QUOTE(Meskute5 @ 2011 02 03, 20:41)
Uzsiimk kazkuo.. kazkuo mazu.. po truputi po truputi.. as taip ir gyvenu.. kazko laukdama.. Laukiu kol drauge gris.. laukiu kol 5 ryto ateis ir vel kelsiuos, malonu man tuos rubelius zvejot.. laukiu pavasario..laukiu filmo.. kazkaip kazka susikuriu, kad butu apie ka galvot.. Jei megsti gamint- nusiziurek koki imantru recepta internete, eik pirk, daryk.. lauk vyro.. tiesiog mazais mazais zingsneliais.. mazais kasdieniais rupesciais.. tik i prieki ir i prieki..
Papildyta:
Paziurejau Lairam tavo anketa.. ar kaip cia galima pavadint.. ir supratau ko cia mes taip inirtingai diskutuojam
Mes cia dviese varom issijuose, zinai kodel?? 
Papildyta:
Paziurejau Lairam tavo anketa.. ar kaip cia galima pavadint.. ir supratau ko cia mes taip inirtingai diskutuojam

Tikrai liuks patarimas. As iskarto po laiduotuviu irgi taip gyvenau.....zingsnelis po zingsnelio ir dabar jau geriau

Papildyta:
QUOTE(Ingridute =) @ 2011 02 03, 21:29)
Matai kaip cia pas atve vyras
na mano vyras neleidzia trumpai plaukus nusikirpt ir persidazyt , visada kai einu i kirpykla tai jam sakau viskas nusikirpsiu plaukus trumpai ir nusidazysiu juodai, tai sake kad net nesvajociau ir kol kirpykloj bunu visa laika tada sms eina kad nebandyciau taip pasiegt
bet taip ir nenusidaziau juodai, tik buvau trumpai plaukus nusikirpusi o dieve kaip jis tada piko ant manes
bet nieko jau ataugo ir vel su ilgais plaukais esu 

As irgi esu is prigimties blondine, ir dar ilgakase. Mano vyrui tai labai patinka