O as turejau kelis meginukus Estee lauder Advanced night repair paakiu kremuko.. jis toks labai idomios konsistencijos, kaip vazelinas

vizualiai uzpildo smulkias rauksleles, sulygina oda po akim, nes jam yra silikono. Aisku, tai galbut ner labai gera, bet as nesigilinu.. esme ta, kad viena mergaite parase, kad tas kremukas uztepus nakciai jai padeda atsibusti grazesniais paakiais.. t.y maziau patinus, sviesiasniais, labiau pailsejusiais ir t.t kazkaip as skeptiskai paziurejau..nu raso, kad tas kremas stebuklas, bet kazkaip zinot kaip buna su tais stebuklais

as turiu tokia problema, kad man ryte retai kada mano paakiai patinka.. paburke, patamseja, nu kol igauna normalia isvaizda daug laiko praeina.. tai galvoju vat kaip tik pabandysiu ta kremuka paziuret ar tikrai ta daro..nes siandien ryte turiu susitikima.. ir zinokit nzn, ar cia tik sutapimas ar tikrai tas kremas padejo

paakiai tikrai kitokie! sviesesni, tokie lygesni.. tikrai daug geriau atrodo.. nezinau, gal matau ka noriu matyt, nu bet atrodo, kad ne

man sita kremuka butu gaila naudot kasdien, bet pvz pries svarbias sventes, ar po kokio vakarelio, kai nori geriau atrodyt ant ryto manau tikrai super

bet patikslinu, kad tai tiko man, tai nereiskia, kad ir jum bus toks pat poveikis..

jis turi kazkoki sviesinanti poveiki, todel paakiai atrodo daug skaistesni ryte. Va, rdau tinkama zodi apibudint

nors pas mane jie ir taip ner tamsus..ner laaaabai juodu ratilu