Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečių Pabališkių susibūrimas

Labas dienas merginos. Ar priimsit mane i savo buri?
4u.gif 4u.gif 4u.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2011 03 13, 18:42)
Gičlux, kuriam salone? As irgi noreciau blush2.gif

man namie mergina darė, nes augina 3 mėnesių leliuką wub.gif

QUOTE(Fordanė @ 2011 03 13, 18:44)
Labas dienas merginos. Ar priimsit mane i savo buri?
4u.gif  4u.gif  4u.gif  ax.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif prašom junkis, kuo mūsų daugiau, tuo smagiau thumbup.gif kur jūs gyvenat, ar gyvensit? papasakok apie save plačiau bigsmile.gif
Atsakyti
Nu kiek supratau jus visos is Pabaliu esat?. As gyvenu uz miesto(nutekejau ten). Turiu sunu, vyra. Tikuosi priimsit i savo tarpa ax.gif nors ir ne is pabaliu esu
Atsakyti
Ačiū seimai už priėmimą 4u.gif Gi2lux'ei už puikiai parinktą užkandą ir jos atvežimą 4u.gif Nisei už šventines taures 4u.gif O visoms kitoms, už puikią nuotaiką smile.gif
Fordane, kodėl Pabalius pasirinkai?
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 03 14, 07:40)
Ačiū seimai už priėmimą  4u.gif Gi2lux'ei už puikiai parinktą užkandą ir jos atvežimą  4u.gif Nisei už šventines taures  4u.gif O visoms kitoms, už puikią nuotaiką  smile.gif
Fordane, kodėl Pabalius pasirinkai?

Daugiau netrugdysiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fordanė @ 2011 03 14, 10:17)
Daugiau netrugdysiu. smile.gif

trukdyk 4u.gif smalsu buvo, gal gyvenai, gal dabar netoli gyveni...
Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2011 03 13, 18:42)
Gičlux, kuriam salone? As irgi noreciau blush2.gif

as irgi noriu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gi2lux @ 2011 03 13, 18:56)
man namie mergina darė, nes augina 3 mėnesių leliuką  wub.gif

4u.gif tai kaip tas patinimas? jau praejo? o galima i az - kontaktus? ax.gif ir dar... kas turit rekomenduoti gera kirpeja? pas kuria nebutu eiliu 2 men i prieki doh.gif nes man dazniausiai prireikia cia ir dabar, bet sutinku savaite eilej pastoveti drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2011 03 14, 10:55)
as irgi noriu  4u.gif
Papildyta:

4u.gif  tai kaip tas patinimas? jau praejo? o galima i az - kontaktus? ax.gif  ir dar... kas turit rekomenduoti gera kirpeja? pas kuria nebutu eiliu 2 men i prieki  doh.gif  nes man dazniausiai prireikia cia ir dabar, bet sutinku savaite eilej pastoveti  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

Pas mano kirpėja ilgos eilės doh.gif aš iš po kirpimo, jai sekančiam vizitui užsirašau . dėl permanentinio atsiųsiu až 4u.gif
patinimas jau beveik praėjo, pradėjo luptis šašiukai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fordanė @ 2011 03 13, 20:05)
Nu kiek supratau jus visos is Pabaliu esat?. As gyvenu uz miesto(nutekejau ten). Turiu sunu, vyra. Tikuosi priimsit i savo tarpa  ax.gif nors ir ne is pabaliu esu

Gaila, anksciau neapsireiskei, butume susitikt galeje is karto... Kol dar namas tuscias, butume ir daugiau tilpe... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Nu kaip Pabaliai laikosi? Kazkaip pavasaris eina eina ir niekaip neateina doh.gif
Klausykit, negi visos vaikstot pas kirpeja, pas kuria reikia pries 2 menesius uzsirasyti. Gi2lux kirpeja mane pasiule uzrasyti geguzes vidury doh.gif Nu kazkaip nezinau, o ka daryti, jeigu man iki to geguzes vidurio dar milijonass progu ir kokius 3 kartus iki tada reikes susukavimo? schmoll.gif rolleyes.gif Nesuprantu, Kaune, kad ir pas pacius geriausius kirpejus, tikrai, max 2 savaites doh.gif O kai labai reikia, aisku tai papildomai kainuoja, tai ir ta pacia diena ikisdavo i koki tarpeli ax.gif Nu zodziu, nezinau ka daryt, bet reikia susirast kas padarys sukuosena penktadieniui, ir kitam penktadieniui drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(femme_fatale @ 2011 03 15, 09:23)
Labas rytas 4u.gif
Nu kaip Pabaliai laikosi? Kazkaip pavasaris eina eina ir niekaip neateina  doh.gif
Klausykit, negi visos vaikstot pas kirpeja, pas kuria reikia pries 2 menesius uzsirasyti. Gi2lux kirpeja mane pasiule uzrasyti geguzes vidury  doh.gif Nu kazkaip nezinau, o ka daryti, jeigu man iki to geguzes vidurio dar milijonass progu ir kokius 3 kartus iki tada reikes susukavimo?  schmoll.gif  rolleyes.gif Nesuprantu, Kaune, kad ir pas pacius geriausius kirpejus, tikrai, max 2 savaites  doh.gif  O kai labai reikia, aisku tai papildomai kainuoja, tai ir ta pacia diena ikisdavo i koki tarpeli  ax.gif  Nu zodziu, nezinau ka daryt, bet reikia susirast kas padarys sukuosena penktadieniui, ir  kitam penktadieniui  drinks_cheers.gif

Mane irgi labai užknisa laukimai, ypač pas kosmetologę, kai pasako, kad 2 mėn laukti doh.gif Ieškau kitos kosmetologės vien dėl to. O kirpėjai pabandyk paskambinti 868362483, Rita. Dirba pietiniame "Agnes" salone. Aš plauku galus pas ja kerpu, kortelėje parašyta plaukų stilistė, gal ir šukusenas daro. Man ji patinka, labai maloni, eilių po 2 mėn nėra. Paskambinu, kitą dieną priima.
Atsakyti
Nise, ką tik skambinau į Šiaulių vandenis, sakė žmonės galės jungtis vasarą: liepą-rugpjūtį. Iki žiemos turėsime nuotekų tinklus tikrai.
Atsakyti