Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliečių Pabališkių susibūrimas

QUOTE(nise @ 2011 05 04, 20:53)
stai mano nupjautos, isgelbetos nuo nusalimo tulpes.kaip man grazu..............

user posted image

koks grožis wub.gif

Nenušalo mūsų gėlytės vakar, nes labai greitai sniegas nutirpo. po keleto valandų mano besmegenio tik kepurė belikusi hihihi.gif
Atsakyti
Nise, labai įspūdingos tavo tulpės tiek žiedlapių gausa, tiek spalva wub.gif
Atsakyti
gi2lux.kaip tu taip ikeli tas nuotraukas.man niekaip nepavyksta blush2.gif gal galima isamu aprasyma???? ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nise @ 2011 05 09, 22:55)
gi2lux.kaip tu taip ikeli tas nuotraukas.man niekaip nepavyksta  blush2.gif  gal galima isamu aprasyma???? ax.gif  ax.gif

KAi keli, atkreipk demesi buna parasytas nuotraukos dydis pvz 60x50
TAi parasyk vietoj to pvz 300x ir jis jau antra parametra pats paraso...
Atsakyti
sveikutes. jau i nama prisivedem vandentieki, o gatveje vis arteja, arteja didieji ekskavatoriai link musu namu.sako, kad beveik visa savaite i namus su masina neivaziuosi schmoll.gif schmoll.gif
ka jus veikinejate?????? ko tokios nekalbios blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(nise @ 2011 05 11, 18:55)
sveikutes.  jau i nama prisivedem vandentieki, o gatveje vis arteja, arteja didieji ekskavatoriai link musu namu.sako, kad beveik visa savaite i namus su masina neivaziuosi schmoll.gif  schmoll.gif
ka jus veikinejate?????? ko tokios nekalbios blink.gif  blink.gif  blink.gif

Kas vede? Samdet, ar patys?

Atsakyti
vede musu senieji santechnikai(kai statem nama, jie darbavosi).
Atsakyti
Na, klausykit, sveikutes, negi niekas pas jus nevyksta, taip tylu ramu, niekas nebesikalba?

g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos, silpna darosi, ieškau dovanos 4 metų berniukui. Šlamšto pilna, radau ūgio matuoklę, bet kaina didelė. Nežinau ką padovanoti verysad.gif verysad.gif Nebenoriu net į gimtadienį eiti. Gal patartumėte ką nors orginalaus arba praktiško 4u.gif 4u.gif Plastikinių žaislų nenoriu...
Atsakyti
labas, aulina. pasakysiu keleta dalykeliu, kurie vaikams tikrai naudingi,nors gal tikrai nera svajoniu dovana mirksiukas.gif
tokiam maziukui tiktu lenta(ant jos rasoma, piesiama kreidelemis arba markerisia)maciau yra bruklino tokioj zaislu parduotuveje. dar berniukams patinka tokie plaktukai ir figureles.jie mediniai ir reikia viska sukalti(pradziamoklsis kuo puikiausias0.) irknygeos-enciklopedijos pagal jo amziu-kuo geriausia dovana-vaikas ir daugiau su teveliais bendrauja, klausinedamas, daugiau domisi.kas cia dar?????yra neblogu ivairiu atminti lavinanciu zaidimu. pasiziurinek, tikrai yra pasirinkimas. sekmes. jei ka prisiminsiu-parasysiu.
seima, as tau neatrasiau.kontaktus gausiu, kai vyras ryt parvaziuos. ok????
Atsakyti
Nera taip skubu, palauksim... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nise @ 2011 05 16, 21:55)
labas, aulina. pasakysiu keleta dalykeliu, kurie vaikams tikrai naudingi,nors gal tikrai nera svajoniu dovana mirksiukas.gif
tokiam maziukui tiktu lenta(ant jos rasoma, piesiama kreidelemis arba markerisia)maciau yra bruklino tokioj zaislu parduotuveje. dar berniukams patinka tokie plaktukai ir figureles.jie mediniai ir reikia viska sukalti(pradziamoklsis kuo puikiausias0.) irknygeos-enciklopedijos pagal jo amziu-kuo geriausia dovana-vaikas ir daugiau su teveliais bendrauja, klausinedamas, daugiau domisi.kas cia dar?????yra neblogu ivairiu atminti lavinanciu zaidimu. pasiziurinek, tikrai yra pasirinkimas. sekmes. jei ka prisiminsiu-parasysiu.
seima, as tau neatrasiau.kontaktus gausiu, kai vyras ryt parvaziuos. ok????

ačiū nise, matosi, kad dirbi su vaikais, žinai, kas jiems patinka thumbup.gif
Atsakyti