.
Aš ir maniau, kad išduodu savo dukrytę galvodama apie kitą vaikelį. Jei mūsų angelai galėtų prabilti, į ausytę tikrai pakuždėtų, kad: "Mamyte, tu manęs niekada neišduosi, nes aš visąlaik tavo širdyje. Aš labai labai noriu sesytės ar broliuko, kurį galėčiau saugoti ir mylėti".
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2011 02 04, 15:03)
Monikam grazaus susitikimo wub.gif

aciu 4u.gif galetu greiciau ateiti ta diena ax.gif

kaip tau sekasi? kaip su ta peticija baigesi?

QUOTE(Laureanza @ 2011 02 04, 15:31)
smagu , kad taip galite isgyventi netekti...matyt stipri esate... 4u.gif as galvojau, kad esu stipri, bet ziuriu, kad netektis mane palauze ir sujauke galvele... verysad.gif

tau dar labai mazai laiko praejo, su laiki tas skausmas truputi su mazes, bet nepaliks taves neikados. buk stipri ir stenkis gyvent toliau, nors zinau, kad tai yra labai sunku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikam: 04 vasario 2011 - 15:55
Sveikos 4u.gif
Jau snd pavargau dry.gif net nepajauciau kaip diena prabego..
Paskaiciau ka raset. Del masazu nezinau ar jie padeda.. man atrodo, kad tai laikinas pagerejimas..O del odos, jei po gimdymo lieka- tai jau nebe labai ir kur ja sukisi.. Siaip oda elsatinga- ji traukiasi ir pleciasi.. Bet jau jei issitampe- tai belieka operacija daryt.. Jokiu sportu odos atgal nesugrazinsi i pradine padeti.. verysad.gif
Atsakyti
TO KZAZE
taip tu teisi,as verkiu dabar tyliai-širdyje,kad brangiausi žmonės nematytu...o siaip turiu kiekviena diena iki 16val sau kai MB darbe,mazoji darzelyje-ta laika,verkiu,kaukiu,galvoju,svajoju...o kai jie grysta as ta pati mama,drauge-linksma,neverkianti...
Atsakyti
Man pradejo skaudet desini sona na ne daznai bet retkarciais tokie skausmai uzeina, ir jau nebe kraujjuoju tokios kaip tepliones su isskyrom, ir vis galvoju kad tas skausmas gal yra kad gymda traukiasi ir jauciu as tai net nezinau , gak skambintis daktarei klaust kas cia man viksta? verysad.gif ar gimda cia traukiasi ar kazkas negero ? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 02 04, 22:34)
Man pradejo skaudet desini sona na ne daznai bet retkarciais tokie skausmai uzeina, ir jau nebe kraujjuoju tokios kaip tepliones su isskyrom, ir vis galvoju kad tas skausmas gal yra kad gymda traukiasi ir jauciu as tai net nezinau , gak skambintis daktarei klaust kas cia man viksta?  verysad.gif  ar gimda cia traukiasi ar kazkas negero ? verysad.gif

Kad kai gimda traukiasi, tai gal neskauda zinok sono.. as atsimenu daktare sake, kad kai maitini traukiasi gimda, tai tiesiog mausdavo pilvo apacia.. o cia gal kas kita. Gal siaip skaudena.. nueik pasitikrint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 05, 00:36)
Kad kai gimda traukiasi, tai gal neskauda zinok sono.. as atsimenu daktare sake, kad kai maitini traukiasi gimda, tai tiesiog mausdavo pilvo apacia.. o cia gal kas kita. Gal siaip skaudena.. nueik pasitikrint  4u.gif

Tai vat nezinau ka ir daryt man pas ginekologe vasario23diena ar man laukti tos dienos ar pirmadieni skambintis savo seimos daktarei? g.gif
Atsakyti
Mano drauge rytoj isvaziuoja gimdyt... Ta pati, kuri susirinko beveik visus mano angelelio daiktelius.. Zinau, jei buciau turejus savo berniuka ant ranku, nebutu taip kaip dabar. Net zinau kas yra.. gniauzia gerkle kazkas. verysad.gif Palinkejau sveiko ir ramaus vaikelio. O asaros rieda kaip pupos... labai noriu, kad viskas butu gerai, turbut ji ir apie mane pagalvos. Ir tai turbut neprides pasitikejimo rytojaus dienai.. Labai lauksiu zinutes, kad viskas gerai.. kad galiu ateiti aplankyt.. tai bus lyg koks dar vienas mazas zingsnelis link mano naujo vaikelio.. lasas stiprybes i mano sirdi, kad viskas bus gerai.. Pries menesi galvojau kad neisiu jos lankyt i gimdymo namus, ateisiu i namus. Bet dabar kaip tik noriu i ta leliuku skyriu.. noriu paziuret i juos mazycius, sveikus ir patenkintus.. noriu isitikint, kad pasaulyje yra daug sveiku vaikuciu ir laimingu mamyciu.. zodziu dienele rytoj bus laukime.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 05, 01:01)
Mano drauge rytoj isvaziuoja gimdyt... Ta pati, kuri susirinko beveik visus mano angelelio daiktelius.. Zinau, jei buciau turejus savo berniuka ant ranku, nebutu taip kaip dabar. Net zinau kas yra.. gniauzia gerkle kazkas.  verysad.gif Palinkejau sveiko ir ramaus vaikelio. O asaros rieda kaip pupos... labai noriu, kad viskas butu gerai, turbut ji ir apie mane pagalvos. Ir tai turbut neprides pasitikejimo rytojaus dienai.. Labai lauksiu zinutes, kad viskas gerai.. kad galiu ateiti aplankyt.. tai bus lyg koks dar vienas mazas zingsnelis link mano naujo vaikelio.. lasas stiprybes i mano sirdi, kad viskas bus gerai.. Pries menesi galvojau kad neisiu jos lankyt i gimdymo namus, ateisiu i namus. Bet dabar kaip tik noriu i ta leliuku skyriu.. noriu paziuret i juos mazycius, sveikus ir patenkintus.. noriu isitikint, kad pasaulyje yra daug sveiku vaikuciu ir laimingu mamyciu.. zodziu dienele rytoj bus laukime..  wub.gif

Man ir reidejo asaros pacios net ju nesulaikiau , buvau pas sese , dukterecia nemiegojo as atejau ir pasakiau sesei eik pavalgyk ramiai as pabusiu su ja, uzmigdysiu , as jos nosite glosciau o ji ziurejo i mane tokiom didelem savo akytem, ir glostau glostau jai nosite ir rieda asaros nes galvoju apie savo mergyte, kad galejau jai glostyt nosyte ir ja migdyt ... o dabar glostau dukterecios nosyte ir matau kaip ji uzmiega ramiai, o pas mane asaros rieda pacios , nusisypsoajau jai, ir savo mazutes paprasiau kad saugotu sunena ir mazaja dukterecia .

ir prasau savo mergytes kad tegu saugo ir ta leliuka kuris ateis rytoj , kad viskas butu gerai, kad ta mamyte dziaugtusi ... parasyk rytoj butinai Meskut5 kaip ten tavo draugei
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif ziuriu musu skyrelis nemiega...o as pastebejau kad uzeinu cia ir visada apsiasaroju verysad.gif tai sdabar stengiuosi maziau rasyti cia nes nesinori tu blogu emociju, pergyvenimu....

Kas yra gymdos sausitraukimai nemaitinant doh.gif man leido vaistus susitraukimui, israse is GN sekanti ryta negaliu pajudeti uzeina kaip saremiai...taip issigandau vazivau i GN tai sake kada paskutyni karta ta didiji reikala darei biggrin.gif o as nei neprisimenu per tas 3dienas ka dariau...tai sake mikrolaxa ir i tulika, todel taip skauda...o as jau issigandau kad vel gymdauarba kazka paliko ten doh.gif ....bet ryskiai toks skausmas rytais uzeidavo ir sekanti ryta buvo tas pats...o paskui jau maziau...
Atsakyti
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 02 04, 23:24)

ir prasau savo mergytes kad tegu saugo ir ta leliuka kuris ateis rytoj , kad viskas butu gerai, kad ta mamyte dziaugtusi ... parasyk rytoj butinai Meskut5 kaip ten tavo draugei

Dekui tau 4u.gif parasysiu 4u.gif
Atsakyti